Dodaj do ulubionych

Szukam pracy.

17.08.06, 21:39
Szukam stałej pracy w zakładach lotniczych na terenie UK.
Mam praktyke w budowie i montarzu podzespołów do samolotów jako ślusarz niter,
budowałem wloty do silnika,bezpośrednią osłonę silnika,zewnętrzną obudowe wlotu dla Challengera 300, współpracowałem przy montarzu
AB-139 oraz innych samolotów produkowanych czy remontowanych w Polskich Zakładach Lotniczych. W chwili obecnej jestem kontrolerem jakości wyrobu z pełnymi uprawnieniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: gagarin Re: Szukam pracy. IP: *.smsnet.pl 17.08.06, 23:01
      Montują skrzydła do Airbusa we Broughton 1 km na zach. od Chester .Na płd. od
      Liverpoolu.
      maps.google.co.uk/ tam można spojrzeć
      proponuje wysłać życiorys mailem airbus@scarceskills.com
      • Gość: normalny. Re: Szukam pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 08:28
        Myślę że z taką praktyką i obecną funkcją nie masz złej płacy. Jeśli nie masz
        noża na gardle to lepiej zostac w kraju, pomyśl że ludzie zarabiają 700-900 zł i
        żyją z rodzinami.
        • Gość: Dahhag Re: Szukam pracy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:09
          Uhm.. mysle, ze w kazdym miejscu na swiecie zarabia sie kilka razy wiecej za taka praca, zarabiam niecale 900 jezeli chodzi o scislosc i mysle ze to jest malo wystarczajace zeby przezyc z rodzina w polsce, pora cos z tym zrobic.
          W innych PZL zarabia sie ho ho wiecej.
          Moj patriotyzm sie skonczyl w chwili jak zabraklo mi kasy dla dzieciaka, bno tu juz nie chodzi o mnie.
          900:3=300 + oplaty... a gdzie swoje mieszkanie, nie wspominajac o godnym zyciu,za 2 lata moze przekrocze 1000 na reke, ludzie ja robilem i sprawdzam czesci od ktorych zalezy ludzkie zycie, to nie rowery czy plastikowe samochody dla dzieci.
          Pozdrawiam.
      • Gość: Dahhag Re: Szukam pracy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:01
        Dzieki gagarin za podpowiedz, kazda sie bardzo liczy.
        Pozdrawiam.
      • Gość: gosc Re: Szukam pracy. IP: *.range86-138.btcentralplus.com 21.08.06, 16:08
        pracuja tam polacy wiec slij CV tam jest duza rotacja prawie 6500
        pracownikow :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka