Dodaj do ulubionych

Styczniowy nabór

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 06:55
Siemka,jako ze konczy sie styczen i mnostwo osob bylo w tym miesiacu na rozmowach,dostalo lub czeka na telefon proponuje wpisywac w tym temacie i rozwijac ten watek, kto gdzie jedzie kiedy itp czytajac to forum znalazlem ze jest juz jedna osoba z 5.01 ktora miala spotkanie org 29.01 i zaplanowany wyjazd na poczatek marca,gratuluje.Ja osobiscie bylem na rozmowie 22.01 potem telefon i teraz czekam na kolejny(z info o badaniach,organiz. itp)
Obserwuj wątek
    • Gość: mejv Re: Styczniowy nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:00
      Witam.Mysle,ze trzeba cierpliwie czekać,az sie odezwią.Z poprzednich wypowiedzi
      wynika,ze ludzie czekaja czasami 2 miesiace na wylot.Jak np ludzie z grudnia
      leca w lutym.Wiec miejmy nadzieje,ze my polecimy w marcu:)
      Pozdrawiam i zycze wytrwalosci:)
      • Gość: kolo Re: Styczniowy nabór IP: *.lom.vectranet.pl 31.01.07, 11:09
        no niedokonca tak jest jestem z polowy grudnia i cisza,nic nie wiadomo o spotkaniu organizacyjnym ehh...
      • ramirezos Re: Styczniowy nabór 31.01.07, 11:49
        Gość portalu: mejv napisał(a):

> Witam.Mysle,ze trzeba cierpliwie czekać,az sie odezwią.Z poprzednich
        wypowiedzi
        > wynika,ze ludzie czekaja czasami 2 miesiace na wylot.Jak np ludzie z grudnia
        > leca w lutym.Wiec miejmy nadzieje,ze my polecimy w marcu:)
        > Pozdrawiam i zycze wytrwalosci:)

Cześć:)
        Jak tam stresik związany z oczekiwaniem??? My z Marysią puki co składamy
        wypowiedzenia z pracy, sprzedajemy wszystko co mamy itp.
        Pozdrowionka
        • mejv Re: Styczniowy nabór 31.01.07, 12:25
          A witam witam panie L;)Nio musze przynac,ze mam malo cierpliwosci i za kazdym
          razem gdy dzwoni komorka mam nadzieje,ze to Tesco;)Zreszta znasz powod mojego
          wyjazdu wiec sam rozumiesz,ze chcialabym juz cos wiedziec.Pozdrowienia dla
          Ciebie i Marysi:)
          P.S.Moze spotkamy sie na spotk.org,kto wie:)
          • ramirezos Re: Styczniowy nabór 31.01.07, 13:16
            A witam panią B:)My jakoś się trzymamy, męcze ich co jakiś czas telefonicznie i
            dowiaduje się czy coś wiadomo:)
            Co do spotkania organizacyjnego to jak najbardziej mam nadzieją, że się
            spotkamy i popijemy sobie grzańce (oby tylko tym razem nie wyskoczyły górą z
            kufli bo nas do krakowa więcej nie wpuszczą).
            Pozdrowionka:)
            • Gość: xaro Re: Styczniowy nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:49
              Bylem na spotkaniu w poniedzialek 29, i nic czekam, kurcze , sam nie wiem chce
              wyjechac ,zadzwonic?chcialbym juz wiedziec,....
              • Gość: bungalow bill Re: Styczniowy nabór IP: 213.199.192.* 01.02.07, 14:28
                xaro dam Ci dobrą radę: nie narzucaj im się za bardzo bo Cię wyślą w takie miejsce że możesz mieć problemy z trafieniem - i to samego. Oczywiście nie zaszkodzi zadzwonić do nich raz w tygodniu. Ale pytać grzecznie;)
              • Gość: kurakao Re: Styczniowy nabór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:08
                xaro to kiedy w koncu byłes 2.01 czy 29.01?Mnie minelo 10 dni od spotkania rekrytacujnego i dopiero tydz od telefonu ze jade wiec czekam dalej tym bardziej ze laska mowila ze sie odezwa do 3 tygodni ale mam pewna koncepcje gdyz mieszkam w krk i moglbym osobiscie podbic za jakis czas na wadowicka,co myslicie tylko zadzwonic za jakis czas orientacyjnie czy zaatakowac w jaskini lwa:)tam bedzie gorzej mnie zbyc a telefonicznie to wiecie jak jest...co sadzicie?
                • Gość: bungalow bill Re: Styczniowy nabór IP: 213.199.192.* 01.02.07, 15:13
                  Człowieku daj se siana i poczekaj aż dadzą ci znać. Oni też mają tam zapierdziel a nie mają ochoty użerać się z natrętami. Radzę ci dobrze - czekaj. Sam czekałem na datę wylotu 1,5 miecha.
                  • Gość: kurakao Re: Styczniowy nabór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:13
                    czy ja napisalem ze juz tam lece???minal dopiero tydzien i zdaje sobie z tego sprawe.mam na mysli okres za np 3 tyg gdyby nie dali znac to ju bedzie miesiac jestem na miejscu i zamist dzwonic moge tam podbic,moze ktos inny sie wypowie czy skorzystalby z tej opcji.
                    • Gość: penny lane Re: Styczniowy nabór IP: 213.199.192.* 02.02.07, 11:02
                      Ja dzwoniłem i poskutkowało. W moim przypadu się spieszy. 6 miechów po obronie na dupie siedzę a kariery przedstawiciela handlowego czy perfumiarza na ulicy nie mam zamiaru robić. Zadzwoń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka