mitlof 14.02.07, 19:17 witam, mam propozycje wyjazdu do birmingham... jakie sa Wasze opinie o tej miesjscowosci? czy latwo tam znalezc robote? jak narazie mam tylko gdzie mieszkac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgr_inz.marcin Re: birmingham 16.02.07, 19:23 Kochani! Forum tak nie działa! Istotą forum jest rozpowszechnianie informacji ku wspólnemu dobru ogółu użytkowników i osób zainteresowanych. Pisząc "napisz na mój adres" nie przyczyniacie się raczej do rozwoju tej społeczności. Ale to już widać taka nasza narodowa cecha - jak coś wiem to nikomu nie powiem, a niech sobie inni radzą sami! Myślenie i zachowanie godne potępienia!!! Właśnie dlatego nawet za granicą Polakom ciężko się odnaleźć, brak wsparcia ze strony rodaków, źle to wygląda i rodzi określoną opinię - sami jesteśmy sobie winii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: birmingham 16.02.07, 22:58 > Właśnie dlatego nawet za granicą Polakom > ciężko się odnaleźć, brak wsparcia ze strony rodaków, jasne - napisz o tym o pracę doktorską - będzie to praca wybitnie teoretyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: birmingham IP: *.stb.ubr04.king.blueyonder.co.uk 16.02.07, 22:40 mowiac krotko ,brzydkie miasto ,jezeli jestes rasista to wogole tu nie wjezdzaj ,chyba ze zamieszkasz na Selly oak,Solihul, za duzo tutaj ciemnoskorych ,,,mnogo Odpowiedz Link Zgłoś
mitlof Re: birmingham 16.02.07, 23:23 jaca, dzieki za konkretna odp. roziwijalem ten watek na innych forach rowniez, odpowiedzi byly podobne, duzo tam arabów i innych ras/mas,..., ale jak jest z praca? ze znalezeniem roboty? ogolnie , jest praca? mgr_inz.marcin. mysle ze masz racje pisząc o wrodzonej złosliwosci Polakow, slyszalem wiele opowiesci typu ze Polak za granica to wróg, ze nie chce pomagac, jak cos ma to zachowa dla siebie i si enie podzieli, brak wsparcia... zastanawia mnie dla czeog tak sie dzieje... człowiek gdy zaczyna mu si eukladac, nigdy ni epoda reki, moze zbyt wile go to kosztowalo...pozdrawiam Dzieki wszytkim za posty i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aznar33 Re: birmingham 18.02.07, 23:36 > Polak za granica to wróg, ze nie chce pomagac, > jak cos ma to zachowa dla siebie i si enie podzieli, brak wsparcia... Oj... proszę, napisz coś więcej. Im więcej tym lepiej. Please... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: birmingham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:22 może ktos jeszcze napisze jak jest w Birmingham? niedługo się tam wybieram, wątek zatem mnie zainteresował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: birmingham IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 18.02.07, 20:10 Byl juz podobny watek, w ktorym napisalam jak jest moim zdaniem ;) generalnie nie ma reguly chyba..ile ludzi tyle opowiesci. zajrzyj sobie na ten link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=720&w=54032716&v=2&s=0 pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: birmingham IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 18.02.07, 20:20 wklejam raz jeszcze,bo poprzedni nie dziala: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=54032716&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mitlof Re: birmingham 19.02.07, 19:50 Olga, w jakiej branzy chcesz pracować? na ile chcesz wyjechac? moze wymienmy sie gg, pogadamy o planach Odpowiedz Link Zgłoś