Dodaj do ulubionych

praca w fabryce tytoniu

19.01.07, 19:56
mam możliwość wyjazdu do fabryki wyrobów tytoniowych w okolicach Londynu, czy
ktoś wie coś na temat pośrednika pana Piotra Krajewskiego i zakładów SWAN w
High Wycombe?? proszę o informacje...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:17
      a ile na miesiac? pytam z ciekawosci
    • batmanek9 Re: praca w fabryce tytoniu 21.01.07, 15:23
      Witam, też jestem zainteresowany ta ofertą pracy, dzwoniłem do tego człowieka,
      ale jak zwykle takim decyzją towarzyszy strach i próbuję sie tez czegos
      dowiedzieć, mam propozycję byśmy wymienili sie jakimis zdobytymi informacjami,
      to jest mój meil batmanek9@gazeta.pl najlepiej gdybys podała w miare mozliwości
      swój numer tel. zawsze w grupie rażniej :-) pozdrawiam Marcin
      • Gość: becia39@op.pl Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 15:13
        Chciała bym się dowiedzieć jak się dodzwoniłeś bo tam ciągle poczta sę odzywa.
    • Gość: HENRYK Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.bulldogdsl.com 23.01.07, 11:22
      Zadzwon domnie a skonfrontujemy nr. tel.tego pana.Ostrzegam ze na taka oferte
      nabrano moich znajomych.
      0044 7950659572
      • Gość: albert734@tlen.pl Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:08
        szukałem "fabryce papierosów" Piotr Krajewski i nie widze postów od osób
        zadowolonych ??? Pod dużym znakiem ????? jest ta oferta. Gdy zadzwoniłem to od
        razu usłyszałem "wierszyk "co proponują a w tle krzyczący dzieciak. W Srode
        zadzwoniłem koło 16.00 to nie mieli czasu na rozmowe bo odbierają grupe z
        lotniska.... i telefon musi być wolny.... Tylko jak dzwoniłem przez telegrosik
        to nieodbierali-angielski numer pewnie im wyskoczył. Może się myle.... w takim
        razie niech ktoś napisze coś pozytywnego o tej pracy...
        • Gość: india Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 01:49
          tak samo jak wy balam sie jechac do pracy w anglii z pierwszego lepszego
          ogloszenia. Niestety praca od pana Krajewskiego okazala sie wielkim oszustwem
          na lotnisku wzial od naszej grupy z polski pieniadze i powiedzial ze spotykamy
          sie przy odbiorze bagazu niestety pana Krajewskiego juz nie bylo. Wszyscy
          mielismy szczescie ze zostalo nam troche pieniedzy na przetrwanie.
      • Gość: mackane Re: praca w fabryce tytoniu IP: 193.164.126.* 25.01.07, 14:24
        mieszkam w Wycombe. nic nie slyszalem o fabryce tytoniu
    • Gość: mar Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.nott.adsl.virgin.net 25.01.07, 03:07
      jaka zalotwiona praca-czy wy jestescie idiotami???????????????
    • Gość: realista Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.smsnet.pl 25.01.07, 12:45
      Dziwie się że Wyborcza nadal przyjmuje takiego typu ogłoszenia z numerem tel
      komórkowego.A przecież uważa się za walczącą z niesprawiedliwością,
      molestowaniem w pracy itp. itd
      Jak czytam te naiwne pytania i jak łatwo przekazują pieniądze,to myślę, że
      będzie coraz więcej oszustów
      • Gość: dah Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:10
        oszuści pojawiaja sie gdy ludzie są tak zdesperowani, że są gotowi zapłacić
        kase za zalatwienie pracy. a płacą ponieważ chcą mieć prace. płacą gdy nigdzie
        nie moga zleść pomocy, gdy rodzina i znajomi nie może lub nie chce pomóc.
    • urbanskaewa Re: praca w fabryce tytoniu 26.01.07, 15:50
      Była już poczta i sortowanie listów, byla rozlewnia wód gazowanych. Teraz
      fabryka filtrów. Pomysłowość oszustów nie zna granic a chętnych na gruszki na
      wierzbie też nie brakuje.
      Daje link o tej sprawie
      www.ang.pl/praca_w_fabryce_tytoniu_pomozcie_46103.html
      Wyborcza drukuję te głupie ogłoszenia bo to dobrze schodzi, szkoda słów.
      Wczoraj widziałam ogłoszenie o naborze do Ikei, adres pocztowy z darmowego
      konta. Powodzenia
    • Gość: bu Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 16:31
      jak wrzucić w gugla High Wycombe i SWAN, to wychodzi, że Swan to teatr....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka