Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 01:15 Te ciastka moze nie wygladaja wystrzalowo, ale sa najpyszniejsze na swiecie!!! Sprobujcie sami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: I Czekoladowe kółka w cukrze-pudrze IP: *.rev.km-net.pl 22.11.07, 10:49 qrcze...że też nie mam w domu czekolady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Czekoladowe kółka w cukrze-pudrze IP: *.fbx.proxad.net 07.12.07, 20:19 bardzo dobre!!!!to prawda nie grzesza uroda,ale smak mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sab Czekoladowe kółka w cukrze-pudrze IP: *.68.91.192.mielec91.tnp.pl 13.12.07, 14:09 strasznie dobre!!!!!(Mam nadzieje ze Miodek nie wchodzi na forum i nie zobaczy tego "strasznie":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos :D Czekoladowe kółka w cukrze-pudrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 18:47 zrobilam i zeczywiscie dobre xD ... Pomagała mi mala Natalia wiec jak to czyta :*** ... Aha ... Radze dodac dużo orzechów ... i mozna posypac na wieshu bo sie nie spalą ... W koncu pieką sie tylko 8-10 minut :D ... polecom :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Czekoladowe kółka w cukrze-pudrze IP: *.bremultibank.com.pl 04.03.08, 11:45 Nie ma najmniejszego sensu obtaczać w pudrze przed upieczeniem. cukier i tak się rozpuści. Lepiej posypać je po upieczeniu. No i uważać,bo bardzo łatwo się przypalają.Ale są pyszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Czekoladowe kółka w cukrze-pudrze IP: *.eranet.pl 18.05.08, 15:27 one sa na prawde przepyszne!! polecam z czekoladom orzechową!!! Odpowiedz Link Zgłoś