Dodaj do ulubionych

opinie o flyzoom

IP: *.173.6.17.tesatnet.pl 27.04.08, 09:09
Witam. Chcialem Was zapytac o doswiadczenia w podrozach za ocean z
flyzoom???
Obserwuj wątek
    • Gość: Pepe Re: opinie o flyzoom IP: *.79-83.cust.bluewin.ch 27.04.08, 16:54
      Opinii nie mam bo nie lecialem, ale czytalem o nich tutaj:
      aeroplan.blox.pl/2007/04/Zoom-Airlines-8211-transatlantycki-low-cost.html

Fakt, ze ceny maja interesujace.
      Pepe
    • Gość: A Re: opinie o flyzoom IP: 217.33.252.* 28.04.08, 13:14
      Kolega z pracy lecial i nie mowil nic negatywnego na ich temat. Aczkolwiek nie
      wiem czy to wystarczajaca opinia :-)
      • Gość: lolo Re: opinie o flyzoom IP: *.149-130-66.mc.videotron.ca 02.08.08, 15:15
        LECIALEM I WSZYSTKO BYLO OKAY!
    • Gość: Marian Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 15:36
      Flyzoom już nie lata.
      • Gość: Polak Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 13:16
        Mało tego, że nie lata to jeszcze wystawili do wiatru ponad 40 tysięcy
        pasażerów, miedzy innymi i mnie. Zapłaciłem w dniu 28.08.2008r.za rezerwację dla
        2 osób z Londynu do Montrealu i lot powrotny, rezerwacja została potwierdzona i
        w tym samym dniu została ogłoszona upadłość tych linii. Do chwili obecnej nikt
        nie poinformował mnie o dalszym toku dochodzenia roszczeń. Wszystkie telefony
        milczą i wszystkie próby połączenia się przez internet nie dają żadnego efektu.
        W związku z tą podróżą dokonałem również rezerwacji na przelot z Polski do
        Londynu i lot powrotny i najprawdopodobniej straciłem te pieniądze bezpowrotnie.
        TO jest skandal!
        • blkt Re: opinie o flyzoom 06.09.08, 16:19
          A placiles karta kredytowa? Zloz reklamacje
          w banku, ktory Ci ja wystawil. Powinienes byl to zrobic
          od razu. I nie poddawaj sie, jak powiedza, ze nie mozesz
          zlozyc reklamacji.

• Gość: Polak Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 01:20
            Dzięki blkt za słowa nadziei. Oczywiście, że zapłaciłem kartą kredytową Master
            card i złożyłem reklamację w Banku, który mi ją wystawił ale nie spotkałem się
            ze zrozumieniem ze strony pracowników baku.
          • Gość: Polak Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 01:37
            blkt, jeżeli możesz to podpowiedz w jaki sposób dochodzić roszczeń, bo na razie
            bank stara się mnie załatwić odmownie.
            • blkt Re: opinie o flyzoom 07.09.08, 22:33
              Reklamowac mozesz bilet flyzoom.
              Popros w banku, ktory wydal Ci karte, o formularz chargeback.
              Troche na ten temat mozesz poczytac tutaj
              kartyonline.pl/arty.php?id=144&_Chargeback,_czyli_czego_boj%C4%85_sie_sprzedawcy

• Gość: POlak Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:11
                Wielkie dzięki blkt, o to mi właśnie chodziło!
          • Gość: slowianin Re: opinie o flyzoom IP: *.85-130-66.mc.videotron.ca 07.09.08, 01:41
            Panie kolego BLKT prosze o jakies instrukcje jakie kroki poczynic aby starac sie
            o zwrot pieniedzy za bilet,ktorego lot sie nie odbedzie,a w banku mowia,ze w tej
            sprawie nie moga mi pomoc-to chyba proste odbijanie pileczki,pewnie mozna
            dochodzic roszczen ale potrzebuje wiecej informacji w jaki sposob...czy Trybunal
            w Strassburgu tez wchodzi w gre?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka