Gość: z IP: *.icm.edu.pl 31.05.07, 15:01 Jak to w koncu jest - mozna miec torbe z laptopem oprocz podrecznego ? I czy na pewno w torbie czy bez pod pacha zeby nie uznali laptopowej torby za podreczny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewinniczarodzieje Re: Laptop w Ryanair 03.06.07, 20:45 no to samo pytanie mam tylko o easy jet? raz tak już leciała i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Laptop w Ryanair 30.06.07, 19:59 Podbijam. Lecę Ryanairem z Poznania do Londynu. Wylatując z Poznania podobno można mieć dodatkową torbę z laptopem i nie jest ona liczona do bagażu podręcznego ale jak jest na Stansted? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rx400h@gazeta.pl Re: Laptop w Ryanair IP: *.nsm.pl 30.06.07, 22:53 Z lapopem w osobnej torbie i dodatkowo plecakiem z wystającymi rakietkami do badmintona latałam zarówno RyanAirem, jak i WizzAirem. Problemu w żadnym z nich nigdy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
docelowo Re: Laptop w Ryanair 30.06.07, 23:11 Pewnie, stary pomykałem Wizzarem, a w torbie małym lecaczku, który ledwo uradziłem były dwa o,7 żubrówki dla kuzyna i inne dewiacje, ale laptopa nie targałem ale co tam jak musisz to wal śmiało najwyżej blon stewardy, Cię shaltują(soory zaten polo-germanizm), ale cmokniesz w mankiet i lecisz;-))) no chyba że jesteś kobietą;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś trzebaTUwpisać Re: Laptop w Ryanair IP: *.Red-88-23-83.staticIP.rima-tde.net 30.06.07, 23:57 Jak zwykle - oficjalnie nie wolno. Nieoficjalnie - na 95% lotnisk można. W Anglii już gorzej - może na co drugim się uda. Nie zależy to od linii lotniczej (dla nich, to mógłbyś nawet z rejestrowanym jechać na kolanach, byle nie musieli płacić za ładowanie bagażu do luku ;) ) tylko od kontrolerów bezpieczeństwa na lotniskach. No i obawiam się, że po dzisiejszych Ibizie, Londynie i Glasgow to będą cyrki na lotniskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rx400h@gazeta.pl Re: Laptop w Ryanair IP: *.nsm.pl 01.07.07, 11:39 Właśnie z tymi bambetlami latałam z Anglii i do Anglii. Zresztą zawsze wydawało mi się, że to u nas bardziej trzymano się tego co wolno i ile wolno, a tam: ile ze sobą masz luźnych dziwnych rzeczy, tyle zabierzesz. Jak zabraknie miejsca w schowkach, to pod fotel. Zawsze te 2h się przetrzyma, chociażby na 1 półd**ku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś