Dodaj do ulubionych

Patologiczna rodzina RM

27.02.12, 23:55
Stara baba płaci za starego faceta, na dodatek niezbyt biednego.
Utrzymanek starych bab.
Ducha nie gaście !
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 00:41
      ryży żeruje na całym kraju, robi dziadostwo, zadłuza na potęgę i nic a nic mu nie wstyd

Pozdrawiam

Losiu
      • obraza.uczuc.religijnych Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 08:12
        napisałby coś o murzynach i biciu itp.
        • mietowe_loczki Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 08:22
          Ryży, ryży, rudy - już wiem!

Zastanawiałam się, dlaczego tak tutaj nazywany jest premier i przypomniało mi się, że ciemniactwo mentalnie pochodzące z zabitej dechami dzięwiętnastowiecznej wiochy na Podkarpaciu (ludzie stamtąd: sorry, nic osobistego) kojarzy rudy kolor włosów z cwaniactwem i hipokryzją jego właściciela. "Rude to fałszywe".

Wow, boże, jak oni mu dowalają!
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 08:38
            Oj tam, czepiasz się. Łosiu ci wyjaśni, że te skojarzenia odnośnie rudego koloru zostały przez Niemców wciśnięte na siłę Polskiemu ludowi zamieszkującemu w XIX wieku Podkarpacie.
            • blueoxy.gen Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 09:21
              Było tak - sięgając do przepastnej kabzy ojczulek rzecze : weź no tam siostro Anno ,kopnij się z buta na pocztę i wpłać te kilka groszy - niech się walą. Potem pokaż kwit w Tv,że to niby ty.Bedziesz mieć dobry uczynek , a ja ci potem .... nie bój sie.
            • losiu4 Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 13:03
              nie. Źle odebrałes dyskusje na innym wątku o tym co niemcy chcieli zrobic. A chcieli. Chcesz dowodu na to co robili Niemcy, prosze bardzo:
              1. Likwidowanie ludzi wykształconych (akcja AB i takie tam inne)
              2. Smakowity fragmencik z dzeinnika H. Franka: „Homoseksualizm należy uznać za niekaralny. Przeciwko instytucjom i osobom, które trudnią się zawodowo spędzaniem płodu, nie powinny być wszczynane policyjne dochodzenia. Rasowo – higienicznych zarządzeń w żadnym razie nie należy popierać.” )
              3. Niemcy całkowicie zakazali działalność szkół średnich i wyższych. Pozostawiono jedynie zawodówki, aby ludzie mogli się w nich szkolić na robotnika.
              4. Nawet taka głupotka: "Surowo zakazuje się robotnikom rolnym narodowości polskiej uczęszczania do teatrów, kin oraz na inne kulturalne rozrywki." - to z instrukcji dla bauerów

Mało?

Pozdrawiam

Losiu
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 13:15
                Jestem porażony. Któryś z twoich magistrów ci to przygotował?
          • a74-7 Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 09:43
            w dobie internetu kazdy ma jakis nick ; Donald zostal "ryzym " a ty mietowymi loczkami " O co wiec biega ?
          • losiu4 Re: Remik.bz nie byłby zadowolony z tego postu 28.02.12, 12:50
            mietowe_loczki napisała:

> Ryży, ryży, rudy - już wiem!
            >
            > Zastanawiałam się, dlaczego tak tutaj nazywany jest premier i przypomniało mi s
            > ię, że ciemniactwo mentalnie pochodzące z zabitej dechami dzięwiętnastowiecznej
            > wiochy na Podkarpaciu

przysłowia madroscia narodów. Z niczego sie nie biora. A biorą sie mianowiceie z wielowiekowych obserwacji różnych zjawisk, wyciągania wniosków ogólnych o tym co najczesciej wystepuje w takich zjawiskach i spointowania obserwacji krótka, czesto dowcipną rymowanka. Nie ma sie co jezyć, nie tylko w XIX Polsce na Podkarpaciu wystepowały takie rzeczy, przysłowia powstawały w kazdym kraju :) No chyba ze masz jakieś inne informacje, wtedy podziel sie z nami

Pozdrawiam

Losiu
      • losiu4 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:45
        porównuje skale wykorzystywania ludzi przez jednego i drugiego delikwenta :) Podoba Ci sie?

Pozdrawiam

Losiu
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:47
          Nie waż się twierdzić, że pan Rydzyk kogoś wykorzystuje.
          • losiu4 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:51
            to nie ja, to założyciel wątku raczył był zasugerowac :)

Pozdrawiam

Losiu
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:52
              Przecież ty napisałeś o delikwentach i naciąganiu.
              • losiu4 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 13:06
                tak. Jednego delikwenta naciagacza podał założyciel watku, drugiego delikwenta naciagacza dołożyłam ja i niejako dokonałem zestawienia skali naciagactwa. O co Ci właściwie chodzi?

Pozdrawiam

Losiu
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 13:14
                  O bicie murzynów.
        • kolter Re: Patologiczna rodzina RM 01.03.12, 14:10
          losiu4 napisał:

> porównuje skale wykorzystywania ludzi przez jednego i drugiego delikwenta :) Po
          > doba Ci sie?

No ale tylko jeden ma ryj pełen wartości , fagas z natury :))
    • a74-7 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 09:46
      wsk napisal
      Stara baba płaci za starego faceta, na dodatek niezbyt biednego.
      Utrzymanek starych bab.
      Ducha nie gaście !
      A co kogo obchodzi na co wydaje pieniadze stara baba? jasne kazdy by wolal zeby na jego dzieci , a moze stara baba ma inny kaprys ? Dlubcie najpierw w swojej kieszeni nie w kieszeni starej baby ,co ?
      • prawie_magister Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 13:17
        wsk chciałby pewnie, aby to jemu ta stara baba dała na palikotowe miękkie
    • rzewuski1 Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:48
      to jego córka
      zwraca się do niego w końcu i do niego ojcze dyrektorze
    • prawie_magister Re: Patologiczna rodzina RM 28.02.12, 12:58
      no i idiota ducha nie gasi i pisze idiotyczne teksty.
      wyrazy współczucia wsk175
    • kolter Re: Patologiczna rodzina RM 01.03.12, 14:06
      wsk175 napisał:

> Stara baba płaci za starego faceta, na dodatek niezbyt biednego.
      > Utrzymanek starych bab.

Kiedyś taki typ nazywany był fagasem .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka