off_shore 22.11.06, 12:29 Niezły ubaw, polecam. www.joemonster.org/article.php?sid=6642 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ffds Re: Rodacy oszczędzają ;-)) IP: 80.50.29.* 22.11.06, 12:36 hahahahah dobre :D i jakie zyciowe :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Rodacy oszczędzają ;-)) IP: *.proxy.aol.com 22.11.06, 12:46 to sa cytaty z forum londynek booring a pan kazio to chodzi do pracy na piechote a pani grazynka to tamto, a juzio jeszcze co innego, ile fajek mozna przeszmuglowac "za granice" ziew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffds Re: Rodacy oszczędzają ;-)) IP: 80.50.29.* 22.11.06, 12:53 lepiej powiedz ile Ty mil dziennie latasz z buta do pracy, co ile dni bierzesz prysznic i znajac zycie pewnie raz na tydzien zmieniasz bielizne i skarpety??? Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Rodacy oszczędzają ;-)) 22.11.06, 12:53 LOL :) Sa takie elementy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffds Re: Rodacy oszczędzają ;-)) IP: 80.50.29.* 22.11.06, 12:54 korkix przyznaj sie lepiej ile zarowek wykreciles z kinkietow by oszczedzic na pradzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Rodacy oszczędzają ;-)) 22.11.06, 12:57 Ja powykrecalem wszystkie oprocz jednej zarowke - jednoczesnie wszystkie sciany pokrylem lustrami z wystawek. Dzieki temu caly dom mam oswietlony. Odpowiedz Link Zgłoś
cdlxxvi Re: Rodacy oszczędzają ;-)) 22.11.06, 15:20 > Ja powykrecalem wszystkie oprocz jednej zarowke Cienki Bolek jesteś. Ze zużytych zniczy na cmentarzu wyskrobujesz resztki wosku. W śmietniku znajdziesz sznurek - i już masz świeczkę. Następnie szukasz w jakimś śmietniku fragmentów okularów (dalekowidza), żeby móc w sloneczne dni zapalić świeczkę od slońca i nie zużywać cennych zapalek albo, nie daj Boże, zapalniczki! I w ten sposób zerowym kosztem oświetlasz dom świeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rodacy oszczędzają ;-)) IP: *.ipt.aol.com 22.11.06, 19:54 a ja wynajmuje 1 bedroom i musiałam dokupic zarowek, bo chyba wlascicielce sie co druga 20 watowka powypalala - ciemnica jak cholera a ja lubie jasno jestem pierwsza wynajmujaca po wlascicielu, a wiec to nie Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś