zabelka24 01.05.07, 16:15 Ja wlasnie sie delektuje kawa z biala czekolada, nawet nie wiem jak sie to to nazywa, od wczoraj dostepne u nas w kantynie mmmmmmm mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania2425 Re: A moze kawka popoludniowa? 01.05.07, 16:18 A ja sobie wlasnie funduje bol brzucha, bo zielone jablko zapijam zimna jak lod woda mineralna, i co jakis czas lykam zimna juz kawe. Po takiej miksturze zawsze mnie boli brzucho. Ale co tam....nie chce mi sie wyskoczyc do sklepu, a nic innego nie mam w zasiegu rak ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: A moze kawka popoludniowa? 01.05.07, 16:21 Ja juz dzis przechodzilam przez to, tzn bol brzucha i kawa pewnie nie jest najmadrzejszym rozwiazaniem, ale jestem wrecz uzalezniona - uwielbiam kawe i sila musze sie powstrzymywac zeby nie wypic wiecej jak dwie w ciagu dnia Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: A moze kawka popoludniowa? 01.05.07, 16:34 Wlasnie rozkoszuje sie pyszna herbata waniliowa... Niesamowita...jak sie otwiera paczke, to pachnie jak tyton Amphora...moj tata kiedys palil fajke jak bylam dzieckiem i mial ten tyton...dziecinstwo mi sie przypomina i Kaszuby, i lodki i cieple wieczory na lace nad woda w Charzykowych.... Kurcze - nie wiem gdzie oni tutaj kupuja ta herbate...musze ja miec do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Zapachy...Kopernica:)) 01.05.07, 19:25 Maja, nie drecz, pleaseeee...Charzykowskie ja chceeeeeeeeeeeeee tam byc!!! dopoki mieszkalismy w polsce, w dlugi majowy weekend jezdzilismy do Kopernicy.. chlip chlip chlip, buu buu buu:((( Ostatnio bylismy na spacerze i zapachnialo mi sosna...mhm od razu oczami wyobrazni zobaczylam "nasz" las, poczulam smak jagod, zapachnialo mi ognisko i uslyszalam nasze spiewy...ojej alez sie rozczulilam - Maja to twoja wina:)) Ide sobie poogladac stare zdjecia. Ale najpierw zrobie sobie kawke. serniczek tesciowa pyszny zrobila, wiec bedzie cos do kawki.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Zapachy...Kopernica:)) 02.05.07, 11:06 Ania...a co powiesz na maliny z Babilonu..... Najlepsze na swiecie;-)))) Zaczelam sie przygladac dwom domom w Swornychgaciach...Maciej jedze na poczatku czerwca obejrzec je z bliska, bo od Jego taty to nic nie mozemy sie dowiedziec...marudzi cos pod nasem.... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Zapachy...Kopernica:)) 02.05.07, 16:57 My tez sie przymierzamy do kupienia czegos w tamtych rejonach, no gdzie jak nie tam:))) A jesli chodzi o Babilon to najlepiej stamtad pamietam...zimne pifffko z soczkiem, pite ukradkiem zeby Bron Boze dzieci nie zobaczyly co druhostwo pija :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: Zapachy...Kopernica:)) 02.05.07, 17:04 annie_pl napisała: > My tez sie przymierzamy do kupienia czegos w tamtych rejonach, no gdzie jak nie > tam:))) > > A jesli chodzi o Babilon to najlepiej stamtad pamietam...zimne pifffko z soczki > em, pite ukradkiem zeby Bron Boze dzieci nie zobaczyly co druhostwo pija :))) *************** To moze kupimy razem jakiegos blizniaka? Cos widzialam w Lipnicy.... Tak po sasiedzku razem na maliny i piffko... ;-)))) tylko Kujawiaka juz nie robia, tata raczyl doniesc...;-((( Tesciowi troche nie w smak, bo chcial bysmy wzieli ich dom w Charzykowych i splacili polowe meza bratowi...ale tesciowie maja dopiero 60-tke i takie wakacje u nich to nie wakacje...ciagle czlowiek na cenzurowanym;-))))) Jak zaki - piwa ze znajomymi w ogrodzie nie mozna wypic lub za pozno wrocic, bo tesciowie patrza.... ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: A moze kawka popoludniowa? 02.05.07, 16:54 Popijam te sama herbate.... Pyszna.... Z Java Republic - musze poszukac, czy da sie kupic w normalnym sklepie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: A moze kawka popoludniowa? 02.05.07, 17:48 Ja dzis Latte sie raczylam Odpowiedz Link Zgłoś
ania2425 zabelka.... 01.05.07, 16:20 wlazlam na twoja wizytowke (nudzi mi sie dzis nieziemsko).... sliczna ta twoja Zuza :) Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: zabelka.... 01.05.07, 16:22 a dziekuje dziekuje :) na innym forum mam jej album ale niestety jest ukryte tzn forum, w wizytowce powinnam zmienic zdjecie, bo to bylo jakis rok temu robione :) Odpowiedz Link Zgłoś