Dodaj do ulubionych

Polski barszcz z uszkami

IP: *.chello.pl 20.12.05, 14:53
barszcz z uszkami
Obserwuj wątek
    • Gość: chris Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.12.05, 21:04
      ja Was przekonuje zebyscie usmazyli uszka na glebokim oleju, zrobione uszka
      wrzucac na goracy olej uwaga!!! nie gotowac wczesniej. Malo kto to zna,ale to
      naprawde jest doskonale
      • Gość: DonJose Re: Polski barszcz z uszkami IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.12.05, 21:17
        Dobre panie robia uszka maciupenkie. A dobrzy panowie pewnie wielgachne.
        • ma_linka1 Re: Polski barszcz z uszkami 21.12.05, 21:43
          Nie, zle panie wielgachne. Po czym poznac zla pania? Po uszkach.
      • Gość: promyczek Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.ztpnet.pl 22.12.05, 08:56
        Jarzyny i buraki masta4 dkg 1 cebula 1/2 kwasu burakowego glowa z ryby 4 dkg
        grzybow 1/2 lyzki soli solony koper ząbek czosnku arszcz wigilijny według
        tradycji powinien byc postny przejrzysty i czerwony Gotowac pokrojone jarzyny
        cebulę grzyby i buraki w cołości Dodac trochę kopru solonego i ząbek czosnku
        roztartego oraz glowe a karpia Gdy buraki sa miekkie przecedzic smak wybrac
        grzyby na uszka buraki poszatkowac Dodac kwasu burakowego i włożyćposiekane
        buraki Aby barszcz miał piekny kolor zafarbowac mozna jeszcze utartym burakiem
        Następnie osolic zagotować wlac zrumienioną w maśle cebule i gotowy barszcz
        podajemy z uszkami kwas burakowy kisic można samemu a ja kupuje w
        buteleczkach i dodaje do smaku MOJ PRZEPIS JEST ZE STAREJ KSIĄZKI KUCHARSKIEJ
        PRZEDWAJENBEJ tak gotowala moja mama i tak gotuje i ja
        • Gość: lolek Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 03:20
          Hey! Promyczek.Wykonuję barszcz tak samo jak Ty.Ja jednak zakwas robię
          sama.Hey.Wielkopolska.Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.lolek.
    • Gość: krystian Polski barszcz z uszkami IP: *.10-87-r.retail.telecomitalia.it 18.12.06, 14:11
      Zobaczymy jak bedzie smakowal we Wloszech (-:
      • Gość: rybka Nemo Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.w90-26.abo.wanadoo.fr 19.12.06, 15:51
        I we Francji...
      • Gość: mc_l Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.tcl111.dsl.pol.co.uk 17.12.07, 09:38
        Zobaczymy jaki smak bedzie mial na wyspach :-)
        • Gość: Danusia Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.abs.gov.au 19.12.07, 04:10
          i w Australii
    • Gość: martucha Polski barszcz z uszkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 17:35
      odstawić na 3dni a nie na 3godziny???
    • Gość: adi Polski barszcz z uszkami IP: *.cust.tele2.pl 05.01.08, 15:15
      ten przepis nie smakuje mi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka