Dodaj do ulubionych

Laptop w Ryanair

IP: *.icm.edu.pl 31.05.07, 15:01
Jak to w koncu jest - mozna miec torbe z laptopem oprocz podrecznego ? I czy
na pewno w torbie czy bez pod pacha zeby nie uznali laptopowej torby za
podreczny ?
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Laptop w Ryanair IP: *.e-wro.net.pl 03.06.07, 20:07
      wiec.. ?
      • niewinniczarodzieje Re: Laptop w Ryanair 03.06.07, 20:45
        no to samo pytanie mam tylko o easy jet?
        raz tak już leciała i było ok
    • ala1986 Re: Laptop w Ryanair 30.06.07, 19:59
      Podbijam. Lecę Ryanairem z Poznania do Londynu. Wylatując z Poznania podobno
      można mieć dodatkową torbę z laptopem i nie jest ona liczona do bagażu
      podręcznego ale jak jest na Stansted?
      • Gość: rx400h@gazeta.pl Re: Laptop w Ryanair IP: *.nsm.pl 30.06.07, 22:53
        Z lapopem w osobnej torbie i dodatkowo plecakiem z wystającymi rakietkami do
        badmintona latałam zarówno RyanAirem, jak i WizzAirem. Problemu w żadnym z nich
        nigdy nie było.
        • docelowo Re: Laptop w Ryanair 30.06.07, 23:11
          Pewnie,
          stary pomykałem Wizzarem, a w torbie małym lecaczku, który ledwo uradziłem były
          dwa o,7 żubrówki dla kuzyna i inne dewiacje, ale laptopa nie targałem ale co
          tam jak musisz to wal śmiało najwyżej blon stewardy, Cię shaltują(soory zaten
          polo-germanizm), ale cmokniesz w mankiet i lecisz;-)))

no chyba że jesteś kobietą;-((((
    • Gość: coś trzebaTUwpisać Re: Laptop w Ryanair IP: *.Red-88-23-83.staticIP.rima-tde.net 30.06.07, 23:57
      Jak zwykle - oficjalnie nie wolno.
      Nieoficjalnie - na 95% lotnisk można. W Anglii już gorzej - może na co drugim
      się uda.
      Nie zależy to od linii lotniczej (dla nich, to mógłbyś nawet z rejestrowanym
      jechać na kolanach, byle nie musieli płacić za ładowanie bagażu do luku ;) )
      tylko od kontrolerów bezpieczeństwa na lotniskach.

No i obawiam się, że po dzisiejszych Ibizie, Londynie i Glasgow to będą cyrki na
      lotniskach.
      • megalomaniac Re: Laptop w Ryanair 01.07.07, 00:04
        masz rację!

hahahahhahaha
        • Gość: rx400h@gazeta.pl Re: Laptop w Ryanair IP: *.nsm.pl 01.07.07, 11:39
          Właśnie z tymi bambetlami latałam z Anglii i do Anglii. Zresztą zawsze wydawało
          mi się, że to u nas bardziej trzymano się tego co wolno i ile wolno, a tam: ile
          ze sobą masz luźnych dziwnych rzeczy, tyle zabierzesz. Jak zabraknie miejsca w
          schowkach, to pod fotel. Zawsze te 2h się przetrzyma, chociażby na 1
          półd**ku. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka