Gość: gość IP: *.173.6.17.tesatnet.pl 27.04.08, 09:09 Witam. Chcialem Was zapytac o doswiadczenia w podrozach za ocean z flyzoom??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pepe Re: opinie o flyzoom IP: *.79-83.cust.bluewin.ch 27.04.08, 16:54 Opinii nie mam bo nie lecialem, ale czytalem o nich tutaj: aeroplan.blox.pl/2007/04/Zoom-Airlines-8211-transatlantycki-low-cost.html Fakt, ze ceny maja interesujace. Pepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: opinie o flyzoom IP: 217.33.252.* 28.04.08, 13:14 Kolega z pracy lecial i nie mowil nic negatywnego na ich temat. Aczkolwiek nie wiem czy to wystarczajaca opinia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: opinie o flyzoom IP: *.149-130-66.mc.videotron.ca 02.08.08, 15:15 LECIALEM I WSZYSTKO BYLO OKAY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 15:36 Flyzoom już nie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 13:16 Mało tego, że nie lata to jeszcze wystawili do wiatru ponad 40 tysięcy pasażerów, miedzy innymi i mnie. Zapłaciłem w dniu 28.08.2008r.za rezerwację dla 2 osób z Londynu do Montrealu i lot powrotny, rezerwacja została potwierdzona i w tym samym dniu została ogłoszona upadłość tych linii. Do chwili obecnej nikt nie poinformował mnie o dalszym toku dochodzenia roszczeń. Wszystkie telefony milczą i wszystkie próby połączenia się przez internet nie dają żadnego efektu. W związku z tą podróżą dokonałem również rezerwacji na przelot z Polski do Londynu i lot powrotny i najprawdopodobniej straciłem te pieniądze bezpowrotnie. TO jest skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
blkt Re: opinie o flyzoom 06.09.08, 16:19 A placiles karta kredytowa? Zloz reklamacje w banku, ktory Ci ja wystawil. Powinienes byl to zrobic od razu. I nie poddawaj sie, jak powiedza, ze nie mozesz zlozyc reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 01:20 Dzięki blkt za słowa nadziei. Oczywiście, że zapłaciłem kartą kredytową Master card i złożyłem reklamację w Banku, który mi ją wystawił ale nie spotkałem się ze zrozumieniem ze strony pracowników baku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 01:37 blkt, jeżeli możesz to podpowiedz w jaki sposób dochodzić roszczeń, bo na razie bank stara się mnie załatwić odmownie. Odpowiedz Link Zgłoś
blkt Re: opinie o flyzoom 07.09.08, 22:33 Reklamowac mozesz bilet flyzoom. Popros w banku, ktory wydal Ci karte, o formularz chargeback. Troche na ten temat mozesz poczytac tutaj kartyonline.pl/arty.php?id=144&_Chargeback,_czyli_czego_boj%C4%85_sie_sprzedawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlak Re: opinie o flyzoom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:11 Wielkie dzięki blkt, o to mi właśnie chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowianin Re: opinie o flyzoom IP: *.85-130-66.mc.videotron.ca 07.09.08, 01:41 Panie kolego BLKT prosze o jakies instrukcje jakie kroki poczynic aby starac sie o zwrot pieniedzy za bilet,ktorego lot sie nie odbedzie,a w banku mowia,ze w tej sprawie nie moga mi pomoc-to chyba proste odbijanie pileczki,pewnie mozna dochodzic roszczen ale potrzebuje wiecej informacji w jaki sposob...czy Trybunal w Strassburgu tez wchodzi w gre? Odpowiedz Link Zgłoś