m99995 15.12.07, 22:30 Czesc dziewczyny- nie wiecie gdzie na teranie Dublina mozna kupic syrop klonowy.Ja juz probowalm w kilku sklepach i nigdzie go nie moge dostac.Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imszulc Re: syrop klonowy 15.12.07, 22:58 nawet w Tesco widziałam, w większości supermarketów powinny być, może szukasz na złym dziale? zobacz w okolicy miodu albo dżemów, sama nie pamiętam w jakim dziale kupiłam, albo zapytaj kogoś w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
katenowak Re: syrop klonowy 15.12.07, 23:13 syrop klonowy w Tesco stoi chyba na polkach z dodatkami do ciast jeśli sie nie mylę a w Lidlu przy puszkach z owocami i suszonymi owocami smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: syrop klonowy 16.12.07, 10:04 Znajdziesz go tez we wszystkich sklepach ze zdrowa zywnoscia, szczegolnie ten organic, ktory ja osobiscie referuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemilii Re: syrop klonowy 20.12.07, 17:14 To uświadomcie mnie proszę, prostą kobietę, jak syrop klonowy nazywa się po angielsku? Bo już dawno za mną chodził, ale nie byłam pewna, który to? Odpowiedz Link Zgłoś
paula_alergiczka Re: syrop klonowy 20.06.17, 23:25 Jeśli szukacie syropu klonowego w Polsce w dobrej cenie to w tym artykule jest podane kilka sklepow - www.urok-zycia-alergika.pl/2015/04/syrop-klonowy-sodkie-zalety-i-gorzkie.html Odpowiedz Link Zgłoś