Gość: kura IP: *.chello.pl 20.12.05, 14:53 barszcz z uszkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chris Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.12.05, 21:04 ja Was przekonuje zebyscie usmazyli uszka na glebokim oleju, zrobione uszka wrzucac na goracy olej uwaga!!! nie gotowac wczesniej. Malo kto to zna,ale to naprawde jest doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Re: Polski barszcz z uszkami IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.12.05, 21:17 Dobre panie robia uszka maciupenkie. A dobrzy panowie pewnie wielgachne. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_linka1 Re: Polski barszcz z uszkami 21.12.05, 21:43 Nie, zle panie wielgachne. Po czym poznac zla pania? Po uszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.ztpnet.pl 22.12.05, 08:56 Jarzyny i buraki masta4 dkg 1 cebula 1/2 kwasu burakowego glowa z ryby 4 dkg grzybow 1/2 lyzki soli solony koper ząbek czosnku arszcz wigilijny według tradycji powinien byc postny przejrzysty i czerwony Gotowac pokrojone jarzyny cebulę grzyby i buraki w cołości Dodac trochę kopru solonego i ząbek czosnku roztartego oraz glowe a karpia Gdy buraki sa miekkie przecedzic smak wybrac grzyby na uszka buraki poszatkowac Dodac kwasu burakowego i włożyćposiekane buraki Aby barszcz miał piekny kolor zafarbowac mozna jeszcze utartym burakiem Następnie osolic zagotować wlac zrumienioną w maśle cebule i gotowy barszcz podajemy z uszkami kwas burakowy kisic można samemu a ja kupuje w buteleczkach i dodaje do smaku MOJ PRZEPIS JEST ZE STAREJ KSIĄZKI KUCHARSKIEJ PRZEDWAJENBEJ tak gotowala moja mama i tak gotuje i ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 03:20 Hey! Promyczek.Wykonuję barszcz tak samo jak Ty.Ja jednak zakwas robię sama.Hey.Wielkopolska.Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.lolek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Polski barszcz z uszkami IP: *.10-87-r.retail.telecomitalia.it 18.12.06, 14:11 Zobaczymy jak bedzie smakowal we Wloszech (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.w90-26.abo.wanadoo.fr 19.12.06, 15:51 I we Francji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc_l Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.tcl111.dsl.pol.co.uk 17.12.07, 09:38 Zobaczymy jaki smak bedzie mial na wyspach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: Polski barszcz z uszkami IP: *.abs.gov.au 19.12.07, 04:10 i w Australii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Polski barszcz z uszkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 17:35 odstawić na 3dni a nie na 3godziny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Polski barszcz z uszkami IP: *.cust.tele2.pl 05.01.08, 15:15 ten przepis nie smakuje mi Odpowiedz Link Zgłoś