Dodaj do ulubionych

London City

28.04.08, 22:37
będę wdzięczny za podzielenie się swoimi doświadczeniami/udzielenie rad w kwestii London City Airport. kupiłem właśnie bilet na jeden z pierwszych rejsów BA do Warszawy i chciałbym najzwyczajniej wiedzieć czego się spodziewać/czego unikać. z góry wszystkim DZIĘKUJE
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: London City 28.04.08, 22:52
      www.heathrowairport.com/
      • mc_eseex Re: London City 28.04.08, 23:26
        dzięki za odpowiedź ale jeśli już chodzi o stronę lotniska to jest to www.londoncityairport.com
        byłem, widziałem - szczerze powiedziawszy to w porównaniu do np. Heathrow i innych lotnisk BAA to niewiele tam szczegółów itp.
        stąd moje pytanie do Sz.P. forumowiczów
    • zwirekiwigura Re: London City 28.04.08, 23:43
      Spodziewac sie najlepszego. To naprawde fantystyczne lotnisko. Wszystko odbywa
      sie szybko i sprawnie, wszystko w zasiegu reki, nie ma kilometrow korytarzy do
      przemierzania. No i szybkie polaczenie z centrum Londynu. Tu masz kilka zdjec:
      aeroplan.blox.pl/2008/02/Z-londynskiego-City-do-Nowego-Jorku.html
    • Gość: SWISSboi Re: London City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 18:44
      Z City nie lecialem, ale NA City tak (3 razy) - NIESAMOWITE miejsce jesli chodzi
      o londynskie lotniska - tak szybko wszystko idzie, ze od drzwi samolotu do
      wyjscia z lotniska wszystko trwa... z 7-10minut...? Zazwyczaj w temrinalu
      znajduja sie pasazerowie tylko jednego lotu - jako ze na City lataja male
      smaoloty, jest to mala liczba osob, wiec nigdzie nie ma kolejek - kontrola
      paszportowa - tak szybko pojdzie, ze nie zauwazysz (95% paxow ma paszporty EU),
      a jak juz ja przejdziesz - to walizka juz bedzie na karuzeli... Swego czasu jak
      odwiedzalem kolege, ktory mieszkal w okolicy Kennington/Vauxhall, to od drzwi
      samolotu ladujacego na City do drzwi jego mieszkania - +/-35minut - publicznym
      transportem (DLR+metro)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka