Gość: pysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:42 PYCHOTKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marii Tort orzechowy IP: *.chello.pl 06.09.07, 18:37 Moja mama robiła mi ten tort jak byłam mała. Po prostu cudo!!! Szkoda że orzechy są teraz takie drogie. Ale i tak sobie nie odm torcika na urodziny ;) Pozdrawiam i dziękuję za przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Tort orzechowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 20:20 Tort moze i dobry....dowiem sie jutro na urodzinach.Wizualnie jest jak najbrdziej przyzwoity...niestety mimo iz postepowalam wedlug przepisu ma on wys. 5cm.... w porywach 7-lacznie z kremem.Prosze podac na jaka temperature powinnam ustawic piekarnik i czy nalezy dodac proszku do pieczenia/sody i w jakiej ilosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Tort orzechowy IP: 81.15.190.* 22.12.07, 13:19 Nie polecam. Nie nie. Tu są surowe jaja. A pozatym nie wiadomo ile piec. A jak ktoś sie już zdecyduje to zapodajcie troche proszku do pieczenia. A na wierch czekoladę orzechową. DO masy dodałam jeszcze troche herbatników. No ale te surowe jaja przerażają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamanaortografią Re: Tort orzechowy IP: *.chello.pl 25.01.08, 22:26 a jakie mają być jak nie surowe? na twardo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violetta konopko Tort orzechowy IP: *.lanet.net.pl 23.12.07, 18:37 właśnie takiego przepisu szukałam - to jest pyszne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław Tort orzechowy IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.08, 19:42 z kąt w zimę wziąć orzechy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etetete Tort orzechowy IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.08, 19:58 do h..a ciasto do dupy ciasto sie spaliło a masa sie zwarzyła i ch.. ale kicha h..e .. ten przepis ku..ku..ku..ku..ku..ku..ku..ku..ku..ku..ku..ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Tort orzechowy IP: 80.54.27.* 25.01.08, 18:39 ale baranie łaki jaki to jest niezbyt gorący tort Odpowiedz Link Zgłoś