Dodaj do ulubionych

Wynajem domu

07.09.06, 09:12
Chcemy wspolnie wynajac dom z inna rodzina z dzieckiem w Dublin South
(poludniowa czesc) - jesli jestescie zainteresowani - piszcie!
Obserwuj wątek
    • morela7 Re: Wynajem domu 07.09.06, 11:33
      Pisalas juz o tym kilkakrotnie - widze, ze przynajmniej chwilowo z niewielkim
      skutkiem... Sprobuj moze napisac na forum dublinek.net lub polskidublin.com,
      moze tam sie ktos znajdzie?? Powodzenia!
      • jusspy Re: Wynajem domu 07.09.06, 19:49
        Dzieki wielkie, nie wiem jak znajdziemy kogos - ale taka rodzina by nam bardzo
        odpowiadala bo to byli by ludzie ustatkowani a jednoczesnie bylaby to korzysc
        dla drugiej rodziny gdyz z nami jedzie niania ktora rowniez z nami zamieszka i
        moglaby opiekowac sie ich dzieckiem podczas gdy tamta mama mogla by poszukac
        czegos part time np. Mysle ze taki uklad przyniosl by korzysci dzieciom i
        rodzicom.
        Dzis z mezem wpadlismy na pomysl by porozwieszac ogloszenia po Dublinie bo moze
        nie wszyscy maja dostep do internetu.
        Mam nadzieje ze sie uda! Dzieki bardzo za info.
        • morela7 Re: Wynajem domu 07.09.06, 23:33
          Wiesz, jesli chcecie rozwieszac ogloszenia, to moze warto sprobowac w polskim
          kosciele? Przy obu wejsciach sa tablice informacyjne. Jesli nie wiesz, gdzie to
          jest, to blizsze informacje znajdziesz tutaj: www.polish-
          chaplaincy.ie/index.php?lang=pl (mala uwaga: o ile wiem, od 17 wrzesnia kosciol
          przenosi sie w inne miejsce).
    • bozka24 Re: Wynajem domu 23.11.06, 13:30
      Witam
      Chciałam wiedziec czy znaleźliście chętnych do wynajęcia wspólnie domu. Mój mąż
      obecnie jest w Dublinie ja z trójeczką dzieci w Warszawie, ale jak dobrze się
      wszystko ułoży zamierzamy przyjechać do Dublina. Nie bardzo wiemy jakie to mogą
      być koszty takiego wynajmu?
      Pozdrawiam
      Bożka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka