l.george.l 02.09.09, 17:38 Jeśli nie wiecie, który pacierz jest na tę okazję, to tu go znajdziecie www.sfora.pl/Przed-stosunkiem-odmow-modlitwe-a11040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoki-oki Re: Modlicie się przed stosunkiem płciowym? 02.09.09, 18:06 l.george.l napisał: > Jeśli nie wiecie, który pacierz jest na tę okazję, to tu go znajdziecie O nowszy model żony :) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Modlicie się przed stosunkiem płciowym? 02.09.09, 18:14 No to wyjasnia sie sprawa ..Paetza,jak takiemu przypisac paragrafy? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Modlicie się przed stosunkiem płciowym? 02.09.09, 18:26 prawdziwy katolik sie modli przed stosunkiem , nie wyobrazam sobie aby moglo byc inaczej. Bog wszystko przeciez widzi , jest pamietliwy ale sprawiedliwy . Ksiadz przed stosunkiem ,poza modlitwami uzywa czasami prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Modlicie się przed stosunkiem płciowym? 02.09.09, 19:30 karbat napisał: > Ksiadz przed stosunkiem ,poza modlitwami uzywa czasami prezerwatywy. Ale tylko wtedy kiedy wyrywa dzieciaka z jakiejś patologicznej rodziny , bo możliwość zarażenia jest większa ? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 W ogóle się nie modlę, 02.09.09, 19:31 dlaczego miałbym robić wyjątek przed stosunkiem płciowym? Jak tak sobie pomyślę, modlitwa przed stosunkiem świadczy o braku napięcia przed nim, co źle rokuje, jeśli chodzi o sam stosunek. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: W ogóle się nie modlę, 02.09.09, 19:39 Modlitwa , stosunek i niech się dzieje wola boska.Typowe , po katolicku? Czy w czasie modlitwy facet jest podniecony czy po modlitwie? Czy partnerka czeka na "amen"w czasie stosunku? Ciekawe podejście do seksu. Jakie szczęście ,że mnie to nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: W ogóle się nie modlę, 02.09.09, 19:44 pocoo napisała: > Modlitwa , stosunek i niech się dzieje wola boska.Typowe , po katolicku? Czy w > czasie modlitwy facet jest podniecony czy po modlitwie? Czy partnerka czeka na > "amen"w czasie stosunku? Ciekawe podejście do seksu. > Jakie szczęście ,że mnie to nie dotyczy. Moze jakies"sily nieczyste" i to witalne? Moze,"Twardszego" wyjmije niz wklada? Ot szamanskie cudenka. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: W ogóle się nie modlę, 02.09.09, 19:49 a moze im modlitwa jest goretsza , dluzsza , katolicka partnerka jest bardziej podniecona , napalona ?. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: W ogóle się nie modlę, 02.09.09, 19:50 lumpior napisał: > Moze jakies"sily nieczyste" i to witalne? Moze,"Twardszego" wyjmije > niz wklada? Ot szamanskie cudenka. To diabelskie sztuczki.Muszą się katolickie pary gorliwiej modlić. A może tak różaniec zamiast... Odpowiedz Link Zgłoś
26.iga Re: Modlicie się przed stosunkiem płciowym? 04.09.09, 15:19 :))))...:)))))....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
26.iga Re: Modlicie się przed stosunkiem płciowym? 04.09.09, 15:30 Dobra Przestałam się smiać juz ale przyznaj ,ze to jakiś żart??D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Modlicie się przed stosunkiem płciowym? 06.09.09, 17:04 Modlitwa jako gra wstępna. Ciekawe. Musimy spróbować... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Modlicie się przed stosunkiem płciowym? 07.09.09, 07:12 black-emissary napisała: > Modlitwa jako gra wstępna. Tak "po bożemu"? Wszechwiedzący Bóg wie lepiej ode mnie , co mi sprawia przyjemność? Ciekawe. Musimy spróbować... Nie próbuj , bo orgazm diabli wezmą. Bóg kazał się rozmnażać.Możesz być paskudnie zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś