Dodaj do ulubionych

koszulki klubowe

IP: *.cable.ubr01.perr.blueyonder.co.uk 07.07.07, 11:19
pytanie może nietypowe, szukam taniego sklepu czy dostawcy
koszulek klubowych. moze jakas strona internetowa poza ebay.
w sklepach kosztuja okolo 30 funtow, ale ja szukam tanszej opcji.
wie ktos?
Obserwuj wątek
    • Gość: bird i'th'and Re: koszulki klubowe IP: *.cable.ubr09.live.blueyonder.co.uk 07.07.07, 11:40
      tansze sa tylko "pirackie"
      wiec albo chcesz koszulke albo chcesz kase...
      wybor nalezy do ciebie
    • Gość: profes79 Re: koszulki klubowe IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 07.07.07, 15:59
      Jezeli chcesz robic normalny biznes na tym sproboj sie dogadac bezposrednio ze
      sklepem klubowym.
    • Gość: 123 Re: koszulki klubowe IP: *.range217-42.btcentralplus.com 07.07.07, 19:41
      Oryginałów taniej nie znajdziesz chyba że wyprzedaż (koniec kolekcji, zmiana
      sponsora zespołu, itd.). Zobacz na subsidesports.co.uk
    • Gość: Uzywane Re: koszulki klubowe IP: *.cable.ubr04.donc.blueyonder.co.uk 08.07.07, 00:48
      masz mnostwo sklepow organicazcji charytatywnych z uzywanymi ciuchami Ja sam
      wyszukalem juz 7 koszulek genialnych typu MU , LFC, Sw, itp... szukaj a
      znajdziesz.
      • Gość: Mwaruwari Re: koszulki klubowe IP: 195.8.175.* 10.07.07, 10:13
        Wczoraj kupilem Wigan Atheltic sprzed kilku sezonow, ale nowa, z metkami w
        idealnym stanie za...2,50 funta :)

PS Gdzie moj temat o nozach ???
        • Gość: 123 Re: koszulki klubowe IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 10.07.07, 11:34
          Ja widziałem tu chińskiego studenta w koszulce... Cracovii! Może miał z charity shopu. A co będzie jak się gdzies natknie na krewkich wiślaków?
          • Gość: kristof Re: koszulki klubowe IP: *.zen.co.uk 19.07.07, 22:52
            ja znowuz pracuje z Anglikiem ktory czasami zaklada stary wzor koszulki Legii
            Warszawa, God knows skad ja skombinowal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka