krissgos 16.08.07, 07:48 Cześć,Szukamy pracy w Anglii w stadninie koni,mamy doświadczenie, moze ktos moze pomóc. kontakt gg 6071818, lub goshad@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wux Re: para szuka pracy 16.08.07, 13:10 Nic pomoc nie moge, dodam tylko otuchy, ze macie spore szanse. W malych miasteczkach i "wiejskich" terenach ludzie czesto sa w posiadaniu koni. Wydaje mi sie natomiast, ze jeszcze lepsze miejsce do tego typu pracy to Irlandia, choc glowy nie daje. Irlandia kojarzy mi sie z ogromnymi lakami z ogromna iloscia zwierzat. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wrodarczyk.witold Re: para szuka pracy 16.08.07, 13:33 Największy paradoks, że kiedy poszukiwane są takie osoby jak Państwo, bardzo trudno jest je znaleźć... Zapraszam również na www.jobland.pl . Jest wiele prac dla par w posiadłościach wiejskich. Niekoniecznie są to stadniny.... To, co jednak musze podkreślić, tego rodzaju pracodawcy poszukują zazwyczaj pracownika na stałe (min. kilka lat). Szukasz informacji lub ofert pracy za granicą? Skorzystaj z wyszukiwarki: }}} WEJDŹ TUTAJ {{{ Zapraszamy również na Forum Jobland.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krissgos Re: para szuka pracy 16.08.07, 14:12 nie wspomniałam wczesniej ze jedno z nas ma papiery instruktora jazdy konnej, dlatego chcemy w stadninie. ale dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś