Dodaj do ulubionych

praca w biurze

27.02.06, 17:57
jak w temacie - kto z Was ma prace biurowa typu assistant to the manager albo
cos podobnego? slyszalam ze agencje raczej nie oferuja takich stanowisk - czy
skladaliscie CV bezposrednio do firm? I jak wygladaja srednie zarobki na
takiej posadzie?
dzieki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: Soup Nazi Przyjezdzaj, w biurach nikt nie chce pracowac IP: *.sympatico.ca 27.02.06, 18:37
      mimo, ze placa mase kasiwa za obserwacje zegara, picie herbatek, etc. Kazdy woli
      kopac rowy albo przenosic kontenery na plerach w Tesco. Biurasow zawsze wszedzie
      bardzo potrzeba.
      • snake77 Re: Przyjezdzaj, w biurach nikt nie chce pracowac 27.02.06, 19:45
        Ja pracuje w biurze, zarobki w sumie takie sobie - 8 funtow za godz.
    • Gość: a Re: praca w biurze IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 27.02.06, 19:58
      A o ktorych agencjach piszesz? Tych w PL czy w UK? Jesli o tych w Pl to nie
      oferuja takich prac, bo nie trzeba importowac ludzi do ich wykonywania. Platne
      sa roznie: w zaleznosci od firmy tak na prawde. Widywalam ogloszenia od 14K
      rocznie do powiedzmy i 25K.
    • Gość: też ciekawa Re: praca w biurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:31
      No ale nadal nikt nie odpowiedział konkretnie, gdzie takiej pracy szukać i jak
      ona wygląda: pewnie tak jak u nas?czyli odbior tel itp czyz tak? Też mnie to
      interesuje. Pozdrawiam.
      • Gość: sad Re: praca w biurze IP: *.ipt.aol.com 27.02.06, 22:38
        takiej pracy szukac nalezy na wyspach kokosowych w wojewodztwie brzezinka
        wielka. Najlepiej zapytac soltysa Wicka Waligore on ci powie jak wyglada praca
        biurowa. Polega ona w wiekszosci na przenoszeniu biurek wiekszego kalibru ale
        pewien nie jestem. Zapytam mamy i dam znac.
      • Gość: a Re: praca w biurze IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 27.02.06, 22:53
        A czego sie spodziewasz po pracy biurowej? Od przekladania papierow, odbierania
        telefonow moze do czegos ambitniejszego.
        Ogloszenia np na www.gumtree.com, cale mnostwo. Mozna tez sie porejestrowac w
        roznych agencjach lokalnych i tam beda wysylac na jakies tymaczasowe.
        • Gość: ewe Re: praca w biurze IP: *.range86-134.btcentralplus.com 27.02.06, 22:55
          hmm ja sprzatam za 9 funtow za gdz, i bardzo mi to odpowiada za bardzo sie nie
          napracuje,
          • Gość: a Re: praca w biurze IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 27.02.06, 22:56
            Proste prace biurowe nie sa najlepiej platne. Czasami mozna wiecje zarobic
            siedzac w recepcji i usmiechajac sie przez caly dzien, ale to nudne jak cholera.
          • Gość: sad Re: praca w biurze IP: *.ipt.aol.com 27.02.06, 22:57
            pewnie i czysto po tobie tez nie jest
            • Gość: Soup Nazi Re: praca w biurze IP: *.sympatico.ca 28.02.06, 16:01
              Ale za to ma prace biurowa.
              • Gość: sad Re: praca w biurze IP: *.ipt.aol.com 28.02.06, 19:09
                pisalem o tej od sprzatania

skoro sie nie narobi to znaczy ze za czysto nie bedzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka