Gość: gość IP: *.chello.pl 06.06.08, 21:20 www.dziennik.pl/wydarzenia/article186454.ece Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frequentflyer Re: awaria centralwings IP: *.acn.waw.pl 06.06.08, 22:35 odgrzewany kotlet - awaria była w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: awaria centralwings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:03 Leciałam Centralwings w czwartek z Krakowa do Bolonii i wracałam w sobotę. Muszę powiedzieć, że byłam pozytywnie zaskoczona. Wszystko było punktualnie jak w zegarku, do Bolonii przylecieliśmy wręcz przed czasem. Może ta linia ma jeszcze szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
lccfly Re: awaria centralwings 08.06.08, 17:34 jako przewoźnik czarterowy ma duże ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: awaria centralwings IP: *.cust.tele2.pl 08.06.08, 21:09 LOT zawsze na czarterach wydzil jak zablocki na mydle. Zatem Centralwingowi jako spolce corce nie wroze duzego sukcesu w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankanaka Re: awaria centralwings IP: *.chello.pl 09.06.08, 01:04 wracałam w piątek z Heraklionu właśnie Centralwings - lot miał opóźnienie 5 godzin, wystartowaliśmy o 3 nad ranem. Jedyna pociecha, że Neckermann, u którego kupowaliśmy bilety lotnicze, zabrał nas do bardzo porządnego hotelu na kolację, mogliśmy także wypocząć. Informacja o opóźnieniu, a także opieka ze strony Neckermana były bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś