Dodaj do ulubionych

cóż to za forum jest?

12.11.04, 16:13
popisałem ostanio sobie na forum "Kościół, religia", i musiałem się pożegnać.
Tam adminem jest niejaki mike_mike, który dobrze mógłby mieć nick: "cham" po
prostu. Bo pierwszy raz spotkałem się z sytuacją aby admin forum zakładał
wulgarne wątki na innego forumowicza, a wycinając posty na takim wątku,
manipulował dyskusją właśnie. A potem bezczelnie jeszcze się kłamstwem
posługiwał.
A poza tym, tamto forum powinno się nazywać: "Forum Propagowania Pederastii i
innych zboczeń".
Pytam o to forum z góry, praktyki admińskie znaczy się, bo chciałbym znać
reguły gry tu obowiązujące właśnie.
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 18:45
      Wcale nie musiałeś, tylko chciałeś. Mike jest adminem pomocniczym,od kilku dni
      dopiero, bo założycielka i adminka ma dużo nauki i nie może czasu tracić na
      moderowanie.

Perełko, tamto forum nie jest o propagowaniu, to tylko niektórzy chcą być
      poprawni politycznie, tolerancyjni i trendy. Taka moda. Wiesz, tolerancja się
      kończy tam, gdzie zaczyna interes własny. Przyjdzie czas, gdy oni też się o tym
      dowiedzą. Jak Holendrzy, którzy już wiedzą.

Reguły obowiązujące tu właśnie? Nie mogłam się o nie doprosić Arcego, ogólnie:
      bez bluźnierstw ( obraza Boga i religii). Czy admin wycina? Owszem.
      Szczególnie naszą Kochanicę wyróżnia.
      • perla Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 19:32
        Witaj Azerko :-)

W jakimś sensie musiałem. Z chamem bym sobie poradził bez problemu, ale z
        chamem, który w dyskusji wykorzystuje swoje admińskie uprawnienia nikt sobie
        nie poradzi. Tym bardziej, że ja pierwszy raz z czymś takim spotkałem się. To
        zwykły gnój jest, a ze śmieciem który wali w bęben jak małpa dyskusji nie ma.
        Sam fakt, że na takim forum adminem pedał jest, mówi wszystko.
        Jak wiesz Azerko, ja jestem człowiek z FA :-))), i te inne fora to tylko
        dodatek jest.
        • a000000 Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 19:57
          Mike nie jest homo. Przynajmniej nic na to nie wskazuje.
          Adminem głównym i decydującym jest oko_jeza. Napisz do niej prośbę o
          wyjaśnienie sytuacji: oko_jeza@gazeta.pl . Mike zrobił dokładnie to, z czym sam
          walczy u Arcego. Sytuacja dziwna.
          • perla Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 20:08
            a000000 napisała:

> Mike nie jest homo. Przynajmniej nic na to nie wskazuje.

jest, i wiem o tym z pewnością.
            Ale to właściwie nie ma znaczenia. Niepotrzebnie o tym wspomniałem.

> Adminem głównym i decydującym jest oko_jeza. Napisz do niej prośbę o
            > wyjaśnienie sytuacji: oko_jeza@gazeta.pl . Mike zrobił dokładnie to, z czym
            > sam walczy u Arcego. Sytuacja dziwna.

Azerko, ja nie pisuję privów, co najwyżej czasami odpowiadam jednym słówkiem :-
            ) na jakieś dziwne i nieoczekiwane listy. A potem po takiej odpowiedzi facio
            dyszy do mnie nienawiścią na forum :-)))
            To po co pisał? Chyba zmienię nick. Za dużo zamieszania jest :-)
            Ale z tego co piszesz wynika, iż tu takie same obyczaje panują.
            Znakiem tego ja dziękuję :-)))
            • a000000 Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 20:43
              Perełko, sądzę, że z Arcym się prędzej dogadasz, niż z Mikem. Arcy nie dba o
              poprawność polityczną, czy trendy. Ma system swoich wartości, którym jest
              wierny.
              • perla Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 21:13
                Dzięki Azerko za informacje. Ja z zasady nie lubię forum, na których admin
                ma "swoje upodobania".
                • a000000 Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 21:30
                  Perełko, to forum powstało na kanwie buntu arcego przeciwko tolerowaniu słów i
                  insynuacji bluźnierczych przeciwko Bogu i katolickiej wierze na forum
                  Kościół,religia. Przez kilka miesięcy nazywało się Forum bez bluźnierstw, a
                  potem arcy postanowił zmienić tytuł. Jako, że o religii tu bardzo mało się mówi.
                  • a000000 Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 21:32
                    I jeszcze: Arcy tam był aktywnym uczestnikiem dysput, nie adminem. Tutaj trochę
                    przysypia.
                    • perla Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 21:50
                      a Żydów u siebie toleruje?
                      • a000000 Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 21:58
                        Arcy nie toleruje bluźnierstw przeciwko Bogu i wierze katolickiej. Czepia się
                        postaw niemoralnych - tu z Żydami ma część wspólną jako pryncypium: Dekalog.
                        Po zaznajomieniu się z Twoimi, Perełko, poglądami na homoseksualizm, myślę, że
                        z Arcym znajdziesz wspólny język.
                  • perla Re: cóż to za forum jest? 12.11.04, 21:33
                    Azerko, jesteś nieoceniona. Ale jeżeli chodzi o tamto forum to faktycznie. Jego
                    nazwa powinna być FORUM ATEISTÓW I BLUŹNIERSTW.
          • arcykr Re: cóż to za forum jest? 13.11.04, 08:05
            a000000 napisała:

Mike zrobił dokładnie to, z czym sam walczy u Arcego. Sytuacja dziwna.
            Mnie też uważasz za chama?
            • a000000 Re: cóż to za forum jest? 14.11.04, 13:49

arcykr napisał:

> a000000 napisała:
              >
              > Mike zrobił dokładnie to, z czym sam walczy u Arcego. Sytuacja dziwna.
              > Mnie też uważasz za chama?

Według mnie ani Ty Arcysiu, ani Mike, ani Perła chamami nie jesteście. Każdy z
              Was broni swoich "pozycji" jak potrafi, czasami posuwając się nieco dalej niż,
              powiedzmy, pozwoliłby sobie na to gentelman. Ale nie wymagajmy zbyt wiele od
              życia.

Ale nie o to chodzi. Pytałeś, więc odpowiedziałam. Chodzi o to, że Mike cały
              czas się pieni, że Arcy wycina mu posty, natomiast Perle zrobił dokładnie to
              samo. Nie czyń Mike drugiemu, co Tobie niemiłe.
              • mike_mike Re: cóż to za forum jest? 14.11.04, 23:00
                a000000 napisała:

> Ale nie o to chodzi. Pytałeś, więc odpowiedziałam. Chodzi o to, że Mike cały
                > czas się pieni, że Arcy wycina mu posty, natomiast Perle zrobił dokładnie to
                > samo. Nie czyń Mike drugiemu, co Tobie niemiłe.

Nie będę dyskutował nad tym bzdurnym oskarżeniem.... Natomiast mylisz się co do
                jednego. To Kochanica się pieni, że Arcy wycina jej posty. Mnie to bawi.
                Niech sobie tnie ile chce... Swojego czasu bawiliśmy się nawet, ja pisałem Arcy
                usuwał... Już widzę te wypieki na Arcytwarzy, kiedy było jasne, że pojawi się
                nowy post do wycięcia, tylko nie wiedział gdzie....
                • arcykr Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 08:24
                  Nie mam żadnych wypieków.
    • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 12.11.04, 21:07
      Arcy z upodobaniem zamieszcza info i linki,jak źle i strasznie jest w Rep[ublice...
      A wycina ,co mu się żywnie podoba.
      Nawet ten post mógłby wyciąć.
      • perla Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 12.11.04, 21:12
        a nnaprawdę tam tak źle jest? :-)
        • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 12.11.04, 21:30
          perla napisał:

> a nnaprawdę tam tak źle jest? :-)
          >
          Mnie się bardzo podoba,chciałabym tam zamieszkać.
          • a000000 Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 12.11.04, 21:34

kochanica.francuza napisała:

> perla napisał:
            >
            > > a nnaprawdę tam tak źle jest? :-)
            > >
            > Mnie się bardzo podoba,chciałabym tam zamieszkać.

Sądzę, że Arcy na Francję patrzy ze strony religijno - moralnej.
            • arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 13.11.04, 08:13
              a000000 napisała:

> Sądzę, że Arcy na Francję patrzy ze strony religijno - moralnej.
              Oczywiście że również od tej strony.
              Ale nie tylko, również od strony kolejowo - gastronomicznio - turystycznej. ;-)
          • perla Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 12.11.04, 21:36
            Kochanico masz marzenia, to wspaniale. I już zrozumiałem Twój nick. Ale z tym
            Francuzem jako kochankiem mogą być większe problemy niż z samą Francją. Patrząc
            chociażby na drużynę piłkarską Francji. Tam zdaje się tylko jeden Francuz jest.
            Ale zawsze jakaś szansa jest. Niewielka bo 1:11 ale jest. :-)
            • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 12.11.04, 22:22
              perla napisał:

> Kochanico masz marzenia, to wspaniale. I już zrozumiałem Twój nick. Ale z tym
              > Francuzem jako kochankiem mogą być większe problemy niż z samą Francją.
              Patrząc chociażby na drużynę piłkarską Francji. Tam zdaje się tylko jeden
              Francuz jest. >
              > Ale zawsze jakaś szansa jest. Niewielka bo 1:11 ale jest. :-)

Nie chcę mieć francuskiego kochanka.Raczej takiegoż męża i obywatelstwo.
              >
              • perla Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 12.11.04, 22:26
                a co będzie jak się zakochasz w Polaku na przykład? Wiesz, serce nie sługa...
                • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 12.11.04, 22:47
                  perla napisał:

> a co będzie jak się zakochasz w Polaku na przykład? Wiesz, serce nie sługa...
                  >
                  Serce już mam "załatwione".
                  Francja to forma ucieczki,nowego zycia - po wszelkich stratach,jakie poniosłam
                  tutaj.
                  Mam tam o połowę mniejsze problemy z zasypianiem.
                  • perla Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 12.11.04, 23:00
                    to gratuluję i życzę najlepszego.
                    Ale ta ucieczka kontrolowana jest, Ciebie ciągnie do Polski. Pobyt na polskim
                    forum świadczy o tym. Bo Ty jesteś stąd, a tam jednak zawsze obca będziesz.
                    Dopiero Twoje dzieci stamtąd będą.
                    Ale to wszystko co piszesz, i to, że tu jesteś, dobrze o Tobie świadczy. Znaczy
                    się, że mocną głowę masz. Ja jak mieszkałem za granicą to niestety spotykałem
                    rodaków, którym wszystko popieprzyło się. Jak to z reguły z neofitami jest.
                    Zasypiaj tam gdzie Ci dobrze jest, i gdzie chcą Cię.
                    Kolorowych snów Kochanico :-)
                  • arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 13.11.04, 08:18

> Serce już mam "załatwione".
                    Mam nadzieję, że nie w sensie medycznym. :-)

> Francja to forma ucieczki,nowego zycia - po wszelkich stratach,jakie poniosłam
                    > tutaj.
                    "Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma", co?

> Mam tam o połowę mniejsze problemy z zasypianiem.
                    A ja po powrocie do Polski nie mam już żadnych problemów z zasypianiem. :-)
                    • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 13.11.04, 18:33

> > Francja to forma ucieczki,nowego zycia - po wszelkich stratach,jakie poni
                      > osłam
                      > > tutaj.
                      > "Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma", co?
                      Nie,Arcyś.Nie wszędzie.TYLKO we Francji.

• arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 07:59
                        Dlaczego uważasz, że tylko tam?
                        • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 17:43
                          arcykr napisał:

> Dlaczego uważasz, że tylko tam?
                          Bo tylko tam zmniejszają się o polowę moje kłopoty ze snem.Sprawdziłam empirycznie.
                          • arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 18:20
                            Byłaś we wszystkich krajach świata?
                            • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 15.11.04, 21:42
                              arcykr napisał:

> Byłaś we wszystkich krajach świata?
                              ChodZI o to,że nie chcę mieszkać w Polsce,czy ze akurat we Francji?
                              • arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 16.11.04, 08:56
                                Ani o jedno, ani o drugie.
                                • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 16.11.04, 12:55
                                  arcykr napisał:

> Ani o jedno, ani o drugie.
                                  To czego się czepiasz?
                                  • arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 16.11.04, 13:36
                                    O to, że nie możesz powiedzieć, że sprawdziłaś empirycznie, że tylko pobyt we
                                    Franji może ci pomóc, skoro nie byłaś we wszystkich innych krajach.
                                    • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 16.11.04, 13:46
                                      arcykr napisał:

> O to, że nie możesz powiedzieć, że sprawdziłaś empirycznie, że tylko pobyt we
                                      > Franji może ci pomóc, skoro nie byłaś we wszystkich innych krajach.
                                      Wiesz ile ich jest,a w ilu z nich toczą się wojny?
                                      I ile by to kosztowalo - czasu i pieniędzy?
                                      Jaja sobie robisz.
                                      • arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 16.11.04, 17:17

> arcykr napisał:>
                                        > > O to, że nie możesz powiedzieć, że sprawdziłaś empirycznie, że tylko poby
                                        > t we
                                        > > Franji może ci pomóc, skoro nie byłaś we wszystkich innych krajach.
                                        > Wiesz ile ich jest,a w ilu z nich toczą się wojny?
                                        > I ile by to kosztowalo - czasu i pieniędzy?
                                        No widzisz.
                                        • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 16.11.04, 23:36
                                          arcykr napisał:

> kochanica.francuza napisała:
                                          >
                                          > > arcykr napisał:>
                                          > > > O to, że nie możesz powiedzieć, że sprawdziłaś empirycznie, że tylk
                                          > o poby
                                          > > t we
                                          > > > Franji może ci pomóc, skoro nie byłaś we wszystkich innych krajach.
                                          > > Wiesz ile ich jest,a w ilu z nich toczą się wojny?
                                          > > I ile by to kosztowalo - czasu i pieniędzy?
                                          > No widzisz.

No co widxzę?Że piszesz głupoty?
                                          • arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 17.11.04, 08:25
                                            To, że nie sprawdziłaś teoretycznie, że tylko Franska ci pomaga na sen.
                                            • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 17.11.04, 15:56
                                              arcykr napisał:

> To, że nie sprawdziłaś teoretycznie, że tylko Franska ci pomaga na sen.
                                              owszem,Niemcy mi nie pomagają.
                                              • mike_mike Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 17.11.04, 16:02

> arcykr napisał:
                                                >
                                                > > To, że nie sprawdziłaś teoretycznie, że tylko Franska ci pomaga na sen.
                                                > owszem,Niemcy mi nie pomagają.

Sprawdziłaś Wyspy Salomona? A może Gujanę Fracuską? Meksyk? Gruzję? Maroko?
                                                Indie?........
          • arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 13.11.04, 08:10

> Mnie się bardzo podoba,chciałabym tam zamieszkać.
            Mnie też sie wiele rzeczy tam bardzo podoba. Dziwne jest to, że kiedy zacząłem
            je wymieniłem, kochanica spytała się, czy kpię?
      • arcykr Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 13.11.04, 08:08

> Arcy z upodobaniem zamieszcza info i linki,jak źle i strasznie jest w
        Republice...
        A jest w nich coś nieprawdziwego?
        Prawdziwa cnota krytyk się nie boi.
        • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 13.11.04, 21:32
          arcykr napisał:

> kochanica.francuza napisała:
          >
          > > Arcy z upodobaniem zamieszcza info i linki,jak źle i strasznie jest w
          > Republice...
          > A jest w nich coś nieprawdziwego?
          > Prawdziwa cnota krytyk się nie boi.
          Prawdziwa krytyka nie boi się cnoty.Hehe.
          • abstrakt2003 Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 17:35
            prawdziwa kochanica nie wiele ma wspólnego z cnotą :)
            • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 17:44
              abstrakt2003 napisał:

> prawdziwa kochanica nie wiele ma wspólnego z cnotą :)
              >
              wiktoriańsko pojętą?zapewne niewiele...
              Prawdziwa Francja kochanicy się nie boi!;-)
              • abstrakt2003 Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 17:56
                Jeśli już, to....
                Prawdziwa kochanica francuza się nie boi! :)
                • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 18:06
                  abstrakt2003 napisał:

> Jeśli już, to....
                  > Prawdziwa kochanica francuza się nie boi! :)
                  >
                  > Francuza czy francuza? Francuza nie boję się.
                  Poza tym ja jestem kochanica Francuza,nie francuza.System nie uznaje wielkich
                  liter.Masz jakiś pomysł,jak go oszukać? Czyli z jakich znaczków ułożyć coś na
                  kształt dużego F,żeby się wreszcie skończyły te idiotyczne aluzje?
                  • abstrakt2003 Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 18:19
                    Kochanico niestety system nie da się ani oszukać ani obejść.
                    • kochanica.francuza Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 19:09
                      abstrakt2003 napisał:

> Kochanico niestety system nie da się ani oszukać ani obejść.
                      >
                      Chodzi mi o to,że np.ogolone jajka wystąpił jako 0golone jajka,gdyż użył zera w
                      zastępstwie dużego O.
                      Z jakich znaczków można ułożyć duże F?
                      • abstrakt2003 Re: cóż to za forum jest? - Forum Antyfrancuskie 14.11.04, 19:40
                        Now właśnie o tym napisałem. Próbowałem... Nie dało się
    • nauma Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 11:53
      Perło, wszystko super, ale czemu, zakładając winę mike'a (niestety, nie znam
      szczegółów) tu, na Fp, zachowujesz się bardzo nieładnie?
      O użytkownikach Kr wypowiadasz się per "propagatorzy pederastii i innych
      zboczeń", wyzywasz mike'a od chamów, gnojów i pedałów, a już uwaga o Żydach
      wyrabia Ci etykietkę co najmniej smarkacza... O co cho?
      Kr, cytując, jest "forum dla ludzi różnych wyznań, ateistów i
      wątpiących...Jednak pod warunkiem, że są ludźmi kulturalnymi, szanującymi
      poglądy innych. To nie jest miejsce kłótni. Szanujmy siebie nawzajem, bez
      względu na poglądy dotyczące religii"
      Być może masz słuszne poglądy dot. mike'a w tej akurat kwestii, choć ja sam
      generalnie go lubię, ale nie znaczy to, że za jego plecami masz prawo go
      zwyzywać niczym gość spod budki z piwem albo kibol...
      Ps. akurat tu ja toczyłem boje z Arcykrem (mam nadzieję, że wszystko się
      wyjaśniło i teraz jest OK), więc cenzura i "wycinankizm" istnieje i tu :)
      • a000000 Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:01
        nauma napisał:

> Być może masz słuszne poglądy dot. mike'a w tej akurat kwestii, choć ja sam
        > generalnie go lubię, ale nie znaczy to, że za jego plecami masz prawo go
        > zwyzywać niczym gość spod budki z piwem albo kibol...

Naumo, nie jest to "za plecami" gdyż Mike jest tutaj gościem codziennym.

• mike_mike Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:05
          a000000 napisała:

> nauma napisał:
          >
          >
          >
          > > Być może masz słuszne poglądy dot. mike'a w tej akurat kwestii, choć ja s
          > am
          > > generalnie go lubię, ale nie znaczy to, że za jego plecami masz prawo go
          > > zwyzywać niczym gość spod budki z piwem albo kibol...
          >
          >
          > Naumo, nie jest to "za plecami" gdyż Mike jest tutaj gościem codziennym.
          >

Raczej nie codzienym. Czasem jestem przez parę dni, czasem nie ma mnie przez
          dwa tygodnie.
          Czy dyskusje na mój temat A to Twoje nowe hobby?

• a000000 Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:12
            mike pisze:

> Czy dyskusje na mój temat A to Twoje nowe hobby?

Mam ciekawsze obiekty zainteresowań. Jednakże ostatnio postarałeś się być w
            centrum wrzawy forumowej, więc nie zdziw się, jeśli przez kilka dni sprawa
            będzie powracać.
            Nauma, zapewne w swej niewiedzy, zarzucił Perle nieprawdę, bo Perła NIE odezwał
            się za Twoimi plecami.
        • nauma Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:11
          Za plecami, bo pojawił się tu dziś, a wątek jest od soboty.
          • a000000 Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:15
            nauma napisał:

> Za plecami, bo pojawił się tu dziś, a wątek jest od soboty.

Naumo, Mike pojawia się u Arcego tak samo, jak i każdy z nas. Ja często czytam,
            ale nie mając nic do powiedzenia w temacie, idę dalej. Skąd wiem? Bo gdy
            napiszę coś z czym Mike się nie zgadza, natychmiast reaguje.
            • nauma Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:18
              Jak dla mnie to jednak za plecami... Ale w gruncie rzeczy to pryszcz... Mimo
              wszystko w tej całej dyskusji zadziwiła mnie Twoja, Azerko, pobłażliwość dla
              słownictwa Perły...
              • a000000 Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:22
                nauma napisał:

> Jak dla mnie to jednak za plecami... Ale w gruncie rzeczy to pryszcz... Mimo
                > wszystko w tej całej dyskusji zadziwiła mnie Twoja, Azerko, pobłażliwość dla
                > słownictwa Perły...

Może dlatego, że znam go juz od pewnego czasu z innego forum. Nawet kiedyś go
                przedrzeźniałam, dla hecy. Mnie co innego w wypowiedzi zdumiało niebotycznie. A
                jeszcze bardziej zdumiał mnie brak reakcji pomówionego.
                • mike_mike Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:25
                  a000000 napisała:

> nauma napisał:
                  >
                  > > Jak dla mnie to jednak za plecami... Ale w gruncie rzeczy to pryszcz... M
                  > imo
                  > > wszystko w tej całej dyskusji zadziwiła mnie Twoja, Azerko, pobłażliwość
                  > dla
                  > > słownictwa Perły...
                  >
                  > Może dlatego, że znam go juz od pewnego czasu z innego forum. Nawet kiedyś go
                  > przedrzeźniałam, dla hecy. Mnie co innego w wypowiedzi zdumiało niebotycznie.
                  A
                  >
                  > jeszcze bardziej zdumiał mnie brak reakcji pomówionego.

Jeśli o to Ci chodzi A, to nie jestem homoseksualistą. Nie widziałem powodu,
                  żeby w tej dyskusji zniżać się do reqagowania na to jak to określiłas
                  pomówienie.
                  • a000000 Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:33
                    mike napisał:

> Jeśli o to Ci chodzi A, to nie jestem homoseksualistą. Nie widziałem powodu,
                    > żeby w tej dyskusji zniżać się do reqagowania na to jak to określiłas
                    > pomówienie.

Określiłam jako pomówienie, bo uważam, że gdybyś był homo, nie widziałbyś
                    powodów, dla których miałbyś się z tym kryć.
                    • mike_mike Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:43
                      a000000 napisała:

> mike napisał:
                      >
                      > > Jeśli o to Ci chodzi A, to nie jestem homoseksualistą. Nie widziałem powo
                      > du,
                      > > żeby w tej dyskusji zniżać się do reqagowania na to jak to określiłas
                      > > pomówienie.
                      >
                      > Określiłam jako pomówienie, bo uważam, że gdybyś był homo, nie widziałbyś
                      > powodów, dla których miałbyś się z tym kryć.

Nie jestem i na prawdę nie widze powodów, żeby udowadniac to przed kimś takim
                      jak Perla.
                      • a000000 Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:49
                        mike napisał:

> Nie jestem i na prawdę nie widze powodów, żeby udowadniac to przed kimś takim
                        > jak Perla.

Tym bardziej ja nie czuję sie upowazniona do ciągnięcia dysputy na temat
                        jednego z nas, bez wyraźnej jego zgody. Zwłaszcza w tak delikatnej materii.
              • mike_mike Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:23
                nauma napisał:

> Jak dla mnie to jednak za plecami... Ale w gruncie rzeczy to pryszcz... Mimo
                > wszystko w tej całej dyskusji zadziwiła mnie Twoja, Azerko, pobłażliwość dla
                > słownictwa Perły...

Trochę zaskoczył mnie w tym atku u Arcego atak A pod adresem tolerancji...
                • a000000 Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 18:01
                  mike_mike napisał:
                  ...
                  >
                  > Trochę zaskoczył mnie w tym atku u Arcego atak A pod adresem tolerancji...

No co Ty, M. Przecież tyle razy zarzucałeś mi brak tolerancji, a teraz się
                  dziwisz? Zresztą prawda, jak zazwyczaj, pośrodku leży. Jestem jak najbardziej
                  za tolerancją, lecz nie dla wszystkiego, granica moja leży w innym miejscu niż
                  Twoja. Dla mnie zgoda na tak absurdalne pomysły, jak małżeństwa homo, jest
                  właśnie poprawnością polityczną, gdyż jest przeciw naturze. Ponad rok temu na
                  mnie Mike plułeś, gdy powiedziałam, że natura wyposażyła człowieka w
                  przyjemność seksualną, wyłącznie jako pułapkę dla celów prokreacyjnych, gdyż
                  jest to jedyny cel natury - przedłużenie życia. Przyjemności człowiecze naturze
                  wiszą.
            • mike_mike Re: cóż to za forum jest? 15.11.04, 17:20
              a000000 napisała:

> nauma napisał:
              >
              > > Za plecami, bo pojawił się tu dziś, a wątek jest od soboty.
              >
              >
              > Naumo, Mike pojawia się u Arcego tak samo, jak i każdy z nas. Ja często
              czytam,
              >
              > ale nie mając nic do powiedzenia w temacie, idę dalej. Skąd wiem? Bo gdy
              > napiszę coś z czym Mike się nie zgadza, natychmiast reaguje.

Oj A, wydajesz bezpodstane sądy. Faktycznie dość często tu bywam, ale również
              dość często mam okresy kiedy w ogóle tu nie zaglądam....
      • perla nauma 15.11.04, 22:24
        Problem w tym, że nie mogłem mu odpowiedzieć na tamtym forum, gdy on adminem
        jest. Bo jaka dyskusja z takim, który cię zaczepia pisząc jakieś idiotyczne
        wulgaryzmy, a jak człowiek się odwinie to on to usuwa? Czyli jemu można
        ubliżać, a mnie nie można bronic się. Napisałem mu, że on jest prymityw, po tym
        jak on mnie zaczepił pisząc o moim "niemytym dupsku". A potem wrzeszczał, że
        niby obrażany został. Gnojek zwykły, który zaczepia, a jak po pysku dostanie to
        płacze i skrży się.
        A dla mnie zwykłym chamusiem jest, postępując tak. Z tym, że takie opinie
        zmienne moga być. Niech popracuje, to zmienię zdanie o nim.
        Co do Żydów jest. O co chodzi?
        • nauma Re: nauma 16.11.04, 10:32
          Widzisz, ja miałem identyczną sprawę z Arcykrem. Różnica polegała na tym, że
          nie wyzywałem go od pedałów i gnojków...
          A co do Żydów - zadałeś pytanie, czy są na tym forum. Pytanie w stylu
          Jankowskiego albo Wrzodaka. Dlaczego nie spytałeś, czy na forum są np.
          Meksykanie? Jakby nie było takie pytania, w tym kraju, brzmią złowieszczo...
          • perla Re: nauma 16.11.04, 11:04
            nauma napisał:

> Widzisz, ja miałem identyczną sprawę z Arcykrem. Różnica polegała na tym, że
            > nie wyzywałem go od pedałów i gnojków...

a on Cię wyzwał od "niedomytych dupsk" jako pierwszy?

> A co do Żydów - zadałeś pytanie, czy są na tym forum.

nie, ja zadałem pytanie czy mnie też akceptować będzie.

> Pytanie w stylu
            > Jankowskiego albo Wrzodaka. Dlaczego nie spytałeś, czy na forum są np.
            > Meksykanie? Jakby nie było takie pytania, w tym kraju, brzmią złowieszczo...

dlaczego złowieszczo? Co niby w tym kraju jest takiego, że "Żyd" brzmi
            złowieszczo?
            • nauma Re: nauma 16.11.04, 15:04
              Nie, tak mnie nie nazwał. Ale powycinał parę moich kwestii i jeszcze chciał
              dyskutować, powołując się na nie bez możliwości zobaczenia ich przez
              kogokolwiek. Poza tym byłem wyzywany od bluźnierców, grzeszników i określany
              jako godzien kar piekielnych.
              Zapytałeś: "a Żydów u siebie toleruje?"
              Nic nie poradzę na to, że spora ilość Polaków, zwłaszcza z kręgów narodowo-
              religijnych, antysemityzm ma w genach. I ten kraj tak ma - pytanie niosło
              mimowolnie w sobie ciężar pejoratywny, kojarzący się z troską "Polaka-katolika"
              o to, czy przypadkiem nie zostanie zbrukany współobecnością "parchów"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka