o_hoj_n_dzik_e 04.04.05, 16:43 podczas którejś tam pielgrzymki papieża do Polski spiewano mu w nowym saczu czy w nowym targu taka piesn góralską, jak wiecie o co mi chodzi to napoiszcie mi jej tytul badz dajcie jakies namiary - linki i te sprawy :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_hoj_n_dzik_e Re: Piesni dla papieża 06.04.05, 21:57 " syćka se wom zycom " tak sie nazywa ten utwór :] jak ktoś bedzie go miał to prosze o wyslanie na maila hojdzik@o2.pl , z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
megxx Proszę: 06.04.05, 23:15 SYĆKO SE WOM ZYCOM, TO I OWO, SYĆKO SE WOM ZYCOM, TO I OWO, A MY WOM ZYCYMY A MY WOM ZYCYMY SCYŁŚCIO, ZDROWIO !!! ZYCYMY WOM ZDROWIO NAJLEPSEGO, ZYCYMY WOM ZDROWIO NAJLEPSEGO A DO TEGO SIEŁY, DO KAŹDZIUTKIEJ ZYŁY W SETNYM ROKU, A DO TEGO SIEŁY, DO KAŹDZIUTKIEJ ZYŁY W SETNYM ROKU !!! CO BY WOM PON JEZUS BŁOGOSŁAWIŁ, CO BY WOM PON JEZUS BŁOGOSŁAWIŁ I NA DŁUGIE LATA, I NA DŁUGIE LATA NOM ZOSTAWIŁ !!! CO BYŚCIE NOM OJCE DŁUGO ZYLI, CO BYŚCIE NOM OJCE DŁUGO ZYLI, I DO SYĆKICH LUDZI, I DO SYĆKICH LUDZI, MIŁOŚĆ MIELI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o_hoj_n_dzik_e Re: Proszę: 06.04.05, 23:26 tekst tez mam :P ale mi chodzi o mp3 :P , mimo to dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
max_maestro Re: Piesni dla papieża 07.04.05, 01:23 Wystarczy sie rozejrzec po forum od 3 dni udostepniam wszystkim chetnym : papiez.coolinc.info Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Piesni dla papieża 07.04.05, 16:08 Tu znajdziecie i tekst i mp3. Pozdr. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=22409210&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
o_hoj_n_dzik_e Re: Piesni dla papieża 09.04.05, 01:45 dziekóweczka :):):):):):):):):) przepiękne....... Odpowiedz Link Zgłoś