Gość: souris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:51 mozna dodać makaron i odrobine pesto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: Brokuły z fetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:33 danie proste ale pycha!Tylko lepiej po jedzeniu nie iść na randkę./CZOSNEK/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Brokuły z fetą IP: *.toya.net.pl 13.05.08, 17:45 feta light jest niejadalna i psuje całkowicie efekt. robię czasem tę sałatkę i naprawde dobra jest z prawdziwa fetą. Nie potrzeba jej dużo ale smak super. Odpowiedz Link Zgłoś
womenonly Re: Brokuły inaczej 21.05.08, 19:49 ja robie inaczej brokuły ;) brokuły gotuje i do tego dodaje piers z kurczaka podsmazona oraz sos-smietnkowo-ziołowy wszystko zapiekam Polecam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekata donata Brokuły z fetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:08 Rewelacyjne danie. Radzę tylko uważać z ilością czosnku, bo podana w przepisie może nokautować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Brokuły z fetą IP: *.lodz.mm.pl 15.04.10, 15:25 Absolutnie pyszne! Dodałam makaron włoski na sam spód, żeby nie było wątpliwości, że to danie obiadowe :) Palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś