wsk175 27.02.12, 23:55 Stara baba płaci za starego faceta, na dodatek niezbyt biednego. Utrzymanek starych bab. Ducha nie gaście ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 00:41 ryży żeruje na całym kraju, robi dziadostwo, zadłuza na potęgę i nic a nic mu nie wstyd Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 08:12 napisałby coś o murzynach i biciu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 08:22 Ryży, ryży, rudy - już wiem! Zastanawiałam się, dlaczego tak tutaj nazywany jest premier i przypomniało mi się, że ciemniactwo mentalnie pochodzące z zabitej dechami dzięwiętnastowiecznej wiochy na Podkarpaciu (ludzie stamtąd: sorry, nic osobistego) kojarzy rudy kolor włosów z cwaniactwem i hipokryzją jego właściciela. "Rude to fałszywe". Wow, boże, jak oni mu dowalają! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 08:38 Oj tam, czepiasz się. Łosiu ci wyjaśni, że te skojarzenia odnośnie rudego koloru zostały przez Niemców wciśnięte na siłę Polskiemu ludowi zamieszkującemu w XIX wieku Podkarpacie. Odpowiedz Link Zgłoś
blueoxy.gen Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 09:21 Było tak - sięgając do przepastnej kabzy ojczulek rzecze : weź no tam siostro Anno ,kopnij się z buta na pocztę i wpłać te kilka groszy - niech się walą. Potem pokaż kwit w Tv,że to niby ty.Bedziesz mieć dobry uczynek , a ja ci potem .... nie bój sie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 13:03 nie. Źle odebrałes dyskusje na innym wątku o tym co niemcy chcieli zrobic. A chcieli. Chcesz dowodu na to co robili Niemcy, prosze bardzo: 1. Likwidowanie ludzi wykształconych (akcja AB i takie tam inne) 2. Smakowity fragmencik z dzeinnika H. Franka: „Homoseksualizm należy uznać za niekaralny. Przeciwko instytucjom i osobom, które trudnią się zawodowo spędzaniem płodu, nie powinny być wszczynane policyjne dochodzenia. Rasowo – higienicznych zarządzeń w żadnym razie nie należy popierać.” ) 3. Niemcy całkowicie zakazali działalność szkół średnich i wyższych. Pozostawiono jedynie zawodówki, aby ludzie mogli się w nich szkolić na robotnika. 4. Nawet taka głupotka: "Surowo zakazuje się robotnikom rolnym narodowości polskiej uczęszczania do teatrów, kin oraz na inne kulturalne rozrywki." - to z instrukcji dla bauerów Mało? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 13:15 Jestem porażony. Któryś z twoich magistrów ci to przygotował? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 09:43 w dobie internetu kazdy ma jakis nick ; Donald zostal "ryzym " a ty mietowymi loczkami " O co wiec biega ? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 12:50 mietowe_loczki napisała: > Ryży, ryży, rudy - już wiem! > > Zastanawiałam się, dlaczego tak tutaj nazywany jest premier i przypomniało mi s > ię, że ciemniactwo mentalnie pochodzące z zabitej dechami dzięwiętnastowiecznej > wiochy na Podkarpaciu przysłowia madroscia narodów. Z niczego sie nie biora. A biorą sie mianowiceie z wielowiekowych obserwacji różnych zjawisk, wyciągania wniosków ogólnych o tym co najczesciej wystepuje w takich zjawiskach i spointowania obserwacji krótka, czesto dowcipną rymowanka. Nie ma sie co jezyć, nie tylko w XIX Polsce na Podkarpaciu wystepowały takie rzeczy, przysłowia powstawały w kazdym kraju :) No chyba ze masz jakieś inne informacje, wtedy podziel sie z nami Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:45 porównuje skale wykorzystywania ludzi przez jednego i drugiego delikwenta :) Podoba Ci sie? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:47 Nie waż się twierdzić, że pan Rydzyk kogoś wykorzystuje. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:51 to nie ja, to założyciel wątku raczył był zasugerowac :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:52 Przecież ty napisałeś o delikwentach i naciąganiu. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 13:06 tak. Jednego delikwenta naciagacza podał założyciel watku, drugiego delikwenta naciagacza dołożyłam ja i niejako dokonałem zestawienia skali naciagactwa. O co Ci właściwie chodzi? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 13:14 O bicie murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Patologiczna rodzina RM 01.03.12, 14:10 losiu4 napisał: > porównuje skale wykorzystywania ludzi przez jednego i drugiego delikwenta :) Po > doba Ci sie? No ale tylko jeden ma ryj pełen wartości , fagas z natury :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 09:46 wsk napisal Stara baba płaci za starego faceta, na dodatek niezbyt biednego. Utrzymanek starych bab. Ducha nie gaście ! A co kogo obchodzi na co wydaje pieniadze stara baba? jasne kazdy by wolal zeby na jego dzieci , a moze stara baba ma inny kaprys ? Dlubcie najpierw w swojej kieszeni nie w kieszeni starej baby ,co ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 13:17 wsk chciałby pewnie, aby to jemu ta stara baba dała na palikotowe miękkie Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:48 to jego córka zwraca się do niego w końcu i do niego ojcze dyrektorze Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:58 no i idiota ducha nie gasi i pisze idiotyczne teksty. wyrazy współczucia wsk175 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Patologiczna rodzina RM 01.03.12, 14:06 wsk175 napisał: > Stara baba płaci za starego faceta, na dodatek niezbyt biednego. > Utrzymanek starych bab. Kiedyś taki typ nazywany był fagasem . Odpowiedz Link Zgłoś