Dodaj do ulubionych

Loty widokowe nad morzem.

22.07.09, 23:46
Słuchajcie mam sprawe. Ostatnio znalazłem fajny artykuł o lotach widokowych nad Bałtykiem. Na stronie Stegna loty nad morzem wszystko jest opisane. Może zacytuję: "...Jedną z ciekawszych atrakcji towarzyszącej letniemu pobytowi w Stegnie są loty widokowe nad Mierzeją Wiślaną. Każy chętny mocnych wrażeń, może za niewielką opłatą uczestniczyć w przelocie samolotu nad Bałtykiem..."Źródło:www.stegna.za.pl Czy ktoś z was wie ile kosztuej taka atrakcja, jak długo trwa przelot, i jakim samolotem się lata??
Obserwuj wątek
    • Gość: rnAV Re: Loty widokowe nad morzem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 14:14
      Nie wiem jak to wygląda w Stegnie, ale w Jastarni też coś takiego jest - latają
      tam AN-2 i Wilgą. Lot trwa kilka-kilkanaście minut i kosztuje odpowiednio dla
      AN-2 80 zł, dla Wilgi 150 zł, o ile nic się nie zmieniło.
    • loty_widoku Re: Loty widokowe nad morzem. 17.05.14, 09:35
      Ja leciałem w zeszłym roku w Stegnie. Jak ktoś jest zainteresowany aby zobaczyć zdjęcia z takiego lotu to można tutaj loty-widokowe-stegna.t80.pl/galeria.php Lot trwa około 30min w Stegnie ale nie wiem jak w innych miejscach bo słyszałem że w innych miejscowościach też organizują. Ale fajna frajda :D
      • Gość: spam killer Ohydny spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 11:43
        Moze ktos jeszcze wepchnie ta nachalna kryptoreklame po raz trzeci.
        Moze ktos jeszcze lecial/czytal/slyszal w maglu o lotach i poleca.
        Spier.dajalcie!
      • cornish1 Re: Loty widokowe nad morzem. 17.05.14, 20:13
        A to ci atrakcja. Za 80zł masz lot z Gdańska do Warszawy i z powrotem prawdziwym samolotem.
    • grekan Re: Loty widokowe nad morzem. 17.05.14, 23:54
      Ja wykupilem bilet na Wizzair Londyn Luton- Wroclaw return za 32 £. Czy zatem loty kilkuminutowe za 80-150zl. sa tanie!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka