Dodaj do ulubionych

Moja teoria ;)

IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 11.07.01, 20:53
Ja mysle ze wielu dziewczynom odbija bo im seksu brakuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: trin Re: Moja teoria ;))) IP: *.chello.pl 11.07.01, 21:09
      a moja teoria jest taka: facetom podobnie
      • Gość: Ada Re: Moja teoria ;))) IP: *.atman.pl 12.07.01, 09:47
        To Ciekawe dlaczego akurat Ty udzielasz sie na Forum jak znależc partnera.
        I na innych - tepiąc ludzi którzy mają na życie inny pogląd niz Ty.
        Szczerze móiąc nie wiem jak uchowałaś se z takimi poglądami i nie wyginelas z
        mamutami.
        • Gość: trin Re: Moja teoria ;))) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:25
          Gość portalu: Ada napisał(a):

> To Ciekawe dlaczego akurat Ty udzielasz sie na Forum jak znależc partnera.
          > I na innych - tepiąc ludzi którzy mają na życie inny pogląd niz Ty.
          > Szczerze móiąc nie wiem jak uchowałaś se z takimi poglądami i nie wyginelas z
          > mamutami.

???
          ja nikogo nie tepie.
          przede wsztskim mam zbyt wiele dystansu do tego co sie tu (i nie tylko) dzieje.
          a, i dziekuje za docenienie oryginalnosci moich pogladow... :)

yours,
          Trin
      • suzume Re: Moja teoria ;))) 12.07.01, 09:55
        Trin, ale Ci się dostało... ;))
        Przed wyginięciem to Cię chyba tylko sufing uratował :)))

pzdr
        suzume
    • suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 10:01
      Zgadzam się z Trin, ale dodam jeszcze, że facetom odbija bardziej, bo im się
      mózgi przegrzewają od myślenia o jednym i tym samym (całe szczęście, że nie
      wszystkim)

pzdr
      suzume
      • Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:24
        jakie mozgi? :))))))))

pzdr,
        Trin

PS zawsze chcialam byc zagorzala feministka i przeciwniczka mezczyzn. ale nie
        udalo mi sie - oni bywaja tacy slodcy..............
        • suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 10:34
          Gość portalu: trin napisał(a):

> PS zawsze chcialam byc zagorzala feministka i przeciwniczka mezczyzn. ale nie
          > udalo mi sie - oni bywaja tacy slodcy..............

prawda? i tacy rozbrajający z tymi swoimi teoriami...

pzdr
          suzume
          • Gość: Alek Re: Moja teoria ;) IP: *.atman.pl 12.07.01, 10:39
            Towarzystwo wzajemnej babkiej adoracji.
            • Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:45
              zazdroscisz? adoracji czy bycia baba?
            • suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 11:17
              Gość portalu: Alek napisał(a):

> Towarzystwo wzajemnej babkiej adoracji.

Ty się ciesz, że nie kółko różańcowe

A skoro tu już byłeś, to czemu nie wyłuszczyłeś swojego poglądu na wpływ braku
              seksu?

pzdr
              suzume
          • Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:46
            tak - popatrz tylko na Alka ponizej! :)))
            • Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 10:47
              tfu! powyzej! alez dziwnie te posty sie ukladaja!
            • suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 11:19

> tak - popatrz tylko na Alka ponizej! :)))

jacy oni są męscy, kiedy próbują być tacy agresywni/stanowczy/ponad-nasze-baskie-
              ględzenie!

pzdr
              suzume
              • Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 11:55
                oh! tak! takiego mezczyzny mi trzeba! taki, co mi pokze, gdzie moje miejsce,
                jak malo produktywny jest moj kobiecy mozg, jak bardzo moja skromna egzystencja
                odbiega od Jego Meskiej Mosci prawdziwego zycia!
                KOCHAM MEZCZYZN! :))
                • Gość: Gucio Re: Moja teoria ;) IP: 194.181.183.* 12.07.01, 12:11

> oh! tak! takiego mezczyzny mi trzeba! taki, co mi pokze, gdzie moje miejsce,
                  > jak malo produktywny jest moj kobiecy mozg, jak bardzo moja skromna egzystencja
                  >
                  > odbiega od Jego Meskiej Mosci prawdziwego zycia!
                  > KOCHAM MEZCZYZN! :))

No prosze, ktos tu w koncu wydusil z siebie odrobine prawdy na temat prawdziwych
                  przyczyn seksualnej frustracji feministek! tak trzymac!

caluski,
                  Gucio
                  • suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 12:30
                    Gość portalu: Gucio napisał(a):

> No prosze, ktos tu w koncu wydusil z siebie odrobine prawdy na temat prawdziwyc
                    > h
                    > przyczyn seksualnej frustracji feministek! tak trzymac!

Guciu kochany. Moja frustracja seksualna wynika tylko i wyłącznie ze strachu
                    przed tym, że mogłabym się rano obudzić obok Ciebie albo innego produktu
                    guciopodobnego.

suzume
                    • Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 12:35
                      suzume napisał(a):

> Guciu kochany. Moja frustracja seksualna wynika tylko i wyłącznie ze strachu
                      > przed tym, że mogłabym się rano obudzić obok Ciebie albo innego produktu
                      > guciopodobnego.
                      >
                      > suzume

hihi!!! :) eeeee......... tzn. tak:
                      Jestem szczerze oburzona Twoim lekcewzacym stosunkiem do prawdziwego, cudownego
                      mezczyzny, probujacego jedynie pomoc nam, slabym kobietom, zrozumiec wlasne
                      ulomnosci. Chicialabym rowniez zaznaczyc, ze wypowiedz szanownej Pani nie jest
                      reprezentatywna dla ogromnej rzeszy kobiet, oraz chcialabym niniejsym przeprosic
                      rase panów za pozalowania godna postawe tego indywiduum.
                      Z powazaniem i podziwem dla panow stworzenia,
                      Trin
                      • suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 12:42
                        Niniejszem biję się w swoją sfrustrowaną pierś (raz w prawą, raz w lewą) i
                        składam samokrytykę:
                        jestem podłą jadowitą jędzą, która jawnie drwi i szydzi z kogo popadnie, bez
                        względu na płeć, religię i przynależność rasową oraz tzw. "zorientowanie w
                        seksie", czyli orientację seksualną. Prócz tego rozumiem, że błędem najbardziej
                        niewybaczalnym są moje niewybredne aluzje do superGuciów oraz guciopodobnych
                        panów stworzenia. Jestem sfrustrowana i nie chodzę na aerobik.

Oddalam się na 5 minut, żeby nie narażać innych na głuche odgłosy walenia się w
                        pierś.

indywiduum, od którego należy się odciąć
                        • Gość: trin Re: Moja teoria ;) IP: *.chello.pl 12.07.01, 13:03
                          Samokrytyka przyjeta, tak slabe stworzenie ma prawo bladzic. Chcialabym tylko
                          nadmienic, ze superGucio plec ma lepsza, religie wyznaje jedyna prwdziwa, rasy
                          jest panow, orientacje seksualna ma jak najbardziej "straight", a zorientowanie
                          ogromne (ale nie wszechstronne!). Teraz jedynie pora Ci czekac na przebaczenie
                          Jego Guciowej Mosci, najlepiej kleczac na grochu! Moze zostaniesz wysluchana.

Przewodniczaca fanclubu Gucia,
                          Trin
                          • suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 13:13

> Przewodniczaca fanclubu Gucia,

czy jeśli będę klęczeć baaaaardzo długo mantrując "Gucio, Gucio" to dostąpię
                            zaszczytu wstąpienia do klubu? i czy klubowiczki dostają fotosy uperGucia z
                            autografem??? bo ja taki bardzo chcęęęęęęęęęęęe

suzume
                            • Gość: trin Fanklub superGucia zaprasza IP: *.chello.pl 12.07.01, 13:23
                              niestety, nie jest to takie latwe. zasady wstapienia do klubu jak nastepuje:
                              1. wykazanie sie slepym posluszenstwem
                              2. absolutny i szczery podziw
                              3. codzienne mantrowanie przez min. godzine
                              4. minimum miesieczne odizolowanie sie od kobiet ktore moglyby zatruc twoj umysl
                              babskimi sprawami
                              5. co tygodniowa medytacja
                              6. adoracja obrazu superGucia minimum raz na miesiac
                              7. {dalesze obowiazki i przywileje czlonkin sa objete tajemnica"}

jezeli ktos, tak jak ty, wczesniej zbladzil i nie okazal naleznego szacunku
                              Mistrzowi, to jego terazniejsza wiara i podziw musza byc jeszcze dwakroc
                              silniejsze (jezeli to tylko mozliwe), musisz wyzbyc sie kobiecej proznosci, no
                              i , rzecz najwazniejsza, zaczac uprawiac aerobik, bo Mistrz preferuje umiesnione
                              brzuszki.
                              Zycze wiele szczescia w nielatwej drodze do doskonalosci SG,
                              przewodniczaca

PS co do fotosow: tak, wierne czlonkinie beda mialy mozliwosc nabycia fotosow z
                              autografami, przewiduje sie rowniez limitowana serie prezentujaca dokladniej
                              muskulature i meskosc Pana i Wladcy
                              • suzume Re: Fanklub superGucia zaprasza 12.07.01, 13:33
                                GucioGucioGucioGucioGucioGucioGucioGucio
                                • Gość: trin Re: Fanklub superGucia zaprasza IP: *.chello.pl 12.07.01, 13:43
                                  Tak trzymac! SG jest pod wrazeniem twojego zaangazowania sie.
                                  • Gość: Gucio Re: Fanklub superGucia zaprasza IP: 194.181.183.* 12.07.01, 13:58
                                    no i prosze, w czasie lunchu prawdziwy fan-club mi sie zbudowal. brawo
                                    dziewczyny - tak trzymac, a supergucio was nie zostawi odlogiem. wiedzialem, ze
                                    jak kobiety wyczuja prawddziwego mezczyzne to od razu miekna ich feministycznie
                                    meskie nogi. tymniemniej, wasze uwielbienie przerasta najszczersze oczekiwania -
                                    temat topiku sie niniejszym potwierdzil.

caluje raczki! (a fe! powiedzialyby feministki - ale przeciez nie wy!)

Gucio
                                    • suzume Re: Ave Gucio 12.07.01, 14:17

> no i prosze, w czasie lunchu prawdziwy fan-club mi sie zbudowal. brawo
                                      > dziewczyny - tak trzymac, a supergucio was nie zostawi odlogiem. wiedzialem, ze
                                      >
                                      > jak kobiety wyczuja prawddziwego mezczyzne to od razu miekna ich feministycznie
                                      >
                                      > meskie nogi. tymniemniej, wasze uwielbienie przerasta najszczersze oczekiwania
                                      > -
                                      > temat topiku sie niniejszym potwierdzil.
                                      >
                                      > caluje raczki! (a fe! powiedzialyby feministki - ale przeciez nie wy!)
                                      >
                                      > Gucio

Ave Gucio.
                                      Oto mądrość na nas spłynęła.
                                      Oto słowa zostały wypowiedziane.
                                      Oto zostalyśmy wywyższone pochwałą.
                                      Oto oko superGucia łaskawie na nas spoczęło.
                                      Oto stało się. Błogosławiona bądź godzino.
                                      Ave Gucio.

PS: czy p. Przewodnicząca jest usatysfakcjonowana?
                                      • Gość: trin oficjalny list do Suzume od przewodniczacej IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:21
                                        Niniejszym zostje Pani przyznany honorowy tytul Czlonkini Fanklubu SuperGucia,
                                        oraz stanowisko nadwornej poetki.

W imie Gucia,
                                        Trin
                                        • Gość: Gucio Re: oficjalny list do Suzume od przewodniczacej IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:28

> Niniejszym zostje Pani przyznany honorowy tytul Czlonkini Fanklubu SuperGucia,
                                          > oraz stanowisko nadwornej poetki.
                                          >
                                          > W imie Gucia,
                                          > Trin

od kiedy to trin uzyskalas prawo wypowiadania sie w moim imieniu? wroc do szeregu
                                          i czekaj co supergucio rzecze!
                                          • Gość: trin Re: oficjalny list do Suzume od przewodniczacej IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:49
                                            pokornie chyle glowe przed jego madroscia!
                                            pozwole sobie jednak wytlumaczyc, ze jedynie chcialam zwolac rzesze fanek,
                                            ktore w imie gucia zbiora sie i stana meznie w obronie jedynej prawdziwej wizji
                                            mezczyzny i kobiety.

pokornie przepraszam i chowam sie do szeregu,
                                            Trin
                                        • suzume Re: oficjalna odpowiedź Suzume 12.07.01, 14:33
                                          Dziękuję, dziękuję, dziękuję.
                                          Ze wszystkich sił będę się starała ze wszystkich sił.

suzume
                                      • Gość: Gucio Re: Ave Gucio IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:26
                                        suzume napisał(a):

> Ave Gucio.
                                        > Oto mądrość na nas spłynęła.
                                        > Oto słowa zostały wypowiedziane.
                                        > Oto zostalyśmy wywyższone pochwałą.
                                        > Oto oko superGucia łaskawie na nas spoczęło.
                                        > Oto stało się. Błogosławiona bądź godzino.
                                        > Ave Gucio.

moj ty czlonku (fan-clubu)! splywajaca kropla madrosci (albo i czegos innego)
                                        jeszcze zadnej wczorajszej feministce nie zaszkodzila. niestety, moje laskawe oko
                                        jeszcze na tobie laskawie nie spoczelo. na razie spoczywaja na tobie moje palce
                                        wtulajace sie w klawiature na sam widok twych guciowielebnych postow.

• suzume Re: Ave Gucio 12.07.01, 14:40
                                          Oto rzekł Gucio:

> moj ty czlonku (fan-clubu)! splywajaca kropla madrosci (albo i czegos innego)
                                          > jeszcze zadnej wczorajszej feministce nie zaszkodzila. niestety, moje laskawe o
                                          > ko
                                          > jeszcze na tobie laskawie nie spoczelo. na razie spoczywaja na tobie moje palce
                                          >
                                          > wtulajace sie w klawiature na sam widok twych guciowielebnych postow.

Czemuż to, mój super, raczysz nam sączyć mądrość swą niewątpliwą jedynie po
                                          kropli?

O szczęśliwa klawiaturo!
                                          • Gość: Gucio Re: Ave Gucio IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:51
                                            kochany czlonku,

madrosc swa sacze w trosce o ciebie, aby nie pochlanela cie zupelnie tak, ze
                                            zapomnisz o swym jedynym tanac w powodzi uczuc do mojej nieskromnej osoby. nie
                                            sipesz sei, o poskromiona. byc moze doczekasz sie kiedys guciowej laski (sorry -
                                            nie jestem wulgarny tylko nie mam polskich liter).

twoj gucio
                                            • Gość: trin WARNING! IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:03
                                              > byc moze doczekasz sie kiedys guciowej laski

Za tak typowo szowinistyczne podejscie do kwestii pragnien kobietych, obiekt moze
                                              zostac usuniety!
                                              Tlumaczenie obiektu zostalo rozpatrzone przez Zarzad i przeglosowano iz na razie
                                              obiekt zostanie ukarany jedynie upommnieniem. Jednakze przypomina sie obiektowi,
                                              ze tego typu insynuacjie nie beda wiecej akceptowane przez Zarzad.
                                              Bzzzzzzzzzzzz,
                                              przewodniczaca,
                                              Trin
                                    • Gość: trin Re: Fanklub superGucia zaprasza IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:19
                                      Widzisz, PRAWDZIWY mezczyzna nawet z najbardziej zatwardzialej feministki
                                      uczyni PRADZIWA kobiete, wyciagnie z niej to co w niej najlepsze - tzn. szczere
                                      uwielbienie Jego

Trin

PS ale im malo trzeba zeby poczuli sie wielcy i silni! :)))
                                    • Gość: mea Re: Fanklub superGucia zaprasza IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 14:22
                                      Pani przewodniczaca, zglaszam swoj akces do bycia czlonkinia fanklubu
                                      SuperGucia.
                                      proponuje nowa mantre:
                                      truten,truten,truten,truten,truten,

czolem. mea
                                      • Gość: trin oficja;ne pismo w sprawie mantry IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:25
                                        Przyjecie nowej mantry zostanie poddane pod glosowanie na najblizszym zebraniu
                                        zarzadu Klubu.
                                        W tajemnicy powiem, ze ma duze szanse zostac naszym nowym hymnem.

Gucio Rulz,
                                        przewodniczaca
                                        • Gość: Gucio Re: oficja;ne pismo w sprawie mantry IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:32
                                          a propos,

jak juz wstapilyscie do fan-clubu to musicie zaplacic skladki czlonkowskie,
                                          moze byc w formie piwa ale rozpatrze tez inne propozycje!
                                          • Gość: trin oficjalnie w sprawie skladek IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:46
                                            skladki czlonkowskie nalezy skladac na rece przewodniczacej.
                                            forma i cel skladek zostana rozpatrzone na najblizszym spotkaniu zarzadu klubu.
                                            uprzejmie prosze o zglaszanie propozycji.

Gucio 4 ever,
                                            przewodniczaca
                                            • suzume Re: oficjalnie w sprawie skladek + nowe kandydatki 12.07.01, 14:51
                                              > uprzejmie prosze o zglaszanie propozycji.

Proponuję piwko (Gucio wie, co dla nas najlepsze!)

Zgłaszam również propozycję jak najszybszego przyjęcia obu proszących pokutnic -
                                              szybciej zrozumieją swe błędy i wejdą na drogę cnoty. Poza tym cztery to już mini-
                                              chór > lepiej niż duet.

Co p. Przewodnicząca o tym myśli?
                                              • Gość: trin nowe kandydatki IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:05
                                                Wszystkie kandydatki zostana przyjete za skutniem natychmiastowym, pod
                                                warunkiem przysiegi na wiernosc Klubowi i Zarzadowi.

Trin
                                          • suzume Re: do przewodniczącej Trin 12.07.01, 14:47
                                            Co to, kurde, jest, żeby obiekt uwielbienia nam się w organizację mieszał?
                                            Ja proponuję, żeby leżał na kanapie, ładnie pachniał i pracował nad aforyzmami.

PS: nowa mantra w oparciu o "truteń, truteń"

BzzBzzBzzBzzBzzBzzBzz
                                            BzzBzzBzzBzzBzzBzzBzz
                                            BzzBzzBzzBzzBzzBzzBzz
                                            BzzBzzBzzBzzBzzBzzBzz
                                            • Gość: trin postanowienie Zarzadu w sprawie obiektu IP: *.chello.pl 12.07.01, 14:57
                                              Zarzad zgadza sie w calej rozciaglosci.
                                              Ze skutkiem natychmiastowym postanawia sie co nastepuje:
                                              Gucio, dalej zwany "obiektem", ma za zadanie stanowic przedmiot westchnien,
                                              mantr i wezwan, nie jest mu natomiast udzielona prawo glosu w kwestiach
                                              organizacyjnych. Moze opuscic na chwile kanape pod warunkiem otrzymania
                                              pozwolenia od jednej z czlonkin Zarzadu. Zapachy jakie wydziela obiekt powinny
                                              byc zatwierdzone przez Zarzad. Ilosc piwa sporzywanego przez obiekt bedzie
                                              kontrolowana przez Zarzad. Aforyzmy moga byc tworzone przez obiekt bez
                                              ograniczen, ale ich rozpowszechnianie podlega kontroli Zarzadu.
                                              Jednoczesnie Zarzad zastrzega sobie prawo przeglosowania zmiany obiektu w
                                              przypadku gdy aktualny nie bedzie przestrzegal zasad funkcjonowania Klubu.

Z klubowym pozdrowieniem, bzzzzzzzzzzzzzzzz,
                                              przewodniczaca Zarzadu,
                                              Trin
                                              • Gość: Gucio Re: postanowienie Zarzadu w sprawie obiektu IP: 194.181.183.* 12.07.01, 15:02
                                                Kochany czlonku trin,

niniejszym przywoluje do porzadku twoja zagubiona osobe. w taki sposob to sobie
                                                mozesz zakladac fan-club wiesia albo stasia. na zalozenie fan-clubu gucia
                                                potrzebujesz guciowej autoryzaji. inaczej sie obraze i guciowa laska nie bedzie
                                                was wiecej obdarzala.
                                                • Gość: Gucio Re: oficjalne stanowisko w sprawie laski! IP: 194.181.183.* 12.07.01, 15:07
                                                  Kochane czlonkinie,

nie mam polskich liter, wiec piszac "laska" mam na mysli tylko i wylacznie to
                                                  czym pan prezydent obdarza niektorych skazanych.
                                                • Gość: trin Re: postanowienie Zarzadu w sprawie obiektu IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:11

> Kochany czlonku trin,

Jakkolwiek milo mi za ten przymiotnik, mimo to preferuje "Szanowna Przewodniczaca"

> niniejszym przywoluje do porzadku twoja zagubiona osobe. w taki sposob to sobie
                                                  > mozesz zakladac fan-club wiesia albo stasia.

Jezeli obiekt bedzie nadto sie stawial, wowczas kandytaruty Wiesia oraz Stasia
                                                  moga zostac rozpatrzone!

> na zalozenie fan-clubu gucia
                                                  > potrzebujesz guciowej autoryzaji.

Jednorazowa autoryzacja, wyrazona w dn. 12.07.01 o godzinie 13:58:44
                                                  slowami: "brawo dziewczyny - tak trzymac, a supergucio was nie zostawi odlogiem"
                                                  zostala uznana za wystarczajaca i nie potrzbujaca prolongat.

> inaczej sie obraze i guciowa laska nie bedzie
                                                  > was wiecej obdarzala.

Zarzad nakazuje obiektowi jak najszybsze zorganizowanie polskich znakow!

Bzzzzzzzzzzzz,
                                                  przedowniczaca
                                                  Trin
                                                  • Gość: Gucio Re: postanowienie Zarzadu w sprawie obiektu IP: 194.181.183.* 12.07.01, 15:19

> Gość portalu: Gucio napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Kochany czlonku trin,
                                                    >
                                                    > Jakkolwiek milo mi za ten przymiotnik, mimo to preferuje "Szanowna Przewodnicza
                                                    > ca"
                                                    >
                                                    > > niniejszym przywoluje do porzadku twoja zagubiona osobe. w taki sposob to
                                                    > sobie
                                                    > > mozesz zakladac fan-club wiesia albo stasia.
                                                    >
                                                    > Jezeli obiekt bedzie nadto sie stawial, wowczas kandytaruty Wiesia oraz Stasia
                                                    > moga zostac rozpatrzone!
                                                    >
                                                    >
                                                    > > na zalozenie fan-clubu gucia
                                                    > > potrzebujesz guciowej autoryzaji.
                                                    >
                                                    > Jednorazowa autoryzacja, wyrazona w dn. 12.07.01 o godzinie 13:58:44
                                                    > slowami: "brawo dziewczyny - tak trzymac, a supergucio was nie zostawi odlogiem
                                                    > "
                                                    > zostala uznana za wystarczajaca i nie potrzbujaca prolongat.
                                                    >
                                                    > > inaczej sie obraze i guciowa laska nie bedzie
                                                    > > was wiecej obdarzala.
                                                    >
                                                    > Zarzad nakazuje obiektowi jak najszybsze zorganizowanie polskich znakow!
                                                    >
                                                    > Bzzzzzzzzzzzz,
                                                    > przedowniczaca
                                                    > Trin

droga samozwancza przewodniczaca,

tym mnie ty stasiem nie strasz bo sie zestraszysz. supergucio jest tylko jeden -
                                                    stasiow mozesz miec na peczki. jesli chodzi a autoryzacje, to oczywiscie jestes
                                                    w ogromnym bledzie - wczesniejszy post byl wyrazem zachety do budowania fan-clubu
                                                    ale nie oznaczal autoryzacji czy oficjalnego uznania wladz. jesli chodzi o
                                                    konitet centralny fan-clubu to zamierzam rozpisac konkurs na dary (moga byc w
                                                    naturze) dla gucia i od tego bede uzaleznial nominacje do kc + dopuszczenie do
                                                    guciowej laski. polskich liter nie mam i miec nie bede.
                                            • Gość: mea Re: do przewodniczącej Trin i kandydatki Suzume IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 15:11
                                              droga kolezanko Suzume, twoja nowa mantra jest zajebiozo. Szostka dla Ciebie. Z
                                              tym piwkiem to bym sie zastanowila, czy warto dawac je Guciowi-przedmiotowi
                                              uwielbienia wszelkich bzykajacych. Uwazam, ze za wysoce wydajne balwochwalstwo
                                              przedmiotu naszej adoracji, to wlasnie nam naleza sie profity ze skladek
                                              czlonkowskich. poniewaz nie lubie piwa proponuje nastepujacy preliminarz
                                              wydatkow:
                                              1) skladka PRZEWODNICZACEJ - na taki trunek, jaki Pani przewodniczaca preferuje
                                              2) skladka czlonkini Suzume - na piwo
                                              3) skladka czlonkini mei - na teqile (z mandarynka i cynamonem miast limonki
                                              i soli.

i po 4) naszemu wielbionemu Guciowi - tytul honorowy BIG MAJA z wielka zielona
                                              wstega w zolty rzucik (zielona dlatego, ze bardzo lubie ten kolor).

Chociaz kolor wstegi pragne poddac pod glosowanie ogolu kolezanek.

z Bzz siostrzanym Bzz pozdrowieniem Bzz. mea
                                              • Gość: trin Re: do przewodniczącej Trin i kandydatki Suzume IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:22
                                                w sprawie skladek: wniosek przeszedl.

ZAPRASZAM NA OFICJLNY WATEK POLOCZONEGO FANKLUBU.

Bzz, tra lala,
                                                Trin
      • mario2 Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 12:09
        no Myshowi to sie juz nie ma co przegrzewac!!! Wszystko sie zlasowalo.
      • Gość: Yorick Re: Moja teoria ;) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 12:25
        Wasze teorie są słuszne!!!

Co do facetów - wszystkim, wszystkim. Jak któryś nie jest maniakiem sexu to
        co z niego za facet? (wiem, bo sam jestem płci m) Niektórzy po prostu są na
        poziomie i nie demonstrują tego w obsceniczny sposób, ot co. PzDrv
        • suzume Re: Moja teoria ;) 12.07.01, 12:33
          Gość portalu: Yorick napisał(a):

> Co do facetów - wszystkim, wszystkim. Jak któryś nie jest maniakiem sexu to
          > co z niego za facet? (wiem, bo sam jestem płci m) Niektórzy po prostu są na
          > poziomie i nie demonstrują tego w obsceniczny sposób, ot co. PzDrv

100% racji i niech żyją faceci na poziomie!

suzume
    • Gość: anni Re: Moja teoria ;) IP: 195.117.174.* 12.07.01, 11:25
      Gość portalu: Msych napisał(a):

> Ja mysle ze wielu dziewczynom odbija bo im seksu brakuje.

Bardzo oryginalny pogląd. Sam to wymyśliłeś, czy może Seksmisję wczoraj oglądałeś?
      Wracając do meritum: Ja myślę, że im seksu nie brakuje.

• Gość: anna re: Droga Pani Przewodniczaca IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 14:37
        ośmielam sie zaprezentowac moją skromna osobe i prosic o przyjecie mnie do fun-
        klubu.Jestem swiadoma swoich wad i przewinien( o Boże co za kretyn), zdroznych
        mysli(wiem lepiej,jestem madrzejsza)Lecz jako osoba dorosla chodz slaba
        psychicznie i fizycznie, nie posiadająca przecież tak rozległej wiedzy i
        świadomości siebie jak Super Gucio...błagam przyjkmijcie mnie do klubu...
        jak mam odpokutowac swe winy??????????//
        z powazaniem
        anna
        • Gość: Gucio Re: re: Droga Pani Przewodniczaca IP: 194.181.183.* 12.07.01, 14:57
          Gość portalu: anna napisał(a):

> ośmielam sie zaprezentowac moją skromna osobe i prosic o przyjecie mnie do fun
          > -
          > klubu.Jestem swiadoma swoich wad i przewinien( o Boże co za kretyn), zdroznych
          > mysli(wiem lepiej,jestem madrzejsza)Lecz jako osoba dorosla chodz slaba
          > psychicznie i fizycznie, nie posiadająca przecież tak rozległej wiedzy i
          > świadomości siebie jak Super Gucio...błagam przyjkmijcie mnie do klubu...
          > jak mam odpokutowac swe winy??????????//
          > z powazaniem
          > anna

aniu, kochanie

jestes przyjeta. pokuta zostanie ci nadana po przeslaniu nastepujacych informacji:

wymiary:

stan cywilny:

pzdr gucio (zwany super)

• Gość: anna Re: wielmozny Panie IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 15:03
            ach, och.odezwal sie..................ON Super wladca
            i chce mnie ukarac osobiscie???????????/
            coz za szczescie coz za radosc:))))))))))))))))
            P.Przewodnicząca kapcie zje z zazdrosci.
            pozdr anna
          • Gość: trin last warning! IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:16
            Obiekt zostaje ponownie ostrzezony: bez takiego szowinizmu!
            Obiekt nie ma prawa przyjmowac nowych czlonkow!
            Obiekt jeszcze raz to zrobi, a czlonkinie przestana sluchac obiektu!

Bzzzzzzzzz,
            Trin
        • Gość: trin oficjalnie od Przewodniczacej IP: *.chello.pl 12.07.01, 15:24
          Prosze przeslac list motywacyjny na Watek Oficjalny Poloczonych Fanklubow.
          Zarzad postanowil, ze fanklub nie moze wiecej dzialac na watku zalozonym przez
          szowiniste.

Bzzzzzzz, tra lala,
          Trin
    • suzume REGULAMIN KLUBOWY 12.07.01, 15:47
      propozycja znajduje się w Oficjalnym Wątku Klubowym
      Bardzo proszę Zarząd, Członkinie i obiekt o zapoznanie sie, rady, poprawki i
      sugestie

Bzz traLala

suzume
      • Gość: Msych Jednak mialem racje !!! IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 12.07.01, 18:18
        Troche wam odbija baby, od razu widac ze to z braku seksu. Ale w koncu jedna
        laska gucia nie jest w stanie was wszystkie zaspokoic.
        • suzume Re: Jednak mialem racje !!! 13.07.01, 09:43
          Gość portalu: Msych napisał(a):

> Troche wam odbija baby, od razu widac ze to z braku seksu. Ale w koncu jedna
          > laska gucia nie jest w stanie was wszystkie zaspokoic.

Głupia sprawa, że twojej laski nie ma kto zaspokoić, co? Frustracja aż paruje
          uszami, ale w końcu nie każdy (zwłaszcza facet) musi rozumieć dowcipy. Jeśli
          chodzi o moje frustracje i lęki seksualne, to doliczm cię do ich grona (razem z
          guciem jest was już dwóch)
    • Gość: byczek Re: Moja teoria ;) IP: *.wiedza.icu.pl 12.07.01, 18:20
      Ja mysle, ze Twoja teoria w 100% odnosi sie takze do facetow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka