Gość: Gosia IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.04.09, 17:16 Na poczatku maja mam maly tranzyt na lotnisku w Madrycie . Mam pytanie : czy pomiedzy T4 i T2 kursuje taka sama linia metra jak miedzy T4 i T4S ? czy musze skorzystac z autobusu ? Dziekuje Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Madryt Barajas IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.04.09, 17:17 aha i bardzo prosze na mnie nie krzyczec ,strone lotniska przejrzalam ,tudziez z wyszukiwarki skorzystalam:) sie upewnic chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Madryt Barajas IP: *.acn.waw.pl 20.04.09, 18:00 między T4 a T4S kursuje bezzałogowy pociąg wewnątrzlotniskowy, nie żadne metro, jeżeli dobrze pamiętam. między T4 a T2 jest już miejskie metro, ale chyba nie za darmo, za darmo powinien być autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Madryt Barajas IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.04.09, 18:07 bezzalogowy pociag wewnatrzlotniskowy :) absolutnie rewelacyjne ;) rozumiem wiec ze mowiac o autobusie masz na mysli autobus tranzytowy a nie zaden tam autobus ? :) bardzoz dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirco Re: Madryt Barajas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:29 Coś masz kobieto problemy z emocjami. Pomiędzy T4 a T4S kursuje wahadłowy pociąg podziemny. Gratis. Pomiędzy T2( i T1, T3 też) a T4 - darmowy autobus. Do centrum nic za darmo. Metro z T4 najlepsze. Tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś