Gość: lolek IP: *.know.cable.virginmedia.com 12.09.11, 12:43 Macie już jakieś informacje co i jak? Wiem, że w tym roku można głosować korespondencyjnie. Nie wiem, czy ktoś, kto zarejestrował się w poprzednich wyborach musi rejestrować się ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znafca Re: Wybory 2011 IP: *.opera-mini.net 12.09.11, 13:19 Przeciez to bez znaczenia kto wygra a kto przegra. W Polsce nic sie nie zmieni, a zainteresowanie polska polityka wywoluje bole glowy i biegunke. Odpowiedz Link Zgłoś
javus Re: Wybory 2011 13.09.11, 10:49 Gość portalu: lolek napisał(a): > Macie już jakieś informacje co i jak? Wiem, że w tym roku można głosować koresp > ondencyjnie. Nie wiem, czy ktoś, kto zarejestrował się w poprzednich wyborach m > usi rejestrować się ponownie. podpinam sie do pytania czy ktos wie jak sie rejestrowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibby Re: Wybory 2011 IP: *.tktelekom.pl 13.09.11, 11:38 mata wyboryzagranica.pl/jak-sie-zarejestrowac-do-wyborow-za-granica Odpowiedz Link Zgłoś