Gość: Msych IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 11.07.01, 20:53 Ja mysle ze wielu dziewczynom odbija bo im seksu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trin Re: Moja teoria ;))) IP: *.chello.pl 11.07.01, 21:09 a moja teoria jest taka: facetom podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Moja teoria ;))) IP: *.atman.pl 12.07.01, 09:47 To Ciekawe dlaczego akurat Ty udzielasz sie na Forum jak znależc partnera. I na innych - tepiąc ludzi którzy mają na życie inny pogląd niz Ty. Szczerze móiąc nie wiem jak uchowałaś se z takimi poglądami i nie wyginelas z mamutami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Moja teoria ;))) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:25 Gość portalu: Ada napisał(a): > To Ciekawe dlaczego akurat Ty udzielasz sie na Forum jak znależc partnera. > I na innych - tepiąc ludzi którzy mają na życie inny pogląd niz Ty. > Szczerze móiąc nie wiem jak uchowałaś se z takimi poglądami i nie wyginelas z > mamutami. ??? ja nikogo nie tepie. przede wsztskim mam zbyt wiele dystansu do tego co sie tu (i nie tylko) dzieje. a, i dziekuje za docenienie oryginalnosci moich pogladow... :) yours, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Moja teoria ;))) 12.07.01, 09:55 Trin, ale Ci się dostało... ;)) Przed wyginięciem to Cię chyba tylko sufing uratował :))) pzdr suzume Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 10:01 Zgadzam się z Trin, ale dodam jeszcze, że facetom odbija bardziej, bo im się mózgi przegrzewają od myślenia o jednym i tym samym (całe szczęście, że nie wszystkim) pzdr suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:24 jakie mozgi? :)))))))) pzdr, Trin PS zawsze chcialam byc zagorzala feministka i przeciwniczka mezczyzn. ale nie udalo mi sie - oni bywaja tacy slodcy.............. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 10:34 Gość portalu: trin napisał(a): > PS zawsze chcialam byc zagorzala feministka i przeciwniczka mezczyzn. ale nie > udalo mi sie - oni bywaja tacy slodcy.............. prawda? i tacy rozbrajający z tymi swoimi teoriami... pzdr suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Moja teoria ;) IP: *.atman.pl 12.07.01, 10:39 Towarzystwo wzajemnej babkiej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:45 zazdroscisz? adoracji czy bycia baba? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 11:17 Gość portalu: Alek napisał(a): > Towarzystwo wzajemnej babkiej adoracji. Ty się ciesz, że nie kółko różańcowe A skoro tu już byłeś, to czemu nie wyłuszczyłeś swojego poglądu na wpływ braku seksu? pzdr suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:46 tak - popatrz tylko na Alka ponizej! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:47 tfu! powyzej! alez dziwnie te posty sie ukladaja! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 11:19 Gość portalu: trin napisał(a): > tak - popatrz tylko na Alka ponizej! :))) jacy oni są męscy, kiedy próbują być tacy agresywni/stanowczy/ponad-nasze-baskie- ględzenie! pzdr suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 11:55 oh! tak! takiego mezczyzny mi trzeba! taki, co mi pokze, gdzie moje miejsce, jak malo produktywny jest moj kobiecy mozg, jak bardzo moja skromna egzystencja odbiega od Jego Meskiej Mosci prawdziwego zycia! KOCHAM MEZCZYZN! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Moja teoria ;) IP: 194.181.183.* 12.07.01, 12:11 Gość portalu: trin napisał(a): > oh! tak! takiego mezczyzny mi trzeba! taki, co mi pokze, gdzie moje miejsce, > jak malo produktywny jest moj kobiecy mozg, jak bardzo moja skromna egzystencja > > odbiega od Jego Meskiej Mosci prawdziwego zycia! > KOCHAM MEZCZYZN! :)) No prosze, ktos tu w koncu wydusil z siebie odrobine prawdy na temat prawdziwych przyczyn seksualnej frustracji feministek! tak trzymac! caluski, Gucio Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 12:30 Gość portalu: Gucio napisał(a): > No prosze, ktos tu w koncu wydusil z siebie odrobine prawdy na temat prawdziwyc > h > przyczyn seksualnej frustracji feministek! tak trzymac! Guciu kochany. Moja frustracja seksualna wynika tylko i wyłącznie ze strachu przed tym, że mogłabym się rano obudzić obok Ciebie albo innego produktu guciopodobnego. suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 12:35 suzume napisał(a): > Guciu kochany. Moja frustracja seksualna wynika tylko i wyłącznie ze strachu > przed tym, że mogłabym się rano obudzić obok Ciebie albo innego produktu > guciopodobnego. > > suzume hihi!!! :) eeeee......... tzn. tak: Jestem szczerze oburzona Twoim lekcewzacym stosunkiem do prawdziwego, cudownego mezczyzny, probujacego jedynie pomoc nam, slabym kobietom, zrozumiec wlasne ulomnosci. Chicialabym rowniez zaznaczyc, ze wypowiedz szanownej Pani nie jest reprezentatywna dla ogromnej rzeszy kobiet, oraz chcialabym niniejsym przeprosic rase panów za pozalowania godna postawe tego indywiduum. Z powazaniem i podziwem dla panow stworzenia, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 12:42 Niniejszem biję się w swoją sfrustrowaną pierś (raz w prawą, raz w lewą) i składam samokrytykę: jestem podłą jadowitą jędzą, która jawnie drwi i szydzi z kogo popadnie, bez względu na płeć, religię i przynależność rasową oraz tzw. "zorientowanie w seksie", czyli orientację seksualną. Prócz tego rozumiem, że błędem najbardziej niewybaczalnym są moje niewybredne aluzje do superGuciów oraz guciopodobnych panów stworzenia. Jestem sfrustrowana i nie chodzę na aerobik. Oddalam się na 5 minut, żeby nie narażać innych na głuche odgłosy walenia się w pierś. indywiduum, od którego należy się odciąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 13:03 Samokrytyka przyjeta, tak slabe stworzenie ma prawo bladzic. Chcialabym tylko nadmienic, ze superGucio plec ma lepsza, religie wyznaje jedyna prwdziwa, rasy jest panow, orientacje seksualna ma jak najbardziej "straight", a zorientowanie ogromne (ale nie wszechstronne!). Teraz jedynie pora Ci czekac na przebaczenie Jego Guciowej Mosci, najlepiej kleczac na grochu! Moze zostaniesz wysluchana. Przewodniczaca fanclubu Gucia, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 13:13 Gość portalu: trin napisał(a): > Przewodniczaca fanclubu Gucia, czy jeśli będę klęczeć baaaaardzo długo mantrując "Gucio, Gucio" to dostąpię zaszczytu wstąpienia do klubu? i czy klubowiczki dostają fotosy uperGucia z autografem??? bo ja taki bardzo chcęęęęęęęęęęęe suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Fanklub superGucia zaprasza IP: *.chello.pl 12.07.01, 13:23 niestety, nie jest to takie latwe. zasady wstapienia do klubu jak nastepuje: 1. wykazanie sie slepym posluszenstwem 2. absolutny i szczery podziw 3. codzienne mantrowanie przez min. godzine 4. minimum miesieczne odizolowanie sie od kobiet ktore moglyby zatruc twoj umysl babskimi sprawami 5. co tygodniowa medytacja 6. adoracja obrazu superGucia minimum raz na miesiac 7. {dalesze obowiazki i przywileje czlonkin sa objete tajemnica"} jezeli ktos, tak jak ty, wczesniej zbladzil i nie okazal naleznego szacunku Mistrzowi, to jego terazniejsza wiara i podziw musza byc jeszcze dwakroc silniejsze (jezeli to tylko mozliwe), musisz wyzbyc sie kobiecej proznosci, no i , rzecz najwazniejsza, zaczac uprawiac aerobik, bo Mistrz preferuje umiesnione brzuszki. Zycze wiele szczescia w nielatwej drodze do doskonalosci SG, przewodniczaca PS co do fotosow: tak, wierne czlonkinie beda mialy mozliwosc nabycia fotosow z autografami, przewiduje sie rowniez limitowana serie prezentujaca dokladniej muskulature i meskosc Pana i Wladcy Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Fanklub superGucia zaprasza 12.07.01, 13:33 GucioGucioGucioGucioGucioGucioGucioGucio GucioGucioGucioGucioGucioGucioGucioGucio GucioGucioGucioGucioGucioGucioGucioGucio GucioGucioGucioGucioGucioGucioGucioGucio GucioGucioGucioGucioGucioGucioGucioGucio GucioGucioGucioGucioGucioGucioGucioGucio GucioGucioGucioGucioGucioGucioGucioGucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Fanklub superGucia zaprasza IP: *.chello.pl 12.07.01, 13:43 Tak trzymac! SG jest pod wrazeniem twojego zaangazowania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Fanklub superGucia zaprasza IP: 194.181.183.* 12.07.01, 13:58 no i prosze, w czasie lunchu prawdziwy fan-club mi sie zbudowal. brawo dziewczyny - tak trzymac, a supergucio was nie zostawi odlogiem. wiedzialem, ze jak kobiety wyczuja prawddziwego mezczyzne to od razu miekna ich feministycznie meskie nogi. tymniemniej, wasze uwielbienie przerasta najszczersze oczekiwania - temat topiku sie niniejszym potwierdzil. caluje raczki! (a fe! powiedzialyby feministki - ale przeciez nie wy!) Gucio Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Ave Gucio 12.07.01, 14:17 Gość portalu: Gucio napisał(a): > no i prosze, w czasie lunchu prawdziwy fan-club mi sie zbudowal. brawo > dziewczyny - tak trzymac, a supergucio was nie zostawi odlogiem. wiedzialem, ze > > jak kobiety wyczuja prawddziwego mezczyzne to od razu miekna ich feministycznie > > meskie nogi. tymniemniej, wasze uwielbienie przerasta najszczersze oczekiwania > - > temat topiku sie niniejszym potwierdzil. > > caluje raczki! (a fe! powiedzialyby feministki - ale przeciez nie wy!) > > Gucio Ave Gucio. Oto mądrość na nas spłynęła. Oto słowa zostały wypowiedziane. Oto zostalyśmy wywyższone pochwałą. Oto oko superGucia łaskawie na nas spoczęło. Oto stało się. Błogosławiona bądź godzino. Ave Gucio. PS: czy p. Przewodnicząca jest usatysfakcjonowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin oficjalny list do Suzume od przewodniczacej IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:21 Niniejszym zostje Pani przyznany honorowy tytul Czlonkini Fanklubu SuperGucia, oraz stanowisko nadwornej poetki. W imie Gucia, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: oficjalny list do Suzume od przewodniczacej IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:28 Gość portalu: trin napisał(a): > Niniejszym zostje Pani przyznany honorowy tytul Czlonkini Fanklubu SuperGucia, > oraz stanowisko nadwornej poetki. > > W imie Gucia, > Trin od kiedy to trin uzyskalas prawo wypowiadania sie w moim imieniu? wroc do szeregu i czekaj co supergucio rzecze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: oficjalny list do Suzume od przewodniczacej IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:49 pokornie chyle glowe przed jego madroscia! pozwole sobie jednak wytlumaczyc, ze jedynie chcialam zwolac rzesze fanek, ktore w imie gucia zbiora sie i stana meznie w obronie jedynej prawdziwej wizji mezczyzny i kobiety. pokornie przepraszam i chowam sie do szeregu, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: oficjalna odpowiedź Suzume 12.07.01, 14:33 Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Ze wszystkich sił będę się starała ze wszystkich sił. suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Ave Gucio IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:26 suzume napisał(a): > Ave Gucio. > Oto mądrość na nas spłynęła. > Oto słowa zostały wypowiedziane. > Oto zostalyśmy wywyższone pochwałą. > Oto oko superGucia łaskawie na nas spoczęło. > Oto stało się. Błogosławiona bądź godzino. > Ave Gucio. moj ty czlonku (fan-clubu)! splywajaca kropla madrosci (albo i czegos innego) jeszcze zadnej wczorajszej feministce nie zaszkodzila. niestety, moje laskawe oko jeszcze na tobie laskawie nie spoczelo. na razie spoczywaja na tobie moje palce wtulajace sie w klawiature na sam widok twych guciowielebnych postow. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Ave Gucio 12.07.01, 14:40 Oto rzekł Gucio: > moj ty czlonku (fan-clubu)! splywajaca kropla madrosci (albo i czegos innego) > jeszcze zadnej wczorajszej feministce nie zaszkodzila. niestety, moje laskawe o > ko > jeszcze na tobie laskawie nie spoczelo. na razie spoczywaja na tobie moje palce > > wtulajace sie w klawiature na sam widok twych guciowielebnych postow. Czemuż to, mój super, raczysz nam sączyć mądrość swą niewątpliwą jedynie po kropli? O szczęśliwa klawiaturo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Ave Gucio IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:51 kochany czlonku, madrosc swa sacze w trosce o ciebie, aby nie pochlanela cie zupelnie tak, ze zapomnisz o swym jedynym tanac w powodzi uczuc do mojej nieskromnej osoby. nie sipesz sei, o poskromiona. byc moze doczekasz sie kiedys guciowej laski (sorry - nie jestem wulgarny tylko nie mam polskich liter). twoj gucio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin WARNING! IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:03 Gość portalu: Gucio napisał(a): > byc moze doczekasz sie kiedys guciowej laski Za tak typowo szowinistyczne podejscie do kwestii pragnien kobietych, obiekt moze zostac usuniety! Tlumaczenie obiektu zostalo rozpatrzone przez Zarzad i przeglosowano iz na razie obiekt zostanie ukarany jedynie upommnieniem. Jednakze przypomina sie obiektowi, ze tego typu insynuacjie nie beda wiecej akceptowane przez Zarzad. Bzzzzzzzzzzzz, przewodniczaca, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Fanklub superGucia zaprasza IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:19 Widzisz, PRAWDZIWY mezczyzna nawet z najbardziej zatwardzialej feministki uczyni PRADZIWA kobiete, wyciagnie z niej to co w niej najlepsze - tzn. szczere uwielbienie Jego Trin PS ale im malo trzeba zeby poczuli sie wielcy i silni! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Fanklub superGucia zaprasza IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 14:22 Pani przewodniczaca, zglaszam swoj akces do bycia czlonkinia fanklubu SuperGucia. proponuje nowa mantre: truten,truten,truten,truten,truten, truten,truten,truten,truten,truten, truten,truten,truten,truten,truten, czolem. mea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin oficja;ne pismo w sprawie mantry IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:25 Przyjecie nowej mantry zostanie poddane pod glosowanie na najblizszym zebraniu zarzadu Klubu. W tajemnicy powiem, ze ma duze szanse zostac naszym nowym hymnem. Gucio Rulz, przewodniczaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: oficja;ne pismo w sprawie mantry IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:32 a propos, jak juz wstapilyscie do fan-clubu to musicie zaplacic skladki czlonkowskie, moze byc w formie piwa ale rozpatrze tez inne propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin oficjalnie w sprawie skladek IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:46 skladki czlonkowskie nalezy skladac na rece przewodniczacej. forma i cel skladek zostana rozpatrzone na najblizszym spotkaniu zarzadu klubu. uprzejmie prosze o zglaszanie propozycji. Gucio 4 ever, przewodniczaca Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: oficjalnie w sprawie skladek + nowe kandydatki 12.07.01, 14:51 > uprzejmie prosze o zglaszanie propozycji. Proponuję piwko (Gucio wie, co dla nas najlepsze!) Zgłaszam również propozycję jak najszybszego przyjęcia obu proszących pokutnic - szybciej zrozumieją swe błędy i wejdą na drogę cnoty. Poza tym cztery to już mini- chór > lepiej niż duet. Co p. Przewodnicząca o tym myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin nowe kandydatki IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:05 Wszystkie kandydatki zostana przyjete za skutniem natychmiastowym, pod warunkiem przysiegi na wiernosc Klubowi i Zarzadowi. Trin Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: do przewodniczącej Trin 12.07.01, 14:47 Co to, kurde, jest, żeby obiekt uwielbienia nam się w organizację mieszał? Ja proponuję, żeby leżał na kanapie, ładnie pachniał i pracował nad aforyzmami. PS: nowa mantra w oparciu o "truteń, truteń" BzzBzzBzzBzzBzzBzzBzz BzzBzzBzzBzzBzzBzzBzz BzzBzzBzzBzzBzzBzzBzz BzzBzzBzzBzzBzzBzzBzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin postanowienie Zarzadu w sprawie obiektu IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:57 Zarzad zgadza sie w calej rozciaglosci. Ze skutkiem natychmiastowym postanawia sie co nastepuje: Gucio, dalej zwany "obiektem", ma za zadanie stanowic przedmiot westchnien, mantr i wezwan, nie jest mu natomiast udzielona prawo glosu w kwestiach organizacyjnych. Moze opuscic na chwile kanape pod warunkiem otrzymania pozwolenia od jednej z czlonkin Zarzadu. Zapachy jakie wydziela obiekt powinny byc zatwierdzone przez Zarzad. Ilosc piwa sporzywanego przez obiekt bedzie kontrolowana przez Zarzad. Aforyzmy moga byc tworzone przez obiekt bez ograniczen, ale ich rozpowszechnianie podlega kontroli Zarzadu. Jednoczesnie Zarzad zastrzega sobie prawo przeglosowania zmiany obiektu w przypadku gdy aktualny nie bedzie przestrzegal zasad funkcjonowania Klubu. Z klubowym pozdrowieniem, bzzzzzzzzzzzzzzzz, przewodniczaca Zarzadu, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: postanowienie Zarzadu w sprawie obiektu IP: 194.181.183.* 12.07.01, 15:02 Kochany czlonku trin, niniejszym przywoluje do porzadku twoja zagubiona osobe. w taki sposob to sobie mozesz zakladac fan-club wiesia albo stasia. na zalozenie fan-clubu gucia potrzebujesz guciowej autoryzaji. inaczej sie obraze i guciowa laska nie bedzie was wiecej obdarzala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: oficjalne stanowisko w sprawie laski! IP: 194.181.183.* 12.07.01, 15:07 Kochane czlonkinie, nie mam polskich liter, wiec piszac "laska" mam na mysli tylko i wylacznie to czym pan prezydent obdarza niektorych skazanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: postanowienie Zarzadu w sprawie obiektu IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:11 Gość portalu: Gucio napisał(a): > Kochany czlonku trin, Jakkolwiek milo mi za ten przymiotnik, mimo to preferuje "Szanowna Przewodniczaca" > niniejszym przywoluje do porzadku twoja zagubiona osobe. w taki sposob to sobie > mozesz zakladac fan-club wiesia albo stasia. Jezeli obiekt bedzie nadto sie stawial, wowczas kandytaruty Wiesia oraz Stasia moga zostac rozpatrzone! > na zalozenie fan-clubu gucia > potrzebujesz guciowej autoryzaji. Jednorazowa autoryzacja, wyrazona w dn. 12.07.01 o godzinie 13:58:44 slowami: "brawo dziewczyny - tak trzymac, a supergucio was nie zostawi odlogiem" zostala uznana za wystarczajaca i nie potrzbujaca prolongat. > inaczej sie obraze i guciowa laska nie bedzie > was wiecej obdarzala. Zarzad nakazuje obiektowi jak najszybsze zorganizowanie polskich znakow! Bzzzzzzzzzzzz, przedowniczaca Trin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: postanowienie Zarzadu w sprawie obiektu IP: 194.181.183.* 12.07.01, 15:19 Gość portalu: trin napisał(a): > Gość portalu: Gucio napisał(a): > > > Kochany czlonku trin, > > Jakkolwiek milo mi za ten przymiotnik, mimo to preferuje "Szanowna Przewodnicza > ca" > > > niniejszym przywoluje do porzadku twoja zagubiona osobe. w taki sposob to > sobie > > mozesz zakladac fan-club wiesia albo stasia. > > Jezeli obiekt bedzie nadto sie stawial, wowczas kandytaruty Wiesia oraz Stasia > moga zostac rozpatrzone! > > > > na zalozenie fan-clubu gucia > > potrzebujesz guciowej autoryzaji. > > Jednorazowa autoryzacja, wyrazona w dn. 12.07.01 o godzinie 13:58:44 > slowami: "brawo dziewczyny - tak trzymac, a supergucio was nie zostawi odlogiem > " > zostala uznana za wystarczajaca i nie potrzbujaca prolongat. > > > inaczej sie obraze i guciowa laska nie bedzie > > was wiecej obdarzala. > > Zarzad nakazuje obiektowi jak najszybsze zorganizowanie polskich znakow! > > Bzzzzzzzzzzzz, > przedowniczaca > Trin droga samozwancza przewodniczaca, tym mnie ty stasiem nie strasz bo sie zestraszysz. supergucio jest tylko jeden - stasiow mozesz miec na peczki. jesli chodzi a autoryzacje, to oczywiscie jestes w ogromnym bledzie - wczesniejszy post byl wyrazem zachety do budowania fan-clubu ale nie oznaczal autoryzacji czy oficjalnego uznania wladz. jesli chodzi o konitet centralny fan-clubu to zamierzam rozpisac konkurs na dary (moga byc w naturze) dla gucia i od tego bede uzaleznial nominacje do kc + dopuszczenie do guciowej laski. polskich liter nie mam i miec nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: do przewodniczącej Trin i kandydatki Suzume IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 15:11 droga kolezanko Suzume, twoja nowa mantra jest zajebiozo. Szostka dla Ciebie. Z tym piwkiem to bym sie zastanowila, czy warto dawac je Guciowi-przedmiotowi uwielbienia wszelkich bzykajacych. Uwazam, ze za wysoce wydajne balwochwalstwo przedmiotu naszej adoracji, to wlasnie nam naleza sie profity ze skladek czlonkowskich. poniewaz nie lubie piwa proponuje nastepujacy preliminarz wydatkow: 1) skladka PRZEWODNICZACEJ - na taki trunek, jaki Pani przewodniczaca preferuje 2) skladka czlonkini Suzume - na piwo 3) skladka czlonkini mei - na teqile (z mandarynka i cynamonem miast limonki i soli. i po 4) naszemu wielbionemu Guciowi - tytul honorowy BIG MAJA z wielka zielona wstega w zolty rzucik (zielona dlatego, ze bardzo lubie ten kolor). Chociaz kolor wstegi pragne poddac pod glosowanie ogolu kolezanek. z Bzz siostrzanym Bzz pozdrowieniem Bzz. mea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: do przewodniczącej Trin i kandydatki Suzume IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:22 w sprawie skladek: wniosek przeszedl. ZAPRASZAM NA OFICJLNY WATEK POLOCZONEGO FANKLUBU. Bzz, tra lala, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 12:09 no Myshowi to sie juz nie ma co przegrzewac!!! Wszystko sie zlasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Re: Moja teoria ;) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 12:25 Wasze teorie są słuszne!!! Co do facetów - wszystkim, wszystkim. Jak któryś nie jest maniakiem sexu to co z niego za facet? (wiem, bo sam jestem płci m) Niektórzy po prostu są na poziomie i nie demonstrują tego w obsceniczny sposób, ot co. PzDrv Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 12:33 Gość portalu: Yorick napisał(a): > Co do facetów - wszystkim, wszystkim. Jak któryś nie jest maniakiem sexu to > co z niego za facet? (wiem, bo sam jestem płci m) Niektórzy po prostu są na > poziomie i nie demonstrują tego w obsceniczny sposób, ot co. PzDrv 100% racji i niech żyją faceci na poziomie! suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: Moja teoria ;) IP: 195.117.174.* 12.07.01, 11:25 Gość portalu: Msych napisał(a): > Ja mysle ze wielu dziewczynom odbija bo im seksu brakuje. Bardzo oryginalny pogląd. Sam to wymyśliłeś, czy może Seksmisję wczoraj oglądałeś? Wracając do meritum: Ja myślę, że im seksu nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna re: Droga Pani Przewodniczaca IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 14:37 ośmielam sie zaprezentowac moją skromna osobe i prosic o przyjecie mnie do fun- klubu.Jestem swiadoma swoich wad i przewinien( o Boże co za kretyn), zdroznych mysli(wiem lepiej,jestem madrzejsza)Lecz jako osoba dorosla chodz slaba psychicznie i fizycznie, nie posiadająca przecież tak rozległej wiedzy i świadomości siebie jak Super Gucio...błagam przyjkmijcie mnie do klubu... jak mam odpokutowac swe winy??????????// z powazaniem anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: re: Droga Pani Przewodniczaca IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:57 Gość portalu: anna napisał(a): > ośmielam sie zaprezentowac moją skromna osobe i prosic o przyjecie mnie do fun > - > klubu.Jestem swiadoma swoich wad i przewinien( o Boże co za kretyn), zdroznych > mysli(wiem lepiej,jestem madrzejsza)Lecz jako osoba dorosla chodz slaba > psychicznie i fizycznie, nie posiadająca przecież tak rozległej wiedzy i > świadomości siebie jak Super Gucio...błagam przyjkmijcie mnie do klubu... > jak mam odpokutowac swe winy??????????// > z powazaniem > anna aniu, kochanie jestes przyjeta. pokuta zostanie ci nadana po przeslaniu nastepujacych informacji: wiek: wymiary: stan cywilny: pzdr gucio (zwany super) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wielmozny Panie IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 15:03 ach, och.odezwal sie..................ON Super wladca i chce mnie ukarac osobiscie???????????/ coz za szczescie coz za radosc:)))))))))))))))) P.Przewodnicząca kapcie zje z zazdrosci. pozdr anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin last warning! IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:16 Obiekt zostaje ponownie ostrzezony: bez takiego szowinizmu! Obiekt nie ma prawa przyjmowac nowych czlonkow! Obiekt jeszcze raz to zrobi, a czlonkinie przestana sluchac obiektu! Bzzzzzzzzz, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin oficjalnie od Przewodniczacej IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:24 Prosze przeslac list motywacyjny na Watek Oficjalny Poloczonych Fanklubow. Zarzad postanowil, ze fanklub nie moze wiecej dzialac na watku zalozonym przez szowiniste. Bzzzzzzz, tra lala, Trin Odpowiedz Link Zgłoś
suzume REGULAMIN KLUBOWY 12.07.01, 15:47 propozycja znajduje się w Oficjalnym Wątku Klubowym Bardzo proszę Zarząd, Członkinie i obiekt o zapoznanie sie, rady, poprawki i sugestie Bzz traLala suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Msych Jednak mialem racje !!! IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 12.07.01, 18:18 Troche wam odbija baby, od razu widac ze to z braku seksu. Ale w koncu jedna laska gucia nie jest w stanie was wszystkie zaspokoic. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Jednak mialem racje !!! 13.07.01, 09:43 Gość portalu: Msych napisał(a): > Troche wam odbija baby, od razu widac ze to z braku seksu. Ale w koncu jedna > laska gucia nie jest w stanie was wszystkie zaspokoic. Głupia sprawa, że twojej laski nie ma kto zaspokoić, co? Frustracja aż paruje uszami, ale w końcu nie każdy (zwłaszcza facet) musi rozumieć dowcipy. Jeśli chodzi o moje frustracje i lęki seksualne, to doliczm cię do ich grona (razem z guciem jest was już dwóch) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek Re: Moja teoria ;) IP: *.wiedza.icu.pl 12.07.01, 18:20 Ja mysle, ze Twoja teoria w 100% odnosi sie takze do facetow! Odpowiedz Link Zgłoś