13.02.06, 01:35
Jak żyje Wam się w Leicester? Co tutaj lubicie a czego nie?? Ciekawa jestem
Waszych opini;-)
Obserwuj wątek
    • marimax Re: Leicester 14.02.06, 09:46
      Tam nie ma czego lubic
      • nefrata Re: Leicester 14.02.06, 23:12
        Czemu tak piszesz?? Jest aż tak źle??
        • marimax Re: Leicester 15.02.06, 19:06
          Bo nie spotkalem w Anglii miasta w ktorym byl chcial spedzic zycie
          • nefrata Re: Leicester 15.02.06, 21:44
            Masz racje że Anglia nie jest miejscem o którym można marzyć ale nie narzekaj:)
            zawsze może być gorzej:)
    • eunika Re: Leicester 15.02.06, 21:04
      nie narzekam, jest spoko, mam bardzo dobra prace, wkurza mnie tylko ze w weekend wszystkich polakow mozna spotkac w tym samym klubie:( a do niektorych lepiej sie nie przyznawac i nie spoytkac:) if you know what i mean:P
      • nefrata Re: Leicester 15.02.06, 21:45
        Faktem jest że rodaków pełno ale to akurat chyba dobrze. Imie Twoje kojarzy mi
        się z PBL, tam pracujesz??
        • eunika Re: Leicester 15.02.06, 21:48
          tam pracowalam od pazdziernika do grudnia, teraz mam zaszczyt pracowac dla rzadu brytyjskiego:) a jak u Ciebie? pracujesz u piotrusia czarnego?:P
          • nefrata Re: Leicester 15.02.06, 21:55
            Jeszcze tak:) ale do czasu:)
            Masz racje z Naszymi rodakami, czasem najlepiej zapaść się pod ziemie tak sie
            potrafią bawić.
            Gratuluje posadki:)
            Mieszkasz też tam gdzie wszyscy?
            • eunika Re: Leicester 15.02.06, 21:57
              a gdzie wszyscy mieszkaja? masz na mysli narborough road? nie mieszkam na narborough ale daleko nie mam :P
              • nefrata Re: Leicester 15.02.06, 22:00
                W zasadzie wszyscy mieszkają w tym rejonie czyli Narborowie Wielkim. Mnie się
                akurat tutaj dobrze mieszka, przyzwyczaiłam się do tego wszystkiego co mnie tu
                otacza
                • eunika Re: Leicester 15.02.06, 22:03
                  hihi narborowo:) dobre!nie slyszalam:P mnie sie akurat ta chalupa podobala to wynajelismy a dopiero pozniej zaczelam zauwazac ze w tym wielkim miescie ciagle mijam te same osoby w tym samym miejscu:) jak w pcimiu dolnym:)
                  • nefrata Re: Leicester 15.02.06, 22:11
                    Hahaha! Idziesz ulicą i tylko cześć, cześć, cześć............ i tak przejście
                    przez ulice zabiera godzine a wyszłaś tylko do sklepu po chleb:)
                    Pochodzisz z Pcimia?:)
                    • eunika Re: Leicester 16.02.06, 19:25
                      nie pochodze z pcimia:) ale nie mam nic przeciwko tym ktorzy pochodza:)bardziej chodzilo mi o to ze narborough to taka polska wioska w srodku leicester hehe :)ale bywa calkiem sympatyczna czasem nie sadzisz?
                      ps pochodze z trojmiasta a Ty?
                      • nefrata Re: Leicester 16.02.06, 22:13
                        Dla mnie tu jest bardzo sympatycznie:) właśnie zmieniam mieszkanie i bede tez
                        mieszkała tu w okolicy. Mimo że może nie jest to najbardziej urocze miejsce bez
                        wątpienia jest tu fajny klimat. Taki swojski bo polski:)
                        Ja pochodze z Krakowa:)
          • pol_ang Re: Leicester 17.07.06, 16:43
            A dlaczego juz nie pracujesz w PBL??
            • set111 Re: Leicester 18.07.06, 22:54
              Witam! Mieszkam w Lester od 2 lat i nie jest tu tak strasznie.
              Mieszkam na (CIAPATOWIE)Cedar Road. To jest chyba najbardziej cicha dzielnica
              Lester w jakiej mieszkalem!
              • nieszka2006 Re: Leicester 19.07.06, 00:03
                A ja bylam ostatnio w Lester kupic samochod i jak wysiadlam na ulicy z mojego
                starego to okazalo sie ze jestem jedyna biala....troche mi sie nieswojo zrobilo.
                Sami sighowie brrrr ale swoj swojego nie wysadzi nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka