mika 05.08.09, 20:31 wiecie moze cos o jakims tanim transporcie do londynu z paryza i z londynu do paryza. wylot 25 Aug powrot 30 lub 31 Aug Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: escada Re: paryz-londyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 21:17 www.skyscanner.pl/loty/pari/lond/090825/090830/ceny-biletow-lotniczych-do-londyn-z-pary%c5%bc-w-sierpien-2009.html Może to Cię zainteresuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ago-ya Re: paryz-londyn 06.08.09, 08:33 Na tej trasie tylko eurostar. Samolot to pomyłka. Olbrzymia strata czasu i pieniędzy żeby się dostać na lotniska. Choćby nie wiem jak tani lot znależć to się nie opłaca nazwyczjniej. Przewaga eurostara jest taka ze jedziemy z centrum do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
elachobham Re: paryz-londyn 07.08.09, 17:52 kursuje na tej trasie ze dwa razy w roku. wyprobowalam Eurostar kilka razy i samolot kilka razy. w sumie czasowo wychodzi na to samo, czty to pociag czy to samolot. ale oczywiscie wszystko zalezy od tego gdzie sie mieszka. ja do Heathrow mam 20 in autem, latam z British Airways i poswiece na cala podroz mniej wiecej tyle samo co na podroz Eurostarem. jako ze mieszkam w Surrey dojazd do ST Pancras teraz (po przeniesieniu sie z Waterloo) jest dla mnie duzo gorszy, dlatego preferuje samoloty. a koszt? jako ze glownie podrozuje na weekend to samolot wychodzi zawsze taniej. raz chyba wyprobowalam easyjet z Luton to wogole taniocha, no ale dochodzi dojazd do lotniska, parking ewentualny itp. kwestia tego jaki sie ma budget i gdzie sie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś