Gość: bebuszka IP: *.bs.katowice.pl 30.08.06, 09:36 witam, ciekawe jak wyglądają służby bhp i szkolenia w uk, jestem inspektorem bhp i stąd ciekawość ;) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.kunc Re: jak tam bhp? 30.08.06, 11:25 www.nebosh.org.uk/ polecam, mialam robic ale mnie wysylaja na kursy A1 I V1 :( mam byc ichnim internal verifier. ehhhhhh..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: jak tam bhp? IP: *.stb.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 30.08.06, 15:46 Sa dosc intensywne np kazdy hotel musi miec probe ewakuacji raz w tygodniu i bardzo skrupulatgnie sie tego przestrzega. Przepisy sa dosc ostre i wymagajace ale roznie bywa z ich przestrzeganiem. Angole to luzaki i flejtuchy ale normy sa i to calkiem niezle, roznie naprawde roznie bywa z ich przestrzeganiem. Wszystko zalezy jaka firma i jaki manager. Ale generalnie dla inspektorow BHP jest duzo pracy bo tutaj szkolenia raz na jakis okres sa obowizkowe i jesli firma zawali to ma problemy Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: jak tam bhp? 30.08.06, 16:07 ten kraj jest health and safety nut... Przyjedz, bedziesz tu naprawde w swym zywiole. W imie BHP mozna zakazac polowe zyciowych przyjemnosci, a Daily Mail prowadzil - pol zartem pol serio - akcje HS killjoys, gdzie wytykal co wieksze bzdury wymyslone przez behapowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
noteb Re: jak tam bhp? 30.08.06, 20:08 na wsi (Lincolnshire) Health & Safety nie istnieje masz zapie..c a jak nie to wypie..j Odpowiedz Link Zgłoś