Gość: Ania IP: 195.117.103.* 11.04.07, 07:48 Chcę podjąć pracę w Irlandii i nie wiem czy wystarczy zwykłe tłumaczenie dokumentów czy musi być przez tłumacza przysięgłego. Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
worm83 Re: Tłumaczenie dokumentów 11.04.07, 08:26 Gość portalu: Ania napisał(a): > Chcę podjąć pracę w Irlandii i nie wiem czy wystarczy zwykłe tłumaczenie > dokumentów czy musi być przez tłumacza przysięgłego. Proszę o odpowiedź. jeżeli planujesz pracowac w mc donaldzie itp to zdaje sie ze w ogole nic nie musisz tlumaczyc z wyj CV... jezeli cos ciekawszego to zalezy tylko od pracodawcow czy beda czegos (potwierdzenia o zakonczonej edukacji np) wymagali Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc tłumacz 11.04.07, 12:01 w razie czego zapraszamy tutaj :-) tłumacz przysięgły i prawnik Marcin Szulc jest profesjonalnym członkiem stowarzyszenia tłumaczy ustnych i pisemnych w IRL tłumaczenia można zostawić w każdym sklepie "Samo dobro" w Dublinie albo w kancelarii: MAGUIRE McCLAFFERTY, 8 Ontario Terrace, Portobello Bridge, Dublin 6 można też przesłać pocztą nr telefonu: 085 76 076 77 Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Tłumaczenie dokumentów 28.05.14, 23:49 Beznadziejna firma. Tłumaczyli chyba przy pomocy google translate. NIe polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
paluch686 Re: Tłumaczenie dokumentów 16.05.17, 20:42 Może zajrzyj tutaj: lingbart.com.pl/news/ ? Z pewnością znajdziesz odpowiedzi na pytania które Cię nurtują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roena Re: Tłumaczenie dokumentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.17, 19:16 Jeżeli potrzebny tłumacz przysięgły, proszę zajrzeć na www.tlumaczangielski24.pl Wszystkie potrzebne informacje łącznie z cennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tlumaczwarszawa Re: Tłumaczenie dokumentów 10.08.17, 15:59 Zależy od pracodawcy, raczej nie musi być tłumacz przysięgły, chyba że zamierzasz pracować w czymś rządowym Odpowiedz Link Zgłoś