Gość: sp IP: *.server.ntli.net 18.03.06, 20:43 Czy ktos wie czy aby wjechac/wleciec do UK wystarczy dowod? Czy jednak paszport jest niezbedny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliss2 Re: potrzebny paszport? 18.03.06, 23:06 aby przekroczyc granice UKwystarczy dowod osobisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: potrzebny paszport? IP: *.server.ntli.net 18.03.06, 23:49 czy na pewno na lotnisku nie zawroca mojego znajomego ktory ma TYLKO stary dowod osobisty? Odpowiedz Link Zgłoś
eliss2 Re: potrzebny paszport? 18.03.06, 23:55 Nie -pod warunkiem ,ze bedzie wciaz podobny do goscia na zdjeciu w dowodzie.Sugerowalabym wymienic go jednak na plastikowy bo w UK moze miec czasem problemy z zalatwieniem roznych formalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: potrzebny paszport? 19.03.06, 17:28 ja biorę i dowód i paszport,lepiej dmuchać na zimne :)) bo a nóż widelec trafi się jakiś wyjazd poza UE... Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: potrzebny paszport? 19.03.06, 17:58 Paszport może byc potrzebny w urzedzie podatkowym,banku,itp. Zreszta 2 dokumenty sa wymagane. Odpowiedz Link Zgłoś
duende1 Re: potrzebny paszport? 19.03.06, 18:07 ja od pol roku nie mam waznego paszportu i wszedzie posluguje sie dowodem osobistym i jakimis rachunkami potwierdzajacymi adres i nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś