norwich_city 20.04.07, 18:25 i ile to kosztuje, jesli to mozliwe prosilbym o adres jakiejs stronki internetowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vitek Re: jak przeslac rower do PL? IP: *.leed.cable.ntl.com 20.04.07, 18:42 Najlepiej chyba nim pojechać, przy okazji kraj się odwiedzi... Ale po co wysyłać rower przecież angielskie są przystosowane do ruchu lewostronnego i na kontynent się nie nadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: jak przeslac rower do PL? 20.04.07, 18:50 Gość portalu: vitek napisał(a): > Najlepiej chyba nim pojechać, przy okazji kraj się odwiedzi... opony sie zniszcza > Ale po co wysyłać rower przecież angielskie są przystosowane do ruchu > lewostronnego i na kontynent się nie nadają :) przekladke zrobi i bedzie o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak przeslac rower do PL? IP: *.winn.cable.ntl.com 20.04.07, 18:53 myślę że koszt wymiany opon będzie mniejszy niż koszt transportu roweru a poza tym oszczędzi się na bilecie samolotowym Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: jak przeslac rower do PL? 20.04.07, 18:58 Ja co prawda nigdy nie wysylalam roweru, ale jesli chodzi o przewoz roweru samolotem, to jest to bardzo proste, trzeba tylko zakupic odpowiednia torbe, cos w tym stylu: www.wiggle.co.uk/CategoryProducts.aspx?categoryName=Bags%20-%20Bike&cat=cycle Przypuszczam, ze w tych bardziej solidnych torbach/walizkach moznaby rowniez przeslac rower za granice poczta lub przez firme wysylkowa. Z tym, ze taka torba rowerowa to nie jest tania sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: jak przeslac rower do PL? 20.04.07, 21:32 jaleo napisała: > przeslac rower za granice poczta lub przez firme wysylkowa. Z tym, ze taka > torba rowerowa to nie jest tania sprawa. ta torba drozsza od roweru, ktory on chce wyslac Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: jak przeslac rower do PL? 20.04.07, 21:28 duże i wartościowe rzeczy to firma eagle transport. Nie wiem w jakim mieście jesteś ale tak można być pewnym,że dojedzie nie uszkodzone i w dobrej cenie. Mam tez inną firmę, ale tu ważne jest miasto. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: jak przeslac rower do PL? 21.04.07, 07:41 jestem z norwich. a moglbys podac jakies namiary na te firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza mogę podać :-) IP: *.2-0.pl 21.04.07, 09:22 *eagle transport: www.eagletransport.co.uk i tam jest wszystko * kevin bus: + 44 07913 490 572 (sobota/ niedziela) a w tygodniu +48 695 506 674. Ja zawsze przesyłam na trasie Londyn- Kraków więc to mnie interesuje a gdzie jeszcze jeżdżą nie wiem zatem musisz sam pytać Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
norwich_city Re: mogę podać :-) 23.04.07, 13:03 super, bo mnie tez interesuje kraków tak ze wielkie dzieki z tym ze do londynu mam spory kawalek i sie zaczynam zastanaiwac czy to sie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: mogę podać :-) 23.04.07, 22:42 zadzwoń do obu firm i popytaj. W eagle zabierają z domu i dowożą do domu, w Kevinie trzeba dowieźć i odebrać samemu ( w Krakowie odbiór na stacji BP przy matecznym) Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: jak przeslac rower do PL? IP: 205.223.239.* 24.04.07, 11:21 Najlepiej chyba ze soba. Ja bralam rower z Polski i z British airways jest to za darmo. Inne linie maja oplate ale nieduza. Torby nie kupowalam. Poszlam do sklepu rowerowego i mi dali karton z roweru za darmo. Sciagneli kolo i kierownice i zapakowali za drobna oplata. Tutaj tez powinno byc podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: jak przeslac rower do PL? 24.04.07, 15:29 dowiedz sie, czy jakies polskie autobusy wala z twojego miasta do polski. mysle, ze tak. mozesz zagadac z kierowca, i mu rower podsunac. w polsce zas ktos bedzie musial odebrac. ja jestem z polski z malego miasta, ale i tak znalazlem linie, ktore przejezdzaja przez nasz pks. tylko, ze rower wiozl sie z polski do angli. kilka slow z kierowca, 50 zeta, i szafa gra. Odpowiedz Link Zgłoś