Dodaj do ulubionych

Wielki problem z księgową!!!

15.01.10, 14:44
Bardzo proszę o pomoc osoby, które mogą mi służyć praktyczną poradą w następującej sprawie.
W okolicach Seven Sisters w Londynie, grasuje niekompetentna i niewykwalifikowana księgowa, z małymi odchyleniami na zdrowiu psychicznym, na i pierwszy i drugi rzut oka zupełnie niezauważalnymi. Pani ta ma na imię Katarzyna. Przyjmuje swoją klientele w małej budzie koło wiaduktu. Korzystając z jej usług wpadłam w takie tarapaty, że mija już drugi rok, a jeszcze borykam się z konsekwencjami działalności tej osoby, straty finansowe sięgnęły zenitu.
I tu moja prośba...Czy ktokolwiek wie, czy takie osoby na stanowisku księgowej nadzoruje jakaś instytucja, czy taka pani może sobie swobodnie prowadzić działalność mieszając ludziom w papierach i narażając ich na straty?
Dodatkowo proszę wszystkie osoby, które również padły ofiarą pani Kasi o kontakt ze mną, gdyż uważam, że tą farsę czas już zakończyć, bo ta kobieta powinna się zająć raczej sprzątaniem niż braniem w swoje ręce tak ważnych dla innych spraw.
Ostrzegam również wszystkich obecnych i przyszłych klientów pani Katarzyny, osoba ta potrafi kłamać w żywe oczy, zna angielski w stopniu zaledwie podstawowym, umie wypełniać tylko niektóre formy, listy wysyła z kilkumiesięcznym opóźnieniem lub nie wysyła wcale. Widziałam już osoby, które z ogromnymi karami do zapłacenia zabierały papiery od pani Kasieńki, kłamała wtedy, że to ich wina, bo się z nią nie kontaktowały, teraz wiem z własnego doświadczenia, że to nie o kontakt chodzi, a o brak wiedzy i organizacji pracy tej pseudoksięgowej.
Przepraszam za mój długi wywód ale ja już po nocach nie śpię, tyle przeszłam przez tą oszustkę.
Pozdrawiam. Ania
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka