Dodaj do ulubionych

wynik interview

IP: 193.82.16.* 13.12.06, 15:01
kurcze gosciu obiecal mi telefon z wynikiem rozmowy w poniedzialek, wtorek.
dzisiaj sroda i telefon milczy. zastanaiwam sie czy wyslac mu maila z prosba
o feedback.
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: wynik interview IP: 205.223.239.* 13.12.06, 15:19
      Oczywiscie, ze tak, chyba ze chcesz czekac do konca swiata i ludzic sie, ze
      kiedys Ci odpowie.
    • Gość: vitek Re: wynik interview IP: *.leed.cable.ntl.com 13.12.06, 15:21
      To absolutnie normalne wsród Anglików pobędziesz trochę to się przyzwyczaisz :)
      • Gość: uszatek Re: wynik interview IP: 193.82.16.* 13.12.06, 16:04
        wyslalem mu maila. teraz pewnie bede czekal dwa dni na odpowiedz (jezeli dobrze
        tego gnojka przejrzalem). moze i lepiej zebym tej roboty nie dostal.
        • Gość: Hombre jak nie jutro to za tydzien hehe IP: 212.183.136.* 14.12.06, 10:57
          normalne ... pewnie ci napisze, ze decyzje musi podjac szacowne grono ...
          a stanie sie to niebawem ... w chwili obecnej nic wiecej nie mozna
          powiedziec ...

nie wiem czemu ale oni maja czas na wszystko ...

nawet jak juz robisz w firmie i czekasz na decyzje o gloopim wyjezdzie gdzies
          to mozesz czekac i czekac ... i po co te nerwy ...
          • Gość: uszatek Re: jak nie jutro to za tydzien hehe IP: 193.82.16.* 14.12.06, 13:43
            jak na razie to mi jeszcze na maila nie odpisal. poczekam jeszcez na final, ale
            jakby co to zainteresuje srodowisko gejowskie jego e-mailem. juz widze jego
            mine jak dostaje 100 maili na konto sluzbowe w stylu "zabawimy sie kotku, twoj
            szczurek"
            • aznar33 Re: jak nie jutro to za tydzien hehe 14.12.06, 14:07
              > jakby co to zainteresuje srodowisko gejowskie jego e-mailem. juz widze jego
              > mine jak dostaje 100 maili na konto sluzbowe w stylu "zabawimy sie kotku, twoj
              > szczurek"

Słuchaj gościu... czy z tobą wszystko jest w porządku?
              • Gość: uszatek Re: jak nie jutro to za tydzien hehe IP: 193.82.16.* 14.12.06, 14:12
                nie wiem, na angielskich listach dyskusyjnych ludzie stad, z UK mi odpowiadaja,
                ze 'waiting is not nice', wiec facet mnie najzwyczajniej w swiecie olewa.
                • Gość: Christmas crush Re: jak nie jutro to za tydzien hehe IP: 83.141.66.* 14.12.06, 14:42
                  Hmm... Ktos nie odpisal ci na maila, a ty chcesz w zamian podac jego namiary na
                  liscie mailowej dla gejow? Bo "waiting is not nice"? Wiesz co, to chyba lepiej,
                  zebys tej pracy nie dostal, skoro na dzien dobry masz takiep odejscie do szefa.
                  Sorry, ale takie jest moje zdanie.
                  • Gość: uszatek Re: jak nie jutro to za tydzien hehe IP: 193.82.16.* 14.12.06, 14:49
                    to nie szef, tylko zwykla wsza z HR. dzieki za dobre slowo polaczku bez
                    poczucia humoru. ja sie szanuje..czego i tobie z okazju swiat zycze.
                    • Gość: ehh Re: jak nie jutro to za tydzien hehe IP: 205.223.239.* 14.12.06, 15:26
                      Proponuje przyzwyczaic sie do tutejszego sposobu bycia/zycia albo wrocic do domu.
                      Jak na razie to Tobie brakuje szacunku dla innych. Nazywasz agenta wsza, bo nie
                      odpowiedzial Ci na maila?
                      A w Polsce pewnie kazdy agent odpowiadal Ci chetnie na maile i angazowal sie w
                      Twoja rekrutacje.
                      • Gość: uszatek Re: jak nie jutro to za tydzien hehe IP: 193.82.16.* 14.12.06, 15:32
                        niezupelnie, ja sie w internecie generalnie luzuje i rozmawiam z wami tak, jak
                        z kolegami przy piwie, wiekszosci sie natomiast wydaje, ze yklad na uczelni
                        prowadzi
                        wesolych swiat i bez odbioru
                        • Gość: tia Re: jak nie jutro to za tydzien hehe IP: 205.223.239.* 14.12.06, 15:34
                          Niektorzy potrzebuja stworzyc sobie dwie rozne osobowosci do internetu i do
                          zycia w tzw. realu, a innym wystarcza jedna i nie musza sie luzowac w internecie.
                        • aznar33 Re: jak nie jutro to za tydzien hehe 14.12.06, 16:01
                          Zastanawiam się, skąd się takie szumowiny biorą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka