Dodaj do ulubionych

awaria centralwings

IP: *.chello.pl 06.06.08, 21:20
www.dziennik.pl/wydarzenia/article186454.ece
Obserwuj wątek
    • Gość: frequentflyer Re: awaria centralwings IP: *.acn.waw.pl 06.06.08, 22:35
      odgrzewany kotlet - awaria była w środę.
      • Gość: Anna Re: awaria centralwings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:03
        Leciałam Centralwings w czwartek z Krakowa do Bolonii i wracałam w sobotę. Muszę
        powiedzieć, że byłam pozytywnie zaskoczona. Wszystko było punktualnie jak w
        zegarku, do Bolonii przylecieliśmy wręcz przed czasem. Może ta linia ma jeszcze
        szansę?
        • lccfly Re: awaria centralwings 08.06.08, 17:34
          jako przewoźnik czarterowy ma duże ... ;)
          • Gość: XYZ Re: awaria centralwings IP: *.cust.tele2.pl 08.06.08, 21:09
            LOT zawsze na czarterach wydzil jak zablocki na mydle. Zatem Centralwingowi jako
            spolce corce nie wroze duzego sukcesu w tej dziedzinie.
            • Gość: ankanaka Re: awaria centralwings IP: *.chello.pl 09.06.08, 01:04
              wracałam w piątek z Heraklionu właśnie Centralwings - lot miał opóźnienie 5
              godzin, wystartowaliśmy o 3 nad ranem. Jedyna pociecha, że Neckermann, u którego
              kupowaliśmy bilety lotnicze, zabrał nas do bardzo porządnego hotelu na kolację,
              mogliśmy także wypocząć. Informacja o opóźnieniu, a także opieka ze strony
              Neckermana były bardzo dobre.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka