Dodaj do ulubionych

bramka sms

IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.10.05, 11:53
czy znacie jakąs bramkę sms ,zeby wysylac smsy z polski do anglii lub
irlandii?znalazlam pare,ale nie dzialaja.
Obserwuj wątek
    • Gość: mm sms za darmo z Polski do GB IP: *.tvgawex.pl 02.12.05, 19:15
      ponawiam pytanie>
      • eni7.08 Re: sms za darmo z Polski do GB 02.12.05, 23:17
        www.excite.co.uk/smsfree/user/home
        można wysłać 3 smsy dziennie za darmo do UK, tylko trzeba się najpierw zalogować
    • Gość: Pawel Re: bramka sms IP: *.rene.com.pl 03.12.05, 00:27
      Zobacz tu, moze ktoras z tych Ci zadziala :)

www.gbritain.net/module.php?op=bramki&what=smsuk
      • Gość: mm Re: bramka sms IP: *.tvgawex.pl 03.12.05, 19:58
        paweł - wielkie dzięki
        • Gość: ann Re: bramka sms IP: *.chello.pl 05.12.05, 11:32
          I co korzystaliście z tych bramek?Ja spróbowałam z www.excite.co.uk
          • Gość: Aśka Re: bramka sms IP: *.aster.pl 05.12.05, 23:23
            spróbowałam przed chwilą z excite,czy smsy doszly dowiem sie pewnie jutro,ale
            zadnych trudnosci nie bylo,napisane ze sent;)
            • Gość: mm NIE DOCHODZĄ IP: *.tvgawex.pl 07.12.05, 21:09
              ja też mam odpowiedz , że wysłana, ale nie dochodzi!!!!!!!!!!!
              • Gość: ann Re: NIE DOCHODZĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 22:33
                z excite wysyłałaś??Napisano,że wysłano,a okazało się,że nie doszło?To skąd
                wysyłać????
                • Gość: Aśka Re: NIE DOCHODZĄ IP: *.aster.pl 07.12.05, 23:22
                  A moje dochodzą z excite!spytane,potwierdzone,więc może nr zły wpisujecie lub
                  cos?ściema na pewno nie jest!
    • Gość: pasqd Re: bramka sms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 12:28
      www.cbfsms.com/
      A ten próbowałaś? Jak byłem w Londynie to jej używałem, więc czemu ma nie
      działać z Polski?
      • Gość: mm Re: bramka sms IP: *.tvgawex.pl 08.12.05, 20:57
        wysyłam z excite . po zalogowaniu dochodziły z jakiś tydzień. codziennie
        dozwolone 3. ..........i wkońcu przestały dochodzić. nr telefonu mam wpisany w
        książce telefonicznej , więc nie ma mowy o pomyłce.
        • Gość: marioni Re: bramka sms IP: 195.205.67.* 09.12.05, 09:28
          Ja też wysyłałam trzy dziennie ale niestety nagle przestały dochodzić i napewno
          nie ma mowy o pomylce z numerem telefonu.Niestety co dobre szybko się kończy
          • beettinna Re: bramka sms 09.12.05, 13:37
            zgadza się! jstem kolejną osobą która po zalogowaniu wysyłała smsy z
            excite.dochodziły ok tydzień a teraz nie dochodzą a pisze że wysłano:(

Pozdrawiam:)
            • Gość: andrea Re: bramka sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:20
              Niestety,mieliscie rację.Na początku sms-y z excite dochodzą,ale po1,5 tygodnia
              przestają:-(Znacie jakąś inną bramkę?
              • Gość: Aśka Re: bramka sms IP: *.aster.pl 18.12.05, 21:27
                Tak jak wyżej,po ok tygodniu excite się blokuje,smsy nie wysłane.Podbijam
                temat,może ktoś zna jakieś??Szukałam,szperałam,wszystkie są jakieś
                lewe.Zarejstruję się,napiszę,a potem wyskakuje jakieś info,że problemy z
                wysłaniem.ble.A nie ukrywam,że bardzo by mi się taka brameczka przydałą:)
                • Gość: polak Re: bramka sms IP: *.range86-138.btcentralplus.com 18.12.05, 21:38
                  z PL do GB - rejestracja w Orange 30 sms miesiecznie jesli masz karte wykupiona za 25 zl

z GB do PL - kazda bramka PL
                  • Gość: Aska Re: bramka sms IP: *.aster.pl 18.12.05, 22:39
                    Dzięki wielkie Polak,byłam zarejstrowana,ale nigdy nie pomyślałam o tym,że
                    można za granicę wysyłać,głupota ludzka nie zna granic;)dochodzą bardzo
                    sprawnie.pozdrawiam
                    • Gość: ann Re: bramka sms IP: *.chello.pl 19.12.05, 11:48
                      A czy ta bramka na www.cbfsms.uk nie jest płatna przypadkiem?
                      • jagna111 Re: bramka sms 21.12.05, 14:31
                        Informuję wszystkich, że bramka na Excite UK już działa.
                        Pisałam do nich, że jest problem, odpisali, że pracują nad tym, no i juz jest
                        OK.
                        • Gość: sumaher Re: bramka sms IP: 194.73.99.* 21.12.05, 14:54
                          do Irlandii www.meteor.ie tam jest free text , a uk z o2 co prawda tylko 10 sms
                          mies ale zawsze cos, tylko musi sie zarejestrowac osoba ktora korzysta z o2 i
                          przeslac ci haslo plus i nazwe uztytkownika jaka wpisala
                        • Gość: mm Re: bramka sms IP: *.tvgawex.pl 21.12.05, 21:22
                          jagna bardzo ci dziękuję za inwencję i informację.
                          to miłe, że się tą informacją podzieliłaś. cieszę sie, że moje sms juz dochodzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka