maja92 01.03.06, 16:46 Przenosze nasz wpisy z forum Z dala od Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja92 Re: Lista rodzicow z Irlandii 01.03.06, 16:48 Re: Lista mam z Irlandii roza06 23.02.06, 12:10 + odpowiedz A my mieszkamy w limerick od roku. Mam dwie córki 3 i 8 lat. Pozdrowienia • Re: Cabra, Dublin 7 maja92 22.02.06, 16:57 + odpowiedz aatha napisała: > Witam, przedstawie sie po raz drugi :) tym razem we wlasciwym watku. > Lat (o matko!) 36, %%%%%%%%%%%%%%% Na wiek mi tu prosze nie marudzic - sama mam 34 lat i mi jest dobrze z tym;-)) Ciagle pierwsza mlodosc;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Lista rodzicow z Irlandii 01.03.06, 17:23 zimna2 29.01.06, 20:00 + odpowiedz Witam Maju! Mam na imię Kasia jestem w Irlandii od 5 mieś. chcialabym Ci podziękwać, ponieważ w pewnym stopniu pomoglaś mi (Twoje wypowiedzi na tym forum z masą informacji dotyczących szkoly, medycyny i w ogóle życia tutaj) podjąć decyzję o przyjeżdzie tutaj z dwojgiem dzieci 7 i 2 lata. Serdecznie pozdrawiam Kasia - mama Julii i Maksia • Re: Lista mam z Irlandii maja92 28.01.06, 11:46 + odpowiedz Gdzies 2 lata temu bylam jedyna mama z Irlandii na tym forum - ale sie teraz rozroslo;-)))) Gdzies juz kiedys o sobie pisalam, ala nie moge tego teraz znalezc;-) Mam na imie Maja, meza Macieja i dwuch synow: Remiego (8 lat) i Jonathana (4 lata) Mieszkam w Eire od grudnia 1998 roku - minelo juz 7 lat, jak jeden dzien. Mieszkamy w Dublinie, w Ratharnham. Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Lista rodzicow z Irlandii 01.03.06, 17:25 Re: DUBLIN - Islandbridge; przy phoenix parku maja118 21.09.05, 19:38 + odpowiedz Dziekuje serdecznie, proszę napiszcie na mój email gazetowy, niestety mam problem z wysłaniem poczty, sama nie wiem dlaczego? Proszę popros meza aby napisał jak mniej wiecej kształtuja sie zarobki dla administratorów sysytemowych i innych. czekam na odpwowiedz na priv'a Majka • Re: DUBLIN - Islandbridge; przy phoenix parku itonek 20.09.05, 17:02 + odpowiedz maju mapisz do mnie na priv gazetowy jak mój mąż przyjedzie z pracy poprosze go aby ci odpisał wtedy na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Lista rodzicow z Irlandii 01.03.06, 17:26 Dublin Rathfarnham patyczako 12.09.05, 22:00 + odpowiedz ja to taka świeżo upieczona bo z rodzinką (Natalia 7lat i Bartek 1/2 roku)od czerwca tu siedzimy - mąż ściągnął nas po 1 i 1/2 roku • Re: Dublin, Swords monika_irl 11.09.05, 17:40 + odpowiedz mieszkamy tu juz ponad 5 lat i chyba juz zostaniemy Orginalnie z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
astarza78p Tylko Clontarf!!! 16.11.06, 11:16 Witam Wszystkich! Mój mąż od prawie dwóch lat w IE, syn (8 lat) i ja prawie rok, fasolka w brzuszku - 6 tygodni;-) Mieszkamy w D3. Docelowo z Wawy. Nie tęsknimy, no może czasem za znajomymi, ale NIE wracamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anasan Re: Lista rodzicow z Irlandii 07.07.06, 16:34 Witam jestesmy rodzina z trzylenia coreczka Weronika. Mieszkamy w Falcarragh Co. Donegal. Chetnie poznamy jakies rodziny z tych okolic pozdrawiam Ania - mama Weroniki Odpowiedz Link Zgłoś
agadanjam Lista rodzicow/glownie do Rozy z Limerick 01.03.06, 21:29 Rozo (nie wiem czy to Twoje imie czy tylko nazwa skrzynki, a wiec z gory przepraszam jezeli sie myle :-)). Ja mam na imie Agnieszka, mam 14-miesiecznego synka, Jamesa. Wlasnie zastanawiamy sie nad przeniesiem do Limerick (maz mialby tam prace) i szalenie ciekawi mnie jakie jest Limerick? Ogladalam zdjecia i wydawalo mi sie bardzo sympatyczne, ale strasznie chcialabym dowiedziec sie wiecej...:-) Jezeli masz chwilke na podzielenie sie swoimi opiniami i doswiadczeniami, oczywiscie :-). Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
aruba_island Dublin ,Tallaght 25.01.07, 01:32 Witam wszystkie mamusie i dzieciaczki.Jestem Aruba:)Mieszkamy od roku w Dublinie z 5letnia coreczka .Chodzi do szkoly i jest przeszczesliwa :)Mamy wielu znajomych ale chetnie poznamy mamusie z dziewczynkami w podobnym wieku. Ja obecnie szukam pracy bo juz oszalalam z nudow ale zastanawiam sie co zrobic z dzieckiem po szkole ? Ktos pisal tu o Creche czynnym do 18 i ze panie same odbierają dziecko ze szkoly .Czy moge uprzejmie prosic o kontakt ta osobe ? pozdrawiam serdecznie aruba_island@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
domi_i_ja Re: Lista rodzicow z Irlandii 24.02.07, 08:44 Od dawna zagladam na forum ale sie nie przedstawilam... Ja mama(33), Dominika(3),tata(36).Jestesmy tu od wrzesnia 2004 (prawie 3). Mieszkamy w Blackrock(Dublin),pracujemy obydwoje a Domi jest w creche. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
lorbasa Re: Lista rodzicow z Irlandii 13.06.07, 13:17 Witam wszystkich rodziców. Od kilku tygodni jestem podglądaczem na forum. Dzisiaj postanowiłam sie dołączyć i być bardziej aktywną. Mieszkamy z moja rodzinką w Droghedzie. Mąż ciężko pracuje, ja siedzię w domu. Naszym szczęściem jest 5 letni syn Adam. Niektóre forumowiczki znam z zajęć w POSK-u. Pozdrawiam serdecznie. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: Lista rodzicow z Irlandii 01.03.06, 20:24 Dodaje nasze dane: Gosia i Ollie (4 lata), mieszkamy w Dublin 3. Chetnie poznamy rodziny z dziecmi w podobnym wieku z Dublina, najlepiej ze strony polnocnej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuneczka Re: Lista rodzicow z Irlandii 10.03.06, 14:21 A my tez dołaczamy,mieszkamy w Dungarvan.Ola,Andrzej i Szymek(19 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
soap_bubble Re: Lista rodzicow z Irlandii 24.03.06, 17:43 no to i ja sie dolacze: Justyna (35) mieszkam w Swords z mezem, synem (14) i psem. W IE od sierpnia'04. Nie wracam. I nie tesknie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: Lista rodzicow z Irlandii 24.03.06, 20:10 o nastepna mama z Swords. Witamy, witamy! Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: podbijam :) 09.05.06, 22:25 Monika "podbiła" wątek do góry, żeby wszystkie nowe mamy wpisały się na listę :-) bo wcześniej może nie widziały, że taka lista istnieje wpisujcie się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia13 Re: Lista rodzicow z Irlandii 10.05.06, 11:43 coprawda jeszcze nie mieszkam w irlandii i jeszcze tam nie bylam ale juz 27 maja zaczynam nowe zycie na zielonej wyspie. jestem mama 4,5 letniego Dawidka i 16 miesiecznego Nikusia,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k_ansia Re: Lista rodzicow z Irlandii 10.05.06, 16:05 Witam i ja:)) Jestem nową mamą. Moj mąż od pół roku jest w Irlandii, a ja z synkiem-roczniakiem przylecieliśmy 1,5 miesiąca temu. Mieszkamy w Dublinie 24 w Tallaght. Czy jest tu jakaś mama z Tallaght i mogłaby mi polecić lekarza? Hi, dopiero się przywitałam, a już pytam, ale może ktoś obeznany się znajdzie:) Pozdrawiam ciepło! k_ansia Odpowiedz Link Zgłoś
asku100 Re: Lista rodzicow z Irlandii 10.05.06, 16:27 Czesc, ja jestem mama 2,5 rocznego Piotrusia i mieszkamy w Drimnagh to sasiedztwo Tallaght, pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann do k-ansi 10.05.06, 18:42 ja jestem z Tallaght,choć to niby już Citywest,ale to jedna wiocha.Mieszkam w Belfry,nie ma go na mapie jescze.Jest to koło de selby.Jeśli masz jakieś pytania pisz na priva:) Odpowiedz Link Zgłoś
amach1 Re: Lista rodzicow z Irlandii 10.05.06, 17:53 Ja mam na imie Agata. Mieszkamy w Dublin 8.Moj synek Kubus niedlugo skonczy 3 lata. W czerwcu spodziewamy sie kolejnego brzdaca. Bardzo chetnie nawiazemy nowe znajomosci - szczegolnie z rodzinami mieszkajacymi niedaleko nas, ale nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka_lena Re: Lista rodzicow z Irlandii 18.05.06, 16:45 dopisujemy sie: chlopczyk wiek 14 mies mieszkamy na poludniu w dun laoghaire jestesmy w dublinie od 7 lat, chetnie bardzo chetnie poznamy mamy i dzieciaczki w podobnym wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Lista rodzicow z Irlandii 18.05.06, 17:24 Wiek dzieci czy mam jest punktem wyjsciowym? ;-)))))))))))))))))))))))zartuje;-)) Witamy w naszym gronie;-)))Fajnie, ze rosniemy w sile;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Lista rodzicow z Irlandii 26.05.06, 20:15 czesc, dolaczam sie do szanownego grona:) Renata, lat prawie 30 i Szymon ur. 06.07.2005 W Irlandii jestesmy od dwoch lat, z czego ostatni rok w Clane. Nie pracuje, jestem na utrzymaniu meza (nie liczac child benefitu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mo-nika27 Re: Lista rodzicow z Irlandii 27.05.06, 23:18 Witam.Jestem kolejna mama w Irlandii.Przyjechalam do meza z naszym malym w styczniu tego roku.Oskarek urodzil sie 11.10.2005,niedlugo skonczy 8 m-cy.Mieszkamy w Dundalk. Odpowiedz Link Zgłoś
monkos Re: Lista rodzicow z Irlandii 09.07.07, 17:31 Witam, w Irlandii jesteśmy już ponad 2 lata, mamy 10-miesięczną córeczkę Maję i mieszkamy w Arklow Odpowiedz Link Zgłoś
fifi3 Re: Lista rodzicow z Irlandii 11.07.07, 23:33 Cześć mam na imię Monika, od ponad roku jestem w Irlandii, mieszkam na santry, szukam mam z małymi dziecmi, mój synkek ma prawie 3 latka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olunia.m Re: Lista rodzicow z Irlandii 30.05.06, 10:47 Cześć mamuśki:) Mieszkamy w trójkę w Thurles, c.o. Tipperary: Ja-ola(26), Arek(27) i Majka(2). Arek z wykształcenia elektryk-energetyk, ja- rehabilitantka, a Maja- myśli tylko o zabawie:):)może są jakieś mamy w okolicy? pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgo21 Re: Lista rodzicow z Irlandii 07.06.06, 14:50 Mieszkam od 1.5 roku w Coolock/Artan. Od polowy lipca zamieszka ze mna zona Edyta i 11-letnia corka Asia. Pozdrawiam polskie mamusie z Parku Sw. Anny. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Lista rodzicow z Irlandii 07.06.06, 17:03 pawelgo21 napisał: > Mieszkam od 1.5 roku w Coolock/Artan. Od polowy lipca zamieszka ze mna zona > Edyta i 11-letnia corka Asia. Pozdrawiam polskie mamusie z Parku Sw. Anny. > Pawel %%%%%%%%%%%% Boze, to dziewczyny az tak dobrze sie bawily, ze w Coolock bylo slychac??? ;-))))))))))))))))))))))))))) a to zabawe przegapilam;-)))))))))))))) Witaj Pawle i przysylaj do nas swoja zone jak tylko zakotwiczy na wyspie;-))) Bedziemy razem balowac;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-g-d-a2 Re: Lista rodzicow z Irlandii 10.07.06, 22:39 Witam! Mój mąż Artur pracuje w Irlandii (Carlow)od 2 lat a już za tydzień będziemy razem całą czwórką:ja-Magda i nasi dwaj synkowie:Olek(2) i Dawid(3mies). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Miasto i county w temacie 15.06.06, 14:52 bedzie latwiej sie znalesc Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Miasto i county w temacie 03.05.07, 11:25 zapytajnick napisała: > bedzie latwiej sie znalesc ************** Podbjam post Gosi!! Forumki i nieliczni nasi Forumkowie, Prosimy, wpisujcie w adresie linku swoje namiary: maja92, Rathfarnham, Dublin 16 zapytajnick, Ashbourne, Co.Meath A pozniej caly swoj zyciorys w poscie...;-)))) ......No nie musi byc caly - co uwazacie - ze jest warte wspomnienia;-))) Bedzie latwiej szukajacym znalesc przyjazne dusze w okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Ashbourne co. Meath 15.06.06, 14:56 ja juz pisalam o sobie w watkach co przeniosla Maja, ale tak dla przykladu jeszcze raz sie wpisze. Jak wszystko dobrze pojdzie to juz bedziemy od 9 lipca w Asbourne, ale sie boje przeprowadzki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Drogheda, Co. Louth :)) 15.06.06, 17:17 26 czerwca dostajemy klucze do własnego domku, Huuuuuuuura! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koliber113 Re: Lista rodzicow z Irlandii 16.06.06, 14:14 Witam! Jestem mama czteroletniego Kubusia i od tygodnia jestem w Dublinie. Przyjechalam tu do meza, ktory pracuje w Irlandii 1,5 roku. Mieszkamy bardzo blisko Phoenix Park - Dublin 7. Mam nadzieje ze uda nam sie niedlugo spotkacz innymi polskimi rodzinami. Chcialabym ulatwic synkowi zaaklimatyzowanie sie w nowym kraju. Pozdrawiam! Hania Odpowiedz Link Zgłoś
mamciamai Re: Lista rodzicow z Irlandii 26.07.06, 23:11 witam serdecznie! jestem w dublinie od 2 dni, przyleciałam z 4 letnią córeczka mają do męża, który pracuje tu juz prawie 8 miesięcy zapraszam do rozmowy -gg 52 11 466 pozdrawiam ! magda Odpowiedz Link Zgłoś
ania2425 Re: Lista rodzicow z Irlandii 31.07.06, 17:40 witam wszystkich! mieszkamy w Dublinie z 11 mies coreczka Majka. jak na razie to ja pracuje (przeniesiono mnie z firmy w PL) a moj maz dzielnie zajmuje sie potomstwem :-)) jestesmy tu od niedawna i przechodzimy wlasnie okres milowych zmian. wszystko jest nowe i taaaakie obce. chetnie poznamy inne mamy i ich dzieciaczki z Dublina. pozdrowienia Maja i jej mama Odpowiedz Link Zgłoś
ania2425 Re: Lista rodzicow z Irlandii 31.07.06, 17:41 jesli ktos ma ochote pogadac to podaje moj GG 2686291. od pon do piatku w godz pracy oczywiscie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.b5 Re: Lista rodzicow z Irlandii 12.08.06, 19:09 Hej, jestesmy w irlandii od 2 lat, tutaj urodzila sie nasza córeczka Monisia(w marcu 2006).Mieszkamy w Monkstown. Jesli jest w poblizu jakas chetna do spacerów i nudzaca sie mama to czekam na kontakt:-)siedze na macierzynskim do stycznia 2007. tel 0868896239 lub gg 2631945.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marge.s Re: Lista rodzicow z Irlandii 15.08.06, 19:48 Witam :-) Jestesmy w Dublinie od prawie roku, jestem w 9 tc wiec jeszcze wszystko przede mna ale z checia nawiaze kontakt z obecnymi i przyszlymi mamusiami w Dublinie ! Mam tyle pytan .... ;-) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
kallima1 Re: Lista rodzicow z Irlandii 15.08.06, 21:46 Witam od 25 sierpnia bede mieszkala z rodzinka w Naas . Jestem mama 9 letniej Justynki i 3 letniej Oliwki chetnie nawiaze kontakt z innymi mamami . Moje gg 2990642 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemilii Re: Lista rodzicow z Irlandii 16.08.06, 19:22 Czekalam na ten moment od 1.5 miesiaca. Przybylysmy z Emilka (3 lata) do Athlone, do meza, w poniedzialek. Stresy odchodza, zaczynamy cieszyc sie tutejszym pobytem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
joana262 Re: Lista rodzicow z Irlandii 25.08.06, 15:32 cze jestem Asia(26)z Cork mam rocznego synka Filipa, chetnie bym poznala jkies mamy z Cork Odpowiedz Link Zgłoś
tomsmom DUBLIN 15 - Ongar Park 26.08.06, 15:54 Napisala do mnie Edyta, ktora jeszcze nie wie jak sie poruszac na forum: Witam! Jestem w Dublinie z rodzinką od maja 2006r.Jest nas czwórka to znaczy:syn Filip 4 lata,córeczka Weronika 1 rok i 3 miesiące oraz tata Paweł i mama Edyta.Szukamy rodzin z dziećmi aby dzieciaczki mogły wspólnie się pobawić a dorośli podyskutować na różne tematy.Mieszkamy Dublin 15 na Ongar Park niedaleko Blanchardstown.Dopiero co zalozylismy internet i przez przypadek odkryłam to forum o mamach w Irlandii . mój alternatywny mail to editka73@aim.com. Nie za bardzo wiem jak wystawic post na forum więc jesli ma pani kontakt z innymi mamami to prosze o przekazanie namiarów na mnie . Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
gapaa Re: Lista rodzicow z Irlandii 10.09.06, 13:32 Witam, Od 5 miesiący mieszkam w Dublinie a moja rodzinka dojechala tutaj miesiac temu. Wychowujemy czworke dzieciaków Patryskę (4,5), Magdalenę (3), Agatke i Karolkę (po 2). Jestesmy na etapie szukania przedszkola dla najstarszej dziewczyny - najlepiej na Tallaght. Jak ktos ma jakies informacje gdzie takiego dzieciak mozna wyslac to prosze o kontakt na GG 2821788. Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawaim, radek Odpowiedz Link Zgłoś
monis78 Re: Lista rodzicow z Irlandii 29.09.06, 18:24 Witam i ja dopsuje sie do rodziców na Zielonej Wyspie jesteśmy tu z córeczką od tygodnia,maż juz prawie od roku,a teraz dostal przeniesienie z Dublina do Naas. Ogólne wrażenia jak narazie pozytywne oczywiście najbardziej cieszymy sie że jestesmy razem:) Nasza córeczka w lipcu skończyła 2 latka a zauważyłam że w Naas jest dużo Polaków wiec chętnie nawiąże kontak z Mami z Nass. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka85 Re: Lista rodzicow z Irlandii 14.11.06, 12:17 Witam Chcialabym poznac mamy z dzieciaczkami co by uskuteczniac spacerki:) A tak na serio to szukam rowiesnikow dla mojego synka Daniela (3 latek). Chce sie oficjalnie przywitac. Mieszkamy w Dublin 11 Finglas. Wiec jesli sa mamy ktore maja ochote piszcie smialo. MOj mail mada4lenka@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olga32 Re: Lista rodzicow z Irlandii 16.11.06, 01:06 Witam! Mój mąż jest w Irlandii od marca a ja z dziećmi dołączyłam do niego w maju. Mieszkamy w Oranmore (Co. Galway). Odpowiedz Link Zgłoś
jusspy Re: Lista rodzicow z Irlandii 21.12.06, 23:57 Hi Mam na Imie Justyna i mieszkamy w w Dublin 12 z 9 miesiecznym synkeim. Chetnie sie spotkam z inna mama! Piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_nes Re: Lista rodzicow z Irlandii 04.01.07, 18:25 Witam..dzis dostałam linka z tym forum i tak trafiłam do Was :)Witam serdecznie ,jestem mama 11letniej córci,mieszkamy od lipca w Dublin24 .Pozdrawiam cieplutko wzystkie mamuski :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kudlacik Re: Limerick 15.01.07, 16:10 Mam na imie Ania jestem mama 4 letnich blizniaczek i od 2 miesiecy mieszkam w Irlandii:) Odpowiedz Link Zgłoś
martileo Re: Lista rodzicow z Irlandii 25.01.07, 22:59 Witamy:) My mieszkamy mieszkamy w Ballyfermot, Dublin 10. Dzieciaczki maja 4 l. - Martynka i 6 l. Mateusz. Niestety, oboje pracujemy na pelen etat a maluchy chodza do szkoly, takze w tygodniu jestesmy malo dyspozycyjni, ale w weekend czas na spotkanie chetnie znajdziemy. Pozdrawiam. Martileo Odpowiedz Link Zgłoś
martileo Re: Lista rodzicow z Irlandii 25.01.07, 23:10 Witajcie. MY tzn. my:) i dwojka dzieci Martynka 4l. i mateusz 6l. mieszkamy w Ballyfermot, D10. Jestesmy tutaj od kwietnia ur. i raczej nadluzej. W dalszych planach przeprowadzka do Nowej Zelandii:) w pogoni za cieplem:) Niestety oboje pracujemy full time a dzieci chodza do szkoly, takze w tygodniu jestesmy malo dyspozycyjni, ale w weekend na pewno znajdziemy czas na spotkanie. Niech juz bedzie wiosna!!!:) Pozdrawiam. Martileo. Odpowiedz Link Zgłoś
martinwoj Re: Lista rodzicow z Irlandii 31.01.07, 15:02 Jak lista rodzicow to napisze ze Jola i Marcin, ale wazniejsi sa tutaj chyba Olek 6 lat i Konrad 4 lata, Lucan, co. Dublin. Odpowiedz Link Zgłoś
mlynarka Re: Lista rodzicow z Irlandii 02.02.07, 20:27 Hej,ja mamuska(26),Wikusi(5 miesiecy),tatus(32).Mieszkamy sobie na ballymun, D9. Odpowiedz Link Zgłoś
adriane Re: Lista rodzicow z Irlandii 13.03.07, 16:43 Witam. Mój mąż na początku kwietnia wyjeżdża do Drogheda. Ja z trójką dzieci ( 4, 6 i 15 lat) na razie zostajemy w Polsce, ale może wkrótce dołączę do męża wraz z dziećmi. Pozdrawiam wszystkie mamy w Irlandii. Bedę zaglądać tu na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joannar12 Re: Lista rodzicow z Irlandii 27.06.07, 18:02 Witaj! Jesteście już w Irl.? Jak Wam idzie? Czy i jaką szkołę załatwiłaś dla 15- letniego dziecka? Pytam, bo ja na przełomie VII-VIII przylatuję do Enniskillen z 15-letnia córką i muszę jej załatwić szkołę. Serdecznie pozdrawiam odzwij się Asia Odpowiedz Link Zgłoś
adriane Re: Lista rodzicow z Irlandii 19.08.07, 14:25 Ja jestem z młodszymi dziećmi jeszcze w Polsce. Mój mąż jest od kwietnia w Irlandii, a 16-letni syn jest tam z tatą od czerwca. Jest zapisany do szkoły w Kells, gdzie obecnie mieszkają moi panowie. Filip poznał już irlandzkich kolegów, cieszy się, że pójdzie tam do szkoły. A Ty Asiu jak tam, przyleciałaś już z córką do Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś
fifi3 Szukam mam z Santry! 24.08.07, 01:08 Już wcześniej wpisywałam się na tym forum, ale jakoś nikogo nie znalazłam z mojej okolicy, jeśli ktoś mieszka w tej dzielnicy czekam na kontakt, mam 3 letniego synka.Pozdrawiam moje gg11568359 Odpowiedz Link Zgłoś
andzelikadudek Re: jadę do Tipperary 28.02.07, 11:08 czy mieszka kotoś w Tipperary? proszę o kontakt andzelikadudek@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
viwka Waterford 11.03.07, 16:55 Hej. Tu Iwka z Waterford. Mam 7-letniego Franka w zerówce Educete Together, i 3 tygodniową cesarską Zuzke - urodzoną w Waterford. Więcej o nas: www.futraki.blox.pl Pozdrawiam I. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_b27 Re: Lista rodzicow z Irlandii 10.04.07, 10:57 Witam serdecznie emamy w Irlandii, mieszkam w Dublinie od prawie 2 lat, mam 3 letniego synka i nie ukrywam ze czasem nam smutno, zwlaszcza Danielkowi, ktory jak widzi rowiesnikow to az mu sie oczy swieca, pewnie dlatego ze jest jeszcze jedynakiem i na razie tak zostanie bo jestesmy sami.pozdrawiam Was jeszcze raz bardzo serdecznie i tez prosze o kontakt jakby co: mail karrina5@wp.pl , gg 759197, a skape mia_b27. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguci Dublin/Portmarnock 10.04.07, 12:36 witam.. jestem mama 2 letniej Jagodki.Po kilkumiesiecznym roztsaniu dolaczylam do meza.Mieszkamy nad samiutkim morzem w Portmarnock.Z checia poznam inne mamusie z okolic!:)moje gg 4832630. Odpowiedz Link Zgłoś
beta012 Re: Lista rodzicow z Irlandii 22.05.07, 00:01 Jest ktoś może z Kilkenny? Odpowiedz Link Zgłoś