kawulec 22.02.06, 18:58 pyszna ,naprawde wspaniala polecam < "http://jazdazagrosze.pl/">aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Sałatka owocowa IP: 78.146.194.* 24.10.08, 09:50 ok. świetna sałatka tylko przepis jest w złej części serwisu. Arabska kuchnia? Prawdziwy muzułmanin nie zaakceptuje ani kropli alkoholu w potrawie. A ty to dzieciom polecasz? Gratuluję odwagi a współczuję głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: Sałatka owocowa 24.10.08, 13:25 Może jest pyszna ale ja bym sie jednak chyba na taka nie zdecydowala tylko na bardziej tradycyjna, ta wydaje mi sie kwasna... moze dlatego ze nie przepadam za wionogronami Odpowiedz Link Zgłoś
alighatori Re: Sałatka owocowa 22.08.09, 09:14 Dokładnie Marta, popieram - również zdecydowałbym się na bardziej tradycyjną. Wiadomo jednak, że trzeba próbować i nowych różnych rzeczy, więc i pewnie ta będzie dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Białe wino dla dzieci???? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 22:20 Autorzy powinny bardziej szczegółowo dobierać klasyfikacje potraw w tym serwisie Odpowiedz Link Zgłoś
onlyewelina Re: Sałatka owocowa 18.08.09, 08:35 uwielbiam owoce więc chyba będę musiała przetestować tą owocową sałatkę! kto wie może i mi zasmakuje, pozdrawiam i życzę miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś