kolter 25.03.12, 21:18 Katolicy co jadacie w poście , i czemu jadacie w poście ? :) Skomar wykaż się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_a_p_p_a Re: Post 25.03.12, 21:21 No właśnie. Dlaczego post polega na niejedzeniu tego lub owego i dlaczego właśnie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 25.03.12, 21:29 k_a_p_p_a napisał: > No właśnie. Dlaczego post polega na niejedzeniu tego lub owego i dlaczego właśn > ie tego. Post to powstrzymywanie się od posiłków a nie tylko od tłustego Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Post 25.03.12, 21:35 w sensie że co, jest nakaz głodowania? (PS. Słońce, kobieta koltera wręczgenialne, ale jż podane na forum publicznym więc spalone :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 16:46 k_a_p_p_a napisał: > A bierz tę gangrenę:)) hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Post 25.03.12, 22:27 i.am.girl napisała: > A co! Mój Ci on! :) A wytargał Ciebie ktoś za kudły? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Post 26.03.12, 08:31 i.am.girl napisała: > A takie słowo na k to znasz? Na "k" to Kolter. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Post 26.03.12, 08:43 i.am.girl napisała: > Kultura głupcze Miło mi poznać kogoś tak kulturalnego jak Ty.Mam na imię Barbara i jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Post 26.03.12, 13:27 pocoo napisała: \ > > Miło mi poznać kogoś tak kulturalnego jak Ty.Mam na imię Barbara i jestem kobie > tą. Jest taki program 'kultura głupcze'. Ale dla Ciebie za wysokie loty żebyś zakumała. Jesteś pewnie przy setnym odcinku "Pamiętników z wakacji" :) :) :) Skąd żeś się urwała z tym drugim :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Post 26.03.12, 19:11 i.am.girl napisała: > Jest taki program 'kultura głupcze'. Ale dla Ciebie za wysokie loty żebyś zakum > ała. Jesteś pewnie przy setnym odcinku "Pamiętników z wakacji" :) :) :) > Skąd żeś się urwała z tym drugim :) Rzeczywiscie,za wysokie loty dla kogoś takiego jak ja.Bardzo rzadko włączam telewizor więc nie kumam o co chodzi. Jestem przekonana,że urwałam się z "zeszłorocznej choinki".Jakakolwiek moja rozmowa z tobą to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
r.ob Re: Post 26.03.12, 12:22 i.am.girl napisała: > Kultura głupcze Nie nawijaj pasztecie, jesteś towarem przeterminowanym.Już dawno tu nie było takiego odmóżdżonego internauty jak Ty,cierpiącą na syndrom niedopchnięcia ;) Takiej Kobiecie jak 'pocoo' to możesz jedynie buty czyścić bezzębna geriatryczko;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Post 26.03.12, 13:21 r.ob napisał: > Nie nawijaj pasztecie, jesteś towarem przeterminowanym A Pan z gimnazjum pisze? > Takiej Kobiecie jak 'pocoo' to możesz jedynie buty czyścić bezzębna geriatryczk Wiesz, komentarze przygłupich prostaków na poziomie gimnazjum (fizycznie czy emocjonalnie) nie ruszają mnie. Jak półmózg nie ma pomysłu na nic mądrego, to wypowiada się na najniższym poziomie (czyli swoim). Latasz mi :) Żenujący poziom, Twój i Pani Barbary :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 16:52 r.ob napisał: > Nie nawijaj pasztecie, jesteś towarem przeterminowanym.Już dawno tu nie było ta > kiego odmóżdżonego internauty jak Ty,cierpiącą na syndrom niedopchnięcia ;) > Takiej Kobiecie jak 'pocoo' to możesz jedynie buty czyścić bezzębna geriatryczk > o;) Ty osieł a może coś w temacie postu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-he-1 Re: Post 30.03.12, 12:41 Prawidłowe podsumowanie bo do takich trzeba mówić ich językiem, kulturalnego nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 16:44 k_a_p_p_a napisał: > Rwiesz koltera? W post?? Nie chce fotek na mail przesłać :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 27.03.12, 09:18 i.am.girl napisała: > Już ślę :d No jakoś nie widzę . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 16:44 i.am.girl napisała: > w sensie że co, jest nakaz głodowania? Tak, ale nikt nikomu nie nakazywałby nie jeść przez 40 dni :)) > (PS. Słońce, kobieta koltera wręczgenialne, ale jż podane na forum publicznym w > ięc spalone :) Nie dygaj nic wszyscy będą widzieli ze jesteś kobietą gangstera :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Post 26.03.12, 21:09 Aaaa no chyba że tak :) Niemniej nick będzie inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 21:27 i.am.girl napisała: > Aaaa no chyba że tak :) Niemniej nick będzie inny :) :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Post 26.03.12, 01:51 Gdzie sie dwie baby bija tam trzecia wykorzysta.....Koltera :D Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Post 26.03.12, 05:32 powstrzymanie się od żarcia-owszem, ale predewszystki wstrzymanie sie od KUTINGU. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Post 26.03.12, 08:33 billy.the.kid napisał: > powstrzymanie się od żarcia-owszem, ale predewszystki wstrzymanie sie od KUTIN > GU. Ot ,wymyślił.Ja jestem niewierząca.Te wierzące niech poszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Post 26.03.12, 12:12 Burak----6---tak sie sklada że jestem akurat twoja wielbicielka,cichą......A jak coś ze stołu spadnie to biorę---mnie juz tak latwo do biesiady nie dopuszczą ha,ha,ha.:) Panienki sie biją---ładny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Post 26.03.12, 08:48 voxave napisała: > Gdzie sie dwie baby bija tam trzecia wykorzysta.....Koltera :D Odpuszczam . Jeżeli "ta pierwsza" nazywa mnie głupcem, to nie mam ochoty na taką rywalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 16:51 pocoo napisała: > voxave napisała: > > > Gdzie sie dwie baby bija tam trzecia wykorzysta.....Koltera :D > > Odpuszczam . Jeżeli "ta pierwsza" nazywa mnie głupcem, to nie mam ochoty na ta > ką rywalizację. Kobieto Koltera , przeproś Basię .... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 21:27 i.am.girl napisała: > Kobieta Koltera nie musi przepraszać. No wiesz ... czasem tak lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Post 27.03.12, 09:06 Nie znam kobiety, nie zależy mi to po co. Dziś jest na forum jutro jej może nie być. To co innego niż relacje rzeczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 16:48 voxave napisała: > Gdzie sie dwie baby bija tam trzecia wykorzysta.....Koltera :D No jak tak .................... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Post 26.03.12, 08:40 k_a_p_p_a napisał: > Skro tak twierdzisz... Nie twierdzę,tylko zastanawiam się .Kolter najczęściej upija kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Post 26.03.12, 12:17 Nigdy nie pościlam i moja rodzina te, nie..Były chude lata mięso i inne dobra na kartki to skromnie było, ale do syta. Ryba w piątek---taki pożyteczny nawyk----dobry dla zdrowia rodziny. A Pocoo przecież żartuje, nie ma potrzeby ubliżania sobie nawzajem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 16:50 pocoo napisała: Kolter najczęściej upija kobiety. Upaja a nie upija Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 16:47 k_a_p_p_a napisał: > Kolter, coś Ty tym dziewuchom zadał? Mnie nie pytaj , mnie tam nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Post 26.03.12, 19:53 kolter napisał: > k_a_p_p_a napisał: > > > Kolter, coś Ty tym dziewuchom zadał? > > Mnie nie pytaj , mnie tam nie było :) nie bój nic, pełnoletnie przecie, chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 19:55 k_a_p_p_a napisał: > kolter napisał: > > > k_a_p_p_a napisał: > > > > > Kolter, coś Ty tym dziewuchom zadał? > > > > Mnie nie pytaj , mnie tam nie było :) > > nie bój nic, pełnoletnie przecie, chyba... No właśnie chyba .................. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Post 26.03.12, 16:45 kolter napisał: > Katolicy co jadacie w poście , i czemu jadacie w poście ? :) > > Skomar wykaż się Interesuje cię moje menu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 16:47 skomar102 napisał: > kolter napisał: > > > Katolicy co jadacie w poście , i czemu jadacie w poście ? :) > > > > Skomar wykaż się > > Interesuje cię moje menu. Tylko to co jesz w post, i czemu w ogóle jesz w post ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Post 26.03.12, 19:38 kolter napisał: > skomar102 napisał: > > > kolter napisał: > > > > > Katolicy co jadacie w poście , i czemu jadacie w poście ? :) > > > > > > Skomar wykaż się > > > > Interesuje cię moje menu. > > Tylko to co jesz w post, i czemu w ogóle jesz w post ?? Nie jem zostawiam dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 19:42 skomar102 napisał: > Nie jem zostawiam dla ciebie. No jak widać katoliku z tobą nie można rozmawiać, potem się żalisz ze ktoś ciebie atakuje ,a na proste pytanie nie potrafisz odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Post 26.03.12, 19:52 kolter napisał: > skomar102 napisał: > > > > Nie jem zostawiam dla ciebie. > > No jak widać katoliku z tobą nie można rozmawiać, potem się żalisz ze ktoś cieb > ie atakuje ,a na proste pytanie nie potrafisz odpowiedzieć. Odpowiedziałem , podaj adres to ci wyślę bo chyba jesteś głodny bo dopytujesz się co jem i czy w ogóle jem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 26.03.12, 19:55 skomar102 napisał: > Odpowiedziałem , podaj adres to ci wyślę bo chyba jesteś głodny > bo dopytujesz się co jem i czy w ogóle jem. Widzisz , jakoś nie spodziewałem się po tobie jakiejś inteligentnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Post 26.03.12, 21:05 przez setki lat na przednowku byla bida wsrod katolikow , aby ta biede usankcjonowac , wykorzystac ja do swoich celow wielebni cwaniacy wymyslili post .... dla boga . bogu ( o ile jakis istnieje ) wisi jak kilo kitu u sufitu czy ktos sie umartwia i gloduje , w jego intencji .... dlaczego wiercy robia z boga/ow prostakow ... nigdy nie pojme . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Post 27.03.12, 20:06 kolter napisał: > skomar102 napisał: > > > > Odpowiedziałem , podaj adres to ci wyślę bo chyba jesteś głodny > > bo dopytujesz się co jem i czy w ogóle jem. > > Widzisz , jakoś nie spodziewałem się po tobie jakiejś inteligentnej odpowiedzi. A uważasz że pytanie było inteligentne jeśli na takie cię stać to współczuć ci tylko. > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 27.03.12, 20:09 skomar102 napisał: > A uważasz że pytanie było inteligentne jeśli na takie cię stać > to współczuć ci tylko. Współczuć to można tylko tobie !!Pytanie jest jak najbardziej inteligentne !! Post to całkowite powstrzymywanie się od posiłków, wiec pytam czemu hipokryci żrecie w post ??? !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Post 27.03.12, 20:23 kolter napisał: > Post to całkowite powstrzymywanie się od posiłków, A gdzie takie mądrości wyczytałeś . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 27.03.12, 20:31 skomar102 napisał: > kolter napisał: > > Post to całkowite powstrzymywanie się od posiłków, > > A gdzie takie mądrości wyczytałeś . Dlaczego post łamiesz ,jedząc ?? " I pozostawał tam Mojżesz z Jahwe przez czterdzieści dni i czterdzieści nocy, nie jedząc chleba i nie pijąc wody. I zapisał Jahwe na tablicach słowa przymierza. Słów było dziesięć." " Poszcząc tam przez czterdzieści dni i czterdzieści nocy, począł Jezus odczuwać głód." Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Post 27.03.12, 14:23 w poście jadamy mało i lekko, u nikamy słodyczy oraz potraw mięsnych Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 27.03.12, 14:40 oszolom-z-radia-maryja napisał: > w poście jadamy mało i lekko, u nikamy słodyczy oraz potraw mięsnych No ale czemu w ogóle jecie ? Przecież post to powstrzymywanie sie od posiłków a nie od niektórych tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Post 27.03.12, 20:29 a czy post sprawi ze ludzie beda lepsi?? czy poszczenie a zachowywanie sie niewlasciwie idzie w parze??? a moze to co wychodzi z czlowieka go kala a nie to co wchodzi???? czy ten caly katolicki post to nie zaklamanie i obluda??? Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 27.03.12, 20:33 ferro2 napisała: > a czy post sprawi ze ludzie beda lepsi?? czy poszczenie a zachowywanie sie nie > wlasciwie idzie w parze??? a moze to co wychodzi z czlowieka go kala a nie to c > o wchodzi???? czy ten caly katolicki post to nie zaklamanie i obluda??? Mnie zastanawia jedno ;Czemu poszczą przed śmiercią Jezusa, Przecież Jezus pościł na początku tej swojej tzw misji a nie pod koniec . Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Post 27.03.12, 20:34 kolter napisał: > ferro2 napisała: > > > a czy post sprawi ze ludzie beda lepsi?? czy poszczenie a zachowywanie si > e nie > > wlasciwie idzie w parze??? a moze to co wychodzi z czlowieka go kala a ni > e to c > > o wchodzi???? czy ten caly katolicki post to nie zaklamanie i obluda??? > > Mnie zastanawia jedno ;Czemu poszczą przed śmiercią Jezusa, Przecież Jezus pośc > ił na początku tej swojej tzw misji a nie pod koniec . ich zapytaj, ja nie poszcze, cale zycie jem malo, wiec spoko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 27.03.12, 20:37 ferro2 napisała: > ich zapytaj, ja nie poszcze, cale zycie jem malo, wiec spoko:))) No ja tez tylko poszczę jak mocno popije. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Post 27.03.12, 20:39 kolter napisał: > ferro2 napisała: > > > ich zapytaj, ja nie poszcze, cale zycie jem malo, wiec spoko:))) > > No ja tez tylko poszczę jak mocno popije. aaaaaaa a nie nzywa sie to leczenie kaca???:)) Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 27.03.12, 20:46 ferro2 napisała: > kolter napisał: > > > ferro2 napisała: > > > > > ich zapytaj, ja nie poszcze, cale zycie jem malo, wiec spoko:))) > > > > No ja tez tylko poszczę jak mocno popije. > > > aaaaaaa a nie nzywa sie to leczenie kaca???:)) Nie, bo leczenie kaca to leczenie się tym co się strułeś . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Post 27.03.12, 21:33 kolter napisał: Przecież post to powstrzymywanie sie od posiłków > a nie od niektórych tylko. Wiem,ze Adwentyści DS w ostatnią sobotę roku(od zachodu słońca w piątek do zachodu słońca w sobotę) poszczą czyli nic nie jedzą i nic nie piją. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Post 27.03.12, 21:40 pocoo napisała: > kolter napisał: > > Przecież post to powstrzymywanie sie od posiłków > > a nie od niektórych tylko. > > Wiem,ze Adwentyści DS w ostatnią sobotę roku(od zachodu słońca w piątek do zach > odu słońca w sobotę) poszczą czyli nic nie jedzą i nic nie piją. Możliwe , zapytam . Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-he-1 Re: Post 30.03.12, 12:44 Podobno 'post 'wypędza z katolików "złego ducha.";))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Post 30.03.12, 12:52 he-he-he-1 napisał: > Podobno 'post 'wypędza z katolików "złego ducha.";))) Zim a się kończy w spiżarni pusto , dobry pretekst do głodówki Odpowiedz Link Zgłoś
agata.m4 Re: Post 31.03.12, 16:03 Najważniejszy w roku okres pokutny u katolików Nie wydaje mi się jednak, by w tym okresie puby, pizzerie czy kina w naszym kraju przynosiły mniejsze dochody:) Odpowiedz Link Zgłoś