kamila.an 15.05.20, 08:08 Jakie filmy religijne oglądałeś ostatnio? Mam nadzieję, że możesz mi to polecić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re: Film religijny 15.05.20, 09:25 Każdy film jest fantazja scenarzysty , reżysera i montażysty. Lubisz science fiction? Może "Gwiezdne wojny", lub "Obcy..." Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.an Re: Film religijny 15.05.20, 10:04 Lubię oglądać filmy religijne. Ale nie wiem, jakie są najpopularniejsze filmy Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Film religijny 16.05.20, 20:27 kamila.an napisała: > Lubię oglądać filmy religijne. Ale nie wiem, jakie są najpopularniejsze filmy Jeśli lubisz stare kino: pl.wikipedia.org/wiki/Watyka%C5%84ska_lista_45_film%C3%B3w Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: Film religijny 15.05.20, 09:56 Jutro będę oglądała "Zabawę w chowanego". Polecam z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Film religijny 15.05.20, 10:43 Tak. Wyświęceni, powołani przez boga do służby , pełni miłości. Alleluja, chwała Panu. Ja obejrzę na pewno. Kamila "struga z siebie"...ona wie. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Film religijny 16.05.20, 17:50 Sekielscy robią robotę biskupów: załatwiają za nich ich pracę, której ci wykonać nie mają najmniejszego zamiaru. Sekielscy kiedyś trafią na pomniki[ jeden musi schudnąć], a na pewno do książek historycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Film religijny 15.05.20, 12:15 kamila.an napisała: > Jakie filmy religijne oglądałeś ostatnio? "Żywot Briana". Oglądam od czasu do czasu dla poprawy nastroju. Jeden z tych nielicznych filmów religijnych, które tchną optymizmem. Always look on the bright side of life (Zawsze patrz na jasną stronę życia) Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Film religijny 15.05.20, 21:04 "(Zawsze patrz na jasną stronę życia) - kamila.an Czasami wystarczy raz się potknąć, żeby upaść na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: Film religijny 15.05.20, 15:21 Polecam też film "Wątpliwość" z Meryl Streep. Religijny, bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Film religijny 15.05.20, 21:56 kamila.an napisała: > Jakie filmy religijne oglądałeś ostatnio? Mam nadzieję, że możesz mi to polecić "Tylko nie mów nikomu" Siekielskich. S. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy8 Re: Film religijny 16.05.20, 16:37 Jezus z Nazaretu Zeffireliego często wyświetlany w kościołach Opowieść Wszech czasów Ben Hur Dziesięcioro Przykazań Pasja filmy Dreyera i Tarkowskiego a z polskich Zanussi Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Film religijny 16.05.20, 18:02 " Żywot Briana" Lekka komedia, która w głównym przesłaniu daje radę po co żyć, i jak to robić. Odpowiedz Link Zgłoś