gosiak992 19.01.07, 19:56 mam możliwość wyjazdu do fabryki wyrobów tytoniowych w okolicach Londynu, czy ktoś wie coś na temat pośrednika pana Piotra Krajewskiego i zakładów SWAN w High Wycombe?? proszę o informacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:17 a ile na miesiac? pytam z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
batmanek9 Re: praca w fabryce tytoniu 21.01.07, 15:23 Witam, też jestem zainteresowany ta ofertą pracy, dzwoniłem do tego człowieka, ale jak zwykle takim decyzją towarzyszy strach i próbuję sie tez czegos dowiedzieć, mam propozycję byśmy wymienili sie jakimis zdobytymi informacjami, to jest mój meil batmanek9@gazeta.pl najlepiej gdybys podała w miare mozliwości swój numer tel. zawsze w grupie rażniej :-) pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia39@op.pl Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.07, 15:13 Chciała bym się dowiedzieć jak się dodzwoniłeś bo tam ciągle poczta sę odzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HENRYK Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.bulldogdsl.com 23.01.07, 11:22 Zadzwon domnie a skonfrontujemy nr. tel.tego pana.Ostrzegam ze na taka oferte nabrano moich znajomych. 0044 7950659572 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert734@tlen.pl Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:08 szukałem "fabryce papierosów" Piotr Krajewski i nie widze postów od osób zadowolonych ??? Pod dużym znakiem ????? jest ta oferta. Gdy zadzwoniłem to od razu usłyszałem "wierszyk "co proponują a w tle krzyczący dzieciak. W Srode zadzwoniłem koło 16.00 to nie mieli czasu na rozmowe bo odbierają grupe z lotniska.... i telefon musi być wolny.... Tylko jak dzwoniłem przez telegrosik to nieodbierali-angielski numer pewnie im wyskoczył. Może się myle.... w takim razie niech ktoś napisze coś pozytywnego o tej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: india Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 01:49 tak samo jak wy balam sie jechac do pracy w anglii z pierwszego lepszego ogloszenia. Niestety praca od pana Krajewskiego okazala sie wielkim oszustwem na lotnisku wzial od naszej grupy z polski pieniadze i powiedzial ze spotykamy sie przy odbiorze bagazu niestety pana Krajewskiego juz nie bylo. Wszyscy mielismy szczescie ze zostalo nam troche pieniedzy na przetrwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackane Re: praca w fabryce tytoniu IP: 193.164.126.* 25.01.07, 14:24 mieszkam w Wycombe. nic nie slyszalem o fabryce tytoniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.nott.adsl.virgin.net 25.01.07, 03:07 jaka zalotwiona praca-czy wy jestescie idiotami??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.smsnet.pl 25.01.07, 12:45 Dziwie się że Wyborcza nadal przyjmuje takiego typu ogłoszenia z numerem tel komórkowego.A przecież uważa się za walczącą z niesprawiedliwością, molestowaniem w pracy itp. itd Jak czytam te naiwne pytania i jak łatwo przekazują pieniądze,to myślę, że będzie coraz więcej oszustów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dah Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:10 oszuści pojawiaja sie gdy ludzie są tak zdesperowani, że są gotowi zapłacić kase za zalatwienie pracy. a płacą ponieważ chcą mieć prace. płacą gdy nigdzie nie moga zleść pomocy, gdy rodzina i znajomi nie może lub nie chce pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: praca w fabryce tytoniu 26.01.07, 15:50 Była już poczta i sortowanie listów, byla rozlewnia wód gazowanych. Teraz fabryka filtrów. Pomysłowość oszustów nie zna granic a chętnych na gruszki na wierzbie też nie brakuje. Daje link o tej sprawie www.ang.pl/praca_w_fabryce_tytoniu_pomozcie_46103.html Wyborcza drukuję te głupie ogłoszenia bo to dobrze schodzi, szkoda słów. Wczoraj widziałam ogłoszenie o naborze do Ikei, adres pocztowy z darmowego konta. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: praca w fabryce tytoniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 16:31 jak wrzucić w gugla High Wycombe i SWAN, to wychodzi, że Swan to teatr.... Odpowiedz Link Zgłoś