ichi51e 17.09.08, 17:41 To maja byc kanapki do szkoly? Nie rozsmieszajcie mnie... Przeciez te banany z maslem chekoladowym sie rozplyna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: Weź śniadanie, kochanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 14:04 o której trzeba wstać żeby naszykować te "kanapki" do szkoły na 8.00 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_a_l_b_i_n_k_a Re: Weź śniadanie, kochanie! IP: *.cec.eu.int 18.09.08, 14:57 Pasta z 2 zabkami czosnku do szkoly???? Chyba cos sie komus pomylilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammamia Weź śniadanie, kochanie! IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 21:47 Pasta z cieciorki jest niezła (najlepszy jest w niej ten tydzień w lodówce :-). Tortilla, no nie wiem... mam poprosić o podgrzanie w szkolnej stołówce? Nie przejdzie. Mało praktyczne. Poproszę o więcej pomysłów, z mniejszą ilością czekolady, bez sera żółtego i wędliny (w naszym przypadku brak tolerancji na te produkty w związku z kanapką). Pozdrawiam mama pierwszaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lum Weź śniadanie, kochanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 15:09 to ja chyba musialabym o 5 wstac zeby zrobic takie pieczone kanapki.Poza tym cebula?Czosnek?to jakas pomylka. Ja moim dzieciom robie czasem kanapki z szynka ananasem i ketchupem i bardzo im smakuja. Fajne sa tez pasty jajeczne z musztarda i ogorkiem. Poza tm jest duzo gotowych fajnych rybnych past na kanapki.(ktore nie smierdza:)Moj synek lubi jak mu do kanapki dodaje kielki a zamiast masla posmaruje chleb sosem do hamburgerow. Naprawde nie trzeba az tak wydziwiac zeby dzieci zjadly kanapki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Weź śniadanie, kochanie! IP: 155.158.89.* 24.09.08, 18:12 orzechowym, nie czekoladowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanapa Re: Weź śniadanie, kochanie! IP: *.12e.piotrkow.pilicka.pl 05.10.08, 18:19 Durne pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revision Re: Weź śniadanie, kochanie! IP: 213.134.179.* 08.10.08, 20:31 "Znakomicie smakuje podana na ciepło: kanapki przekładamy masą i zapiekamy przez kilka minut w opiekaczu lub w piekarniku (160°C)." Ciekawe gdzie 10-letnie dziecko ma sobie w szkole podgrzać te kanapki. A podgrzane w domu i zaniesione do szkoły zamienią się w słodką breję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af Weź śniadanie, kochanie! IP: 79.97.244.* 09.10.08, 00:24 ...to prawda, te kanapki to raczej na weekend'owe śniadanko w domu a nie do szkoły:-( Odpowiedz Link Zgłoś
tititaca Ohyda nie kanapki 09.10.08, 11:12 Oprocz wersji z tortilla niczego innego nie wzielabym do ust.. A sama jestem mama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Weź śniadanie, kochanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 12:41 bananyi masło orzechowe dziwne żeby takie wymysły dawać na śniadanie do szkoły. Ja dostaje kanapkę z szynką i to mi wystarcza nie rozumiem po co takie udziwnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pj.pj Absurdalne przepisy 09.10.08, 12:59 Hummus dla dziecka do szkoły? Przecież połowa dzieci się tego nie tknie. Podobnie jak czosnku. To są świetne przepisy dla całej rodziny na piknik, na którym ma się dużo czasu na rodzinne przygotowywanie jedzenia, no i możliwość podgrzania połowy produktów. Odpowiedz Link Zgłoś