harrisongs 30.01.07, 12:01 Czy chcąc przejechać pewien odcinek trasy (ok. 70mil) muszę wcześniej rezerwować bilet? I czy bezpośrednio z lotniska kursują te linie? Nie znam się więc pytam ponieważ za niedługo będę musiał włączyć dr Mota. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1spag Re: National Express-pytanie. IP: 195.188.152.* 30.01.07, 13:11 a z jakiego portu cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
harrisongs Re: National Express-pytanie. 30.01.07, 14:41 Konkretnie to mam lądowanie w Birmingham a mieszkanie w Gloucester. Będę się sam plątał więc "na gwałt" szukam najlepszego rozwiązania. Lądowanie mam około godz 19-tej więc mam czas do 20.30 ponieważ taki jest kurs NE ale aż z Digbeth:o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: National Express-pytanie. IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 30.01.07, 14:51 A nie lepiej ci wziasc pociag jestes w ok 1h w gloucester koszt 16,70GBP z przesiadka w brimingham new street nationalrail.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
harrisongs Re: National Express-pytanie. 30.01.07, 15:00 > A nie lepiej ci wziasc pociag jestes w ok 1h w gloucester koszt 16,70GBP z > przesiadka w brimingham new street Właśnie nie chciałem korzystać z pociągów ale to brzmi nadwyraz tanio;) jeszcze się nie orientuję dobrze ale czy możesz... poczekaj, jak z przesiadką w birmingham? Odpowiedz Link Zgłoś
harrisongs Re: National Express-pytanie. 30.01.07, 15:20 Ponawiam pytanie: czy trzeba rezerwować bilet? Rzeczywiście kolej wypada o wiele lepiej. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: National Express-pytanie. IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 30.01.07, 15:25 nie mysle ze nie trzeba rezerwowac biletu ale nie jestem pewien, tu chyba nie ma czegos takiego jak miesjcowka moze na jakichs eurostarach, a przesiadka bo wsiadasz na lotnisku i pociag do gloucester jedzie z new street Odpowiedz Link Zgłoś
peter78 Re: National Express-pytanie. 31.01.07, 07:47 jezeli chodzi o national express to lepiej zarezerwowac bilet wczesniej, bo na lotnisku moze sie okazac, ze autobus jest juz pelny i nie dostaniesz sie do srodka. Ale jest to tylko teoretyczna sytuacja,chociaz mozliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: National Express-pytanie. IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 31.01.07, 15:03 Peter78 nie wiem jak jest gdzie indziej ale na Stansted to autokary kursuja co 15 minut na victorie a jak jest duzo osob to jeden za drugim podjezdzaja, do tego jest terravision, green line i inni przewoznicy, co do rezerwacji przez net to wyszlo mnie drozej (za dwie osoby dwie prowizje po chyba 1 lub 2 gbp kazda) tak ze chyba lepiej u kierowcy kupic Odpowiedz Link Zgłoś
harrisongs Re: National Express-pytanie. 31.01.07, 15:24 Mam rozumieć że jadąc pociągiem wyjdę na tym taniej i jednocześnie szybciej? Jeszcze pytanko: Pociągi i autobusy do Bristol (przez Gloucester) odjeżdżają z centrum Birmingham, tzn. tam trzeba się kierować z lotniska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: National Express-pytanie. IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 31.01.07, 16:57 nie znam birmingham :(( ale kolo lotniska, skoro jest stacja o nazwie birmingham international, to mniemam ze jest albo przy (jak Gatwick) lub pod (jak na stansted) lub niedaleko i dowozi pasazrow autobus (ja Luton) zobacz zblizenia na maps.google.co.uk stamtad chyba jest jeden przystanek pociagiem do centrum Odpowiedz Link Zgłoś