Dodaj do ulubionych

Working Tax Credit

02.11.06, 00:26
szukam stron gdzie moge sciągnąc druk do wypełniecia Working Tax Credit i Child Tax Credit
Obserwuj wątek
    • eliss2 Re: Working Tax Credit 02.11.06, 01:06
      musisz do nich zadzwonic helpline on 0845 300 3900, textphone 0845 300 3909 od
      8.00 am do 8.00 pm. slyszalam,ze ostatnio nawet w instytucjach nie chca ich dawac.
      • maecki Re: Working Tax Credit 02.11.06, 01:11
        A co, Polacy wszystkie formularze wybrali?

A te ze strony hmrc to nie teges?

www.hmrc.gov.uk/menus/credits.htm
        • worm83 Re: Working Tax Credit 02.11.06, 10:52
          maecki napisał:

> A co, Polacy wszystkie formularze wybrali?
          >
          > A te ze strony hmrc to nie teges?
          >
          > www.hmrc.gov.uk/menus/credits.htm

Niektórym tudniej wpisać w googlach niż na forum. :)

pracujwanglii.one.pl/?p=praca_wtc
          Niedługo będziemy "w ramach pomocy" podawać linki do linków linków do linków
          linków do właściwego linka :)

- ale ja nie lubie mielonki :D -
          • eliss2 Re: Working Tax Credit 02.11.06, 14:09
            No tak ale nie kazdy moze sobie to wydrukowac.A co do tych form to nie wiem czy
            Polacy wszystkie wybrali tylko tak slyszalam od osoby,ktora sie tym
            zajmuje-osobiscie nie prosilam w zadnej inst.wiec nie wiem na pewno :))
            • Gość: wojtekasza Re: Working Tax Credit IP: *.range86-128.btcentralplus.com 05.11.06, 10:32
              Tak, ale sa to linki tylko do instrukcji jak wypełnic, ja szukam samej formy WORKING TAX CREDIT i Children’s Tax Credit
              • worm83 Re: Working Tax Credit 05.11.06, 10:43
                Gość portalu: wojtekasza napisał(a):

> Tak, ale sa to linki tylko do instrukcji jak wypełnic, ja szukam samej formy
                WO> RKING TAX CREDIT i Children’s Tax Credit

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniego pliku to zadzwoń pod 0845 300 3900
    • Gość: wojtekasza Re: Working Tax Credit IP: *.range86-128.btcentralplus.com 05.11.06, 23:32
      dzwoniłem pod numer 0845 300 3900. Przysłali mi formularz do wypełnienia Tax credit claim form for 2006[ chociaż prosiłem o Working Tax Credit...] może jest to jakis nowy uniwersalny??
      • Gość: Silence Re: Working Tax Credit IP: *.cable.ubr13.newt.blueyonder.co.uk 05.11.06, 23:38
        Przeslali Ci wlasciwy formularz!
        Wypelnia sie ten sam formularz na WTC i na CHTC. Sam zobaczysz, ze sa tam
        pytania, o dziecko, instytucje wychowawcza, jezeli do takowej uczeszcza oraz
        dane o Twojej pracy i zatrudnieniu partnerki/zony. Wedlug informacji, ktore
        podasz przyznaja Ci to, co Ci sie nalezy.
        Powodzenia
      • jawlondynie Masz dobry formularz 06.11.06, 00:46
        jak w tytule.

Piotrek
        ------===========------
        Bez pracy nie ma kolaczy
        www.jawlondynie.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka