andrzejtx 16.07.10, 17:54 Nie proś banków o kolejne pożyczki i kredyty, nie zadłużaj się w firmach udzielających pożyczek.Zapoznaj się z treścią z poniższego linku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unhappy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 17.07.10, 00:05 andrzejtx napisał: > Nie proś banków o kolejne pożyczki i kredyty, nie zadłużaj się w > firmach udzielających pożyczek.Zapoznaj się z treścią z poniższego > linku. Po co się zapoznawać. Kolejna mutacja łańcuszka św. Antoniego. Nielegalne poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejtx Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 21.07.10, 00:07 Zanim coś napiszesz zapoznaj się z przepisami prawno - podatkowymi dotyczącymi darowizn oraz z przepisami KK dotyczącymi piramid finansowych. Program jest zupełnie legalny, zyskał pozytywną opinię Głównego Urzędu Skarbowego. Nie mają też tu zastosowania przepisy KK odnośnie piramid. Jest prowadzony zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem, którego jak widać nie znasz. Skoro uważsz, że to nielegalne, to udaj się do prokuratury, ponieważ posiadanie informacji o popełnianiu przestępstwa i zatajanie ich jest przestępstwem.Zapraszam do odwiedzenia linkowanej niżej strony gdzie dowiesz się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 21.07.10, 13:44 > Zanim coś napiszesz zapoznaj się z przepisami prawno - podatkowymi > dotyczącymi darowizn oraz z przepisami KK dotyczącymi piramid > finansowych. Nie muszę :) > Program jest zupełnie legalny, zyskał pozytywną opinię > Głównego Urzędu Skarbowego. Nie zyskał żadnej opinii. Jakiś koleś sobie na luzie rozprawiał z panią z drugiej strony telefonu. Masz INTERPRETACJĘ? Nie masz. To nie zawracaj gitary "legalnością". I pamiętaj, że jeśli twoje działania zmierzają do obejścia prawa to są... NIELEGALNE :D > Nie mają też tu zastosowania przepisy KK > odnośnie piramid. Mają jak najbardziej. To jest po prostu kolejna mutacja łańcuszka św. Antoniego. > Jest prowadzony zgodnie z obowiązującym w Polsce > prawem, którego jak widać nie znasz. Skoro uważsz, że to nielegalne, > to udaj się do prokuratury, ponieważ posiadanie informacji o > popełnianiu przestępstwa i zatajanie ich jest > przestępstwem. No widzisz. Mi zarzucasz nieznajomość prawa a sam bzdury wypisujesz. Skąd ci wyszło, że posiadanie informacji o popełnieniu przestępstwa i niezgłaszanie tego jest przestępstwem? > Zapraszam do odwiedzenia linkowanej niżej strony gdzie > dowiesz się więcej. Zajrzałem i stąd wiem, że ten "system" to ściema na kwadratowych kółkach spamerze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykcykcyk Nie ma Głównego Urzędu Skarbowego ściemniaczu... IP: *.tpnet.pl 21.07.10, 22:06 Jesteś tak durny, że nawet ptaki nie chcą sr... na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 27.07.10, 00:03 > zyskał pozytywną opinię Głównego Urzędu Skarbowego. Przepraszam: czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.111.178.76.static.crowley.pl 29.07.10, 13:40 No chłopiec sobie wymyślił urząd aby poważniej brzmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 26.04.16, 06:27 mie się tam wyświetla jakaś dupa z palcem w górzxe i mapa świata. jak to ma poprawić moją kasę???? Odpowiedz Link Zgłoś
helenabor Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 21.07.10, 05:23 Zaglądam na to forum od jakiegoś czasu, ponieważ też mam problem finansowy. Nigdy go tu nie opisałam. Czemu? Z prostego powodu. Tu nikt nie udzieli pomocy, a tylko jakieś beznadziejne porady i kpiny. Co mi da wyżalanie się tu i czytanie potem co komu się wydaje, że powinnam zrobić itp bzdury. Ja zapoznałam się z treścią strony i przepisami prawa. Może pan unhappy nie potrafi czytać lub zrozumieć tego co czytał, ale to nie żaden łańcuszek, a prawdziwy program partnerski gdzie uzyskuje się darowizny w sposób oficjalny i zgodny z prawem. Jestem osobą dociekliwą więc zapytałam prawnika i też w skarbówce. Nie ma tu naruszenia prawa i nie ma podatków od tego. Widziałam, że panie w skarbówce były nawet zainteresowane udziałem w programie. Przystąpiłam do programu, ponieważ jest jedynym takim w Polsce i przez to jedynym dającym realną szansę wyjścia z kłopotów finansowych zgodnie z prawem i bez zadłużania się gdzie tylko możliwe. Niby powinnam się tak jak inni tu wyżalać na forum i dalej siedzieć w długach? Co by mi to dało? Kto by mi pomógł tak naprawde? Cieszę się, że pan Andrzej napisał tu o tym programie, bo to jest prawdziwa szansa na wyjście z długów i jedyna realna pomoc dla osób zadłużonych. Radami i rozpisywaniem się na forum nie spłacicie swoich długów! A pan unhappy niech nadal się modli i wypisuje brednie jeśli uważa, że w taki sposób komukolwiek pomaga. Żal takich ludzi! Mogę powiedzieć tyle: jeśli sami nie zrobicie czegoś by wydostać się z dołka, to żadne rady Wam nie pomogą. Macie ludzie szansę i korzystajcie! Przeczytajcie na spokojnie tak jak ja to co jest na tej stronce. Chcecie to skorzystajcie, nie chcecie to dalej wypłakujcie się na forum jeśli myślicie że to wam w czymś pomoże. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 21.07.10, 13:51 helenabor napisała: > Zaglądam na to forum od jakiegoś czasu, ponieważ też mam problem > finansowy. Nigdy go tu nie opisałam. Czemu? Z prostego powodu. Tu > nikt nie udzieli pomocy, a tylko jakieś beznadziejne porady i kpiny. Pogłaskać cię po główce czy co? > Co mi da wyżalanie się tu i czytanie potem co komu się wydaje, że > powinnam zrobić itp bzdury. Aaa... ty byś chciała poradę prawną za darmo? To są takie dni darmowych porad prawnych. Trzeba poszukać. > Ja zapoznałam się z treścią strony i > przepisami prawa. Może pan unhappy nie potrafi czytać lub zrozumieć > tego co czytał, ale to nie żaden łańcuszek, a prawdziwy program > partnerski gdzie uzyskuje się darowizny w sposób oficjalny i zgodny > z prawem. No jakbym z pacynką dyskutował. Jest ŁAŃCUSZKIEM i jest NIELEGALNY. Piramida. Finansowa. Brak towaru. Program partnerski? LOL - program nacinania frajerów. > Jestem osobą dociekliwą więc zapytałam prawnika i też w > skarbówce. Nie ma tu naruszenia prawa i nie ma podatków od tego. Ja też jestem osobą dociekliwą i zapytałem się prawnika. Jest tu naruszenie prawa a podatek będzie dość wysoki :D > Widziałam, że panie w skarbówce były nawet zainteresowane udziałem w > programie. Przystąpiłam do programu, ponieważ jest jedynym takim w > Polsce i przez to jedynym dającym realną szansę wyjścia z kłopotów > finansowych zgodnie z prawem i bez zadłużania się gdzie tylko > możliwe. Resztę ciacham. Dam ci trochę czasu aż zrozumiesz na czym polega działanie piramidy finansowej i jak jej działanie odbiega od zachwytów jej organizatorów. Wtedy co prawda będzie dla ciebie za późno ale stracisz relatywnie niewielkie pieniądze jak na dobrą lekcje życia . Może nie dasz się ugryźć kolejny raz. Słowem nic ci nie przetłumaczę bo z wiarą w ściemę organizatora piramidki walczyć nie ma sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykcykcyk Kim jest Helena? Żona, kochanka, koleżanka? IP: 217.98.20.* 21.07.10, 22:09 Bez znaczenia. Na kilometr czuć naganiaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
helenabor Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 21.07.10, 17:26 Unhappy to chyba jeden z tych co nie potrafią napisać niczego sensownego, a tylko produkować się z nudów i strzępić ozor byle dużo. Człowieku zanim się wypowiesz, zapoznaj się nie tylko z przepisami prawa oraz podatkowymi, ale też ze stroną serwisu gdzie znajdziesz obszerne informacje jak również INTERPRETACJĘ, której tak tu pragniesz! Także adresy instytucji państwowych do których możesz się zwrócić jeśli masz wątpliwości. Wystąp o interpretację, zwróć się do instytucji państwowych, a potem się wypowiadaj! Nie będę dyskutowała z takim trollem. "Bogaty uczy się całe życie, biedny uważa że wszystko wie". Żerujesz na ludzkich problemach i żywisz się nimi dlatego zależy Ci bardzo by oczerniać wszystko co pomogłoby w realny i zgodny z prawem sposób wydostać się ludziom z kłopotów finansowych. Chcesz się powymądrzać, to zapraszam na konferencję informacyjną. Są 3 razy w tygodniu i wejdziesz przez linkowaną przez p Andrzeja stronę. Tu jesteś mądry w swojej ocenie, ale udowodnij jaki jesteś mądry na żywo w bezpośrednim kontakcie z ludźmi. Z tym u Ciebie kiepsko, prawda? Możesz sobie wypisywać co chcesz, mało mnie to interesuje. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 21.07.10, 18:00 helenabor napisała: > Unhappy to chyba jeden z tych co nie potrafią napisać niczego > sensownego, a tylko produkować się z nudów i strzępić ozor byle dużo. Podasz przykłady czy cię to przerasta? > Człowieku zanim się wypowiesz, zapoznaj się nie tylko z przepisami > prawa oraz podatkowymi, ale też ze stroną serwisu gdzie znajdziesz > obszerne informacje jak również INTERPRETACJĘ, której tak tu > pragniesz! Nie ma tam żadnej interpretacji. Masz tylko to, co ściemniacze od piramidki ci napisali. Uwierzysz - twój kłopot. Nikt ci tego nie może zabronić :) > Także adresy instytucji państwowych do których możesz się > zwrócić jeśli masz wątpliwości. Nie muszę bo NIE MAM wątpliwości. > Wystąp o interpretację, zwróć się do > instytucji państwowych, a potem się wypowiadaj! Jeszcze raz - nie muszę bo ja WIEM, że to jest piramidka. No ale ja nie spałem na lekcjach matematyki w szkole :) > Nie będę dyskutowała > z takim trollem. Ja trollem? Dla ciebie mogę być chociaż to nie ja spamuję po wszystkich forach jak twórca tego wątku :D Ale to ja jestem trollem. Ok :D > "Bogaty uczy się całe życie, biedny uważa że > wszystko wie". Co dowodzi, że piramidka nie jest piramidką. Aha - organizatorzy nie nazwali jej piramidką więc to nie może być piramidka :) > Żerujesz na ludzkich problemach i żywisz się nimi Nie. To tacy kolesie jak twórca tego wątku żerują na ludzkich problemach i wciągają ich w piramidę. > dlatego zależy Ci bardzo by oczerniać wszystko co pomogłoby w realny > i zgodny z prawem sposób wydostać się ludziom z kłopotów > finansowych. Ja wiem, że ty wierzysz w to co ściemniacze od piramidki ci sprzedali. A dyskusje z wyznawcami są średnio skuteczne. Musisz sobie tą zarobioną kasę zobaczyć na własne oczy.... hi hi hi. > Chcesz się powymądrzać, to zapraszam na konferencję > informacyjną. Jak ktoś nie rozumie co to jest piramida i jak działa to musi przekonać się na własnej skórze. I żaden wykład ich nie przekona. Oby kwota jaką frajerstwo straci w tej piramidce nie była za mała tylko - bo wtedy niczego się nie nauczą :D > Są 3 razy w tygodniu i wejdziesz przez linkowaną przez > p Andrzeja stronę. Tu jesteś mądry w swojej ocenie, ale udowodnij > jaki jesteś mądry na żywo w bezpośrednim kontakcie z ludźmi. Tia... idź do kościoła i przekonuj, że nie ma żadnego pana boga. Powodzenia. Dyskusje z wyznawcami są stratą czasu. Gdybyś miała odrobinę wiedzy matematyczne, to z pomocą google policzyła byś sobie ile możesz "zarobić" :D > Z tym u > Ciebie kiepsko, prawda? Z tym to jest kiepsko u każdego kto spał na lekcjach matematyki :D > Możesz sobie wypisywać co chcesz, mało mnie > to interesuje. Ale ja to wiem. Dyskusja z wyznawcą jest bezcelowa :D > Żegnam. Pa pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.iwacom.net.pl 21.07.10, 21:47 To przecież typowa piramida. Udwodnijcie że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 21.07.10, 22:51 Gość portalu: michal_powolny12 napisał(a): > To przecież typowa piramida. Udwodnijcie że nie. Mam sobie ciotecznego brata. Wpadł kiedyś do mnie z super ofertą. Zaprosił mnie na spotkanie grupy TITAN. Że super inwestycja i ludzie zarabiają miliony. Od słowa do słowa wyszło, że piramidka. No to biorę kartkę, długopis i tłumaczę, rysuję... jak doszedłem do wyczerpania się homo sapiensów do naciągnięcia (już pomijam fakt, że podatnych na piramidkową ściemę są promile) to bez żenady stwierdził, że wtedy cykl zatoczy kolejne koło. I polazł tam. Wtedy stwierdziłem, że tłumaczenia nie mają sensu. Brat na szczęście nie zdążył wtopić bo TITANEM zainteresowała się policja :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejtx Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 21.07.10, 21:29 Pani Heleno, proszę z tym człowiekiem nie dyskutować. Jest niedoinformowany i chciałby manipulować ludzmi. Na konferencję nie wejdzie bo by nawet wysłowić się nie umiał.Tylko tu czuje się mądry.I tak nikt nie czyta jego wypocin i potrafi sam ocenić program bez tego typu chorych tekstów.Pozdrawiam. Niech sobie pisze, tyle jego. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 21.07.10, 22:33 andrzejtx napisał: > Pani Heleno, proszę z tym człowiekiem nie dyskutować. Cały czas mam wrażenie, że pani Helena to zwykła pacynka :) > Jest > niedoinformowany i chciałby manipulować ludzmi. I tu mamy problem. Otóż ja jestem właśnie DOINFORMOWANY. Taki mały mistake :D > Na konferencję nie > wejdzie bo by nawet wysłowić się nie umiał.Tylko tu czuje się > mądry.I tak nikt nie czyta jego wypocin i potrafi sam ocenić program > bez tego typu chorych tekstów. No to już sobie ulżyłeś, fajnie. Zapewniam cię, że takich tekstów od ofiar piramid to już wysłuchałem sporo. Oczywiście - jak potem piramida siłą rzeczy pada na pysk i ludzie zostają z ręką w nocniku to winni są ci co się zorientowali, że to piramida to piramida (a nie super nowy hiper ekstra system partnerski). Powodzenia w strzyżeniu jelonków. > Pozdrawiam. Niech sobie pisze, tyle > jego. Dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.111.178.76.static.crowley.pl 22.07.10, 11:35 A gdzie siedziba? Gdzie biuro? Kto zajmuje się administracją baz danych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norman Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 05:21 ludzie, jaka piramida?ja sie zapisalem i wszystko jest zgodne z prawem.mozecie sobie zadzwonic do ministerstwa finansów i zapytac.numer jest nawet podawany na stronie serwisu.wystarczy wejsc na strone ktora tu andrzejtx podaje i kliknac w banner by wejsc na strone serwisu i przeczytac "o nas" itd.nie wypisujcie bredni jak nie macie pojecia o czym jest mowa.sa tam telefony tez do administracji serwisu i pogadajcie sobie jesli macie odwage i argumenty ze to nielegalne itd.pisac kazdy moze co mu sie podoba, ale piszcie prawde a nie jakies bajki o pidamidach i lancuszkach bo to nie ma z tym nic wspolnego.zal wam ze ktos zarabia?przeciez wy tez mozecie, kto wam zabrania.program dziala legalnie i oficjalnie, gdyby tak nie bylo to juz dawno by byl zlikwidowany.sa konferencje informacyjne w internecie i nic tu nie jest robione po kryjomu bo jest legalne!jak ktos nie chce zarabiac to nie musi, ktos chce to brawo i jest wygrany.juz nie jeden taki byl ktory twierdzil ze to piramida, przestepstwo itd i co? i nic - program nadal dziala i ma sie dobrze a codziennie przystepuja nowi ludzie.zadal sobie ktos z was chociaz tyle trudu by przeczytac przepisy prawne chociazby na stronie z linku?na pewno nie.a zapisujac sie do programu otrzymujesz pelna nie tylko interpretacje, ale tez wszystkie przepisy i numery telefonow oraz adresy instytucji panstwowych do ktorych mozesz sie zwrocic jak masz watpliwosci.ja juz zarabiam a wy sobie piszcie te pierdoly o piramidach i lancuszkach jak to was dowartosciowuje.malo jeszcze wiecie i malo bedziecie wiedzieli co jest w polsce legalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Btu Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 07:54 To jak ta niby firemka pomaga to dlaczego nie jej adresu siedziby a telefon jest podany i to tylko kom. Podaj adres bo chce osobiscie sie udac i sie zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 22.07.10, 08:43 Gość portalu: norman napisał(a): > ludzie, jaka piramida? Normalna. A jaka ma być? > ja sie zapisalem i wszystko jest zgodne z prawem. Nie. Nie jest. Piramidy finansowe są nielegalne. > mozecie > sobie zadzwonic do ministerstwa finansów i zapytac.numer jest nawet podawany na > stronie serwisu.wystarczy wejsc na strone ktora tu andrzejtx podaje i kliknac > w banner by wejsc na strone serwisu i przeczytac "o nas" Tak. Bo ściemniacze od piramid to wzór cnót i uczciwości i na pewno napisali ci, że to jest piramida i jesteś tylko kolejnym jelonkiem do oskubania przez organizatorów :D > itd.nie wypisujcie bre > dni jak nie macie pojecia o czym jest mowa.sa tam telefony tez do administracji > serwisu i pogadajcie sobie jesli macie odwage i argumenty ze to nielegalne itd > . Co odwaga ma z tym wspólnego szanowna pacynko? Co administracja ma do powiedzenia jest na stronie. Taką samą ściemę sprzedadzą przez telefon to jaki sens dzwonić i po co? > pisac kazdy moze co mu sie podoba, O widzisz! Pisać każdy może co mu się podoba. Ściemniacze od piramidy też :D > ale piszcie prawde a nie jakies bajki o pid > amidach i lancuszkach bo to nie ma z tym nic wspolnego. To jest oczywista oczywistość. A piramida od dzisiaj nie nazywa się piramida. > zal wam ze ktos zarabia? > przeciez wy tez mozecie, kto wam zabrania.program dziala legalnie i oficjalnie, Działa nielegalnie bo piramidy finansowe są nielegalne :) > gdyby tak nie bylo to juz dawno by byl zlikwidowany. Ha ha ha.... przestępstwa nie istnieją. Bo gdyby istniały to dawno by były zlikwidowane. Get real! Dopóki któryś z naciętych się nie wk*rwi to organizatorzy będą sobie strzyc jelonków spokojnie :) > sa konferencje informacyjn > e w internecie i nic tu nie jest robione po kryjomu bo jest legalne! Nie. Po prostu jeszcze teraz większość jelonków wierzy w to, że zarobi. Taki jest los każdej piramidy. Najpierw działa a potem bach! > jak ktos ni > e chce zarabiac to nie musi, ktos chce to brawo i jest wygrany. Tak. Nie do końca rozumiem czy ty rozumiesz jak działa piramida i co oznacza w tym kontekście słowo wygrany. I czy wiesz KTO będzie tym wygranym jak piramida się skończy :D > juz nie jeden ta > ki byl ktory twierdzil ze to piramida, przestepstwo itd i co? i nic - program n > adal dziala i ma sie dobrze a codziennie przystepuja nowi ludzie. Jeśli ktoś wie, że to piramida to nie przystępuje. Proste. Jeśli ktoś nie wie to da się naciąć. To są zbiory rozłączne. Tylko, że inicjator tego wątku dość mocno śmieci postami o tej piramidce więc niech się nie dziwi, że ci którzy wiedzą, że to piramida czasem coś napiszą :) > zadal sobie kt > os z was chociaz tyle trudu by przeczytac przepisy prawne chociazby na stronie > z linku?na pewno nie.a zapisujac sie do programu otrzymujesz pelna nie tylko in > terpretacje, ale tez wszystkie przepisy i numery telefonow oraz adresy instytuc > ji panstwowych do ktorych mozesz sie zwrocic jak masz watpliwosci. Po co. Wystarczy JEDNA interpretacja urzędu skarbowego z numerem pisma, tak żeby dało się ją zweryfikować. A nie bajeczki o tym co jedna cioci powiedziała drugiej cioci (albo zmyśliła). Ja w bajeczki już nie wierzę od dawna :D > ja juz zarabi > am a wy sobie piszcie te pierdoly o piramidach i lancuszkach jak to was dowarto > sciowuje.malo jeszcze wiecie i malo bedziecie wiedzieli co jest w polsce legaln > e. O tak nasz ty autorytecie zarabiający :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były bankrut Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 14:04 W przyrodzie jest tak że jeśli ktoś zyskuje to ktoś inny traci .Jest dzień i noc , lato i zima , ciepło i zimno .Jeszcze jedno :nigdzie nie ma nic za darmo .To jest program naganiania jeleni i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 27.07.10, 00:09 Hmm.. Jeżeli to nie jest piramida finansowa, to skąd się bierze te te 4131 złotych dla każdego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.220.117.53.dsl.dynamic.eranet.pl 27.07.10, 10:58 Zastanawia mnie - dlaczego tak rozsądni forumowicze real_mr_pope czy unhappu biora udział w tak żenującym spektaklu.Zastanawia mnie dlaczego inni uczestnicy tej żenujacej dyskusji biorą na serio to co proponuje im forumowicz- piramidowy-przekrętacz. Myślałam , że na temat piramid , ktore zreszta w większości cywilizowanych krajów świata są zakazane , napisano już wszystko i ludziska wyleczyli sie z manny z nieba. Niestety nastepne posty będa rozpoczynały sie tytułem JAK ODZYSKAĆ PIENIĄDZE UTOPIONE W PIRAMIDZIE ALBO KLINICE FINANSOWEJ , DAROWIŹNIE,...i tak można z nieskończoność. Krzyknę za klasykiem - Ludzie przebódźcie sie i skończcie z bujaniem w oblokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 13:48 Ludzie jacy wy jesteście tępi. Wypisujecie co "ślina na język", a tak naprawdę nie macie pojęcia o czym piszecie! Czy ktokolwiek z Was zadał sobie chociaż tę odrobinę trudu by dowiedzieć się czegokolwiek o tym programie? Na pewno nie! Czy ktokolwiek z Was zadał sobie odrobinę trudu by chociażby zadzwonić do Ministerstwa Finansów i czegoś się dowiedzieć? Na pewno nie! Jaka to firma ktoś tu pyta. To żadna firma, nie ma tu firmy! To portal kojarzący osoby prywatne by dobrowolnie wspomagały się darowiznami! Nikt do niczego nikogo nie zmusza, nikt tu niczego nie ukrywa! Wszystko odbywa się zgodnie z prawem i jawnie! Numer na komórkę? Owszem, to numer do administratora portalu. Ma ktoś z Was odwagę zadzwonić i udowodnić administratorowi, że to piramida i niezgodne z prawem? Proszę zadzwońcie i chociażby w tej rozmowie udowodnijcie swoje racje! Nikt z Was tego nie zrobi, ponieważ by zapomniał języka w gębie i nie wiedział co powiedzieć! Tu jesteście mądrzy zgodnie z powiedzeniem "papier przyjmie wszystko". Można odnieść wrażenie, że negatywnie wypowiadają się tu ludzie, którzy mają interes z tego, że inni mają długi! To jest uczciwe, a możliwość wyjscia z długów nieuczciwa? Żal mi Was! Zanim się o czymś napisze, to wypadałoby dowiedzieć się np w Ministerstwie Finansów czy ten program jest nielegalny i czy jest piramidą. Ludzie, Wy nie znacie w ogóle prawa podatkowego i karnego! Ale niestety głupi zawsze uważa, że wie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.220.116.126.dsl.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 15:23 Sorrrrry drogi gosciu. Masz racje pisząc że '' jeżeli ktos ma kaprys i nieodparta chęc spłacać czyjes wierzytelności to ... jest to jak najbardziej legalne. P.S. A moze na podany numer zadzwoni właśnie ktos z Ministerstwa Finansów. Oni tez nie radza sobie z długami które generuje nasz rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 20:23 Sorry droga Wando. Jeżeli ktoś ma kaprys i nieodpartą chęć spłacania własnych wierzytelności to...jest to jak najbardziej legalne, tak samo jak pomoc komuś w spłacaniu jego wierzytelności. P.S. Na podany numer może dzwonić każdy, nawet ktoś z Ministerstwa Finansów, nawet Ty droga Wando jeśli potrafisz w bezpośredniej rozmowie pokazać jaka to jesteś mądra; w co bardzo wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.152.136.213.dsl.dynamic.eranet.pl 29.07.10, 17:30 Czytaj ze zrozumieniem . Napisałem CZYJEŚ. A co do madrości to chyba masz racje że ta piramida KTÓRA TAK USILNIE REKLAMUJESZ jest dla mnie NIE-DO-O-GAR-NIE-CIA. P.S. A teraz tak po ''swojemu czyli po profesorsku'' bądź uprzejmy odpowiedziec na proste pytanie ktore zadał ci mr_pope i rozwiej nam wątpliwości ,że to o czym piszesz to żaden prymitywny przekręt i prostackie żerowanie na nieszczęściu ludzi ktorzy znaleźli sie w klopocie tylko cudowna zamiana wody w wino Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 29.07.10, 23:41 Gość portalu: . napisał(a): > Sorry droga Wando. Jeżeli ktoś ma kaprys i nieodpartą chęć spłacania > własnych wierzytelności to...jest to jak najbardziej legalne, tak samo > jak pomoc komuś w spłacaniu jego wierzytelności. Tak jeśli nie jest to ominięciem prawa. Działania mające na celu ominięcie prawa nie są legalne. Chyba że... czekaj. Mam pomysła. Rewelacja! Ludzie - wymyśliłem SPOSÓB NA FISKUSA. Do wykorzystania za darmo. Oferujecie usługi? Sprzedajecie towary? Od teraz nie róbcie tego tylko DAROWUJCIE usługi i towary w zamian za DOBROWOLNĄ DAROWIZNĘ (do określonej kwoty). Cześć i pozamiatane. Podatki już nie będą waszym problemem. Acha - dzwoniłem do NASA. Potwierdzili - to całkiem legalne. > P.S. Na podany numer może dzwonić każdy, nawet ktoś z Ministerstwa > Finansów, nawet Ty droga Wando jeśli potrafisz w bezpośredniej rozmowie > pokazać jaka to jesteś mądra; w co bardzo wątpię. Ale się uparli z tym dzwonieniem do Ministerstwa Finansów. Do NASA i Białego Domu też dzwonicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! IP: *.pcz.pl 16.04.14, 17:01 Z długów można wyjść dzięki pożyczce konsolidacyjnej. Można ją wziąć tutaj: pozyczkadlazadluzonych.info BIK nie sprawdzają, nie mają dużych wymagań, nie patrzą na komornika. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester71 Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 16.04.14, 17:40 Totalna bzdura. Wyjście z długów nie polega na konsolidacji, konsolidacja powiększa zobowiązanie kredytowe. Niech pani nie wprowadza ludzi w błąd. A co do tej firmy, to trochę się naczytałem. Po prostu trzeba zostać na tym co jest i negocjować. Oczywiście sam dłużnik ma małe szanse na dobre warunki spłaty. A co do takich pożyczek, to żadna wielka pomoc. Bo przeważnie wysoki procent i wysokie zabezpieczenia. Nie mniej. ostatnio rozmawiałem z osobą , która wyłożyła 3 tyś w tą niby pożyczkę a jakoś jej nie uzyskała. Gość portalu: Hanka napisał(a): > Z długów można wyjść dzięki pożyczce konsolidacyjnej. Można ją wziąć tutaj: poz > yczkadlazadluzonych.info BIK nie sprawdzają, nie mają dużych wymagań, nie patr > zą na komornika. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 29.07.10, 03:14 No dobsz, to może Ty mi odpowiesz na pytanie: czym ten program różni się od piramidy finansowej? Skąd bierze się 4131 złotych darowizny? Co osiągają osoby, które przychodzą ostatnie i nikogo nie rekomendują i nikt nie chce im wpłacić 17 złotych darowizny? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 29.07.10, 23:34 Gość portalu: . napisał(a): > Ludzie jacy wy jesteście tępi. Wypisujecie co "ślina na język", a > tak naprawdę nie macie pojęcia o czym piszecie! Po takim wstępie aż dostałem wypieków. No zaraz nam tu pan "kropka" wszystko wytłumaczy i zrozumiemy swój błąd. > Czy ktokolwiek z Was > zadał sobie chociaż tę odrobinę trudu by dowiedzieć się czegokolwiek > o tym programie? Na pewno nie! Ach. Oczekiwałem argumentacji. Ale może później. Tak. Ja zadałem sobie trud - po kilku zdaniach wiadomo, że to kolejna odmiana łańcuszka św. Antoniego. > Czy ktokolwiek z Was zadał sobie > odrobinę trudu by chociażby zadzwonić do Ministerstwa Finansów i > czegoś się dowiedzieć? Na pewno nie! Po co? Skoro organizator piramidy jest tak święcie przekonany, że piramida to nie jest piramida, to nie ma problemu, żeby wystąpił o interpretację podatkową. To jest WERYFIKOWALNY dokument. > Jaka to firma ktoś tu pyta. To > żadna firma, nie ma tu firmy! To portal kojarzący osoby prywatne by > dobrowolnie wspomagały się darowiznami! Ha ha... rozłożyłeś mnie. Dokładnie tak działają internetowe piramidki. Pewnym novum jest użycie nazwy darowizna. Choć nowe, to zupełnie nieskuteczne. Piramida jest piramidą bez względu na to czy transfer kasy w górę nazywa się "Programem darowizn" czy "Udzielaniem wsparcia kapłanom RA". > Nikt do niczego nikogo nie > zmusza, nikt tu niczego nie ukrywa! Dokładnie jak w każdej internetowej piramidce :) > Wszystko odbywa się zgodnie z > prawem i jawnie! Kłamstwo. Piramidy są nielegalne a omijanie prawa podatkowego takoż. > Numer na komórkę? Owszem, to numer do > administratora portalu. Ma ktoś z Was odwagę zadzwonić i udowodnić > administratorowi, że to piramida i niezgodne z prawem? Proszę > zadzwońcie i chociażby w tej rozmowie udowodnijcie swoje racje! Co tu odwaga ma do rzeczy, człowieku? Organizator będzie powtarzał bełkot ze strony. Kiedyś, kiedy jeszcze "argentyna" była w modzie miałem przyjemność rozmawiać z naganiaczem. W żywe oczy łgał, że to żadna argentyna tylko normalny kredyt. Mimo, że w umowie na żywca było o grupach. Podsumowując - strata czasu. > Nikt > z Was tego nie zrobi, ponieważ by zapomniał języka w gębie i nie > wiedział co powiedzieć! A tu wprowadzasz mit Organizatora jako omnipotentnej istoty przy której każdy zapomina języka w gębie. Szczerze - mam serdecznie w d*pie za kogo uważasz organizatora tej ściemy na kwadratowych kółkach. Tak samo jak mam w d*pie każdą ofermę która mu uwierzy. Wnerwia mnie tylko, że tego typu akcje powodują wysyp spamerskich postów. Dopóki kisicie się w sosiku takich grup jak "Zarabianie przez Internet" czy "Praca w domu" to kij wam w oko. Ale jak wychylacie nosek poza kółka wzajemnej adoracji usiłując zawracać d*pę normalnym ludziom to już wymaga jakiejś reakcji. > Tu jesteście mądrzy zgodnie z > powiedzeniem "papier przyjmie wszystko". Można odnieść wrażenie, że > negatywnie wypowiadają się tu ludzie, którzy mają interes z tego, że > inni mają długi! Kolejny klasyczny tekst - piramida upadnie bo wredni ludzie ją zniszczyli. Na pewno mieli w tym interes! Jak bardzo można być naiwnym? > To jest uczciwe, a możliwość wyjscia z długów > nieuczciwa? Żal mi Was! Zanim się o czymś napisze, to wypadałoby > dowiedzieć się np w Ministerstwie Finansów czy ten program jest > nielegalny i czy jest piramidą. To, że to piramida WIDAĆ. Tłumaczenie? Bez sensu. Strata czasu. > Ludzie, Wy nie znacie w ogóle prawa > podatkowego i karnego! Ale niestety głupi zawsze uważa, że wie > wszystko. A mądry wierzy, że wszystko wie Organizator :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do unhappy IP: *.152.140.72.dsl.dynamic.eranet.pl 30.07.10, 00:16 Wiesz , Unhappy ty to powinienes pisac teksty dla np. Ani Mru Mru . Mozna peknąc ze śmiechu. Jestem ciekawa czy ''dyrektor- profesor ''potrafi sie podnieść po takim ..sierpowym. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: do unhappy 30.07.10, 13:31 Gość portalu: Wanda napisał(a): > Wiesz , Unhappy ty to powinienes pisac teksty dla np. Ani Mru Mru . > Mozna peknąc ze śmiechu. :D > Jestem ciekawa czy ''dyrektor- > profesor ''potrafi sie podnieść po takim ..sierpowym. Zasadniczo dyskusja z wiernymi (dowolnej wiary) jest skazana na niepowodzenie w kontekście przetłumaczenia wiernemu, że to bzdury. To my jesteśmy ci źli i jeśli "program darowizn" nie zadziała i zamiast kokosów wygeneruje wkurzonych ludzi (choć matryca ogranicza zasięg piramidy a i ci wysoko mają szanse wyjść na zero a nawet coś zarobić, choć ten zarobek będzie bazował na oszustwie) to MY będziemy winni. To religia, tylko bazująca na tym, że ludziom się nie chce policzyć jak taka piramidka działa. A jak się policzy za nich to i tak nie zrozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do unhappy IP: *.152.140.72.dsl.dynamic.eranet.pl 30.07.10, 20:06 A Wiesz dlaczego? Poniewaz ludzie przyjmuja do wiadomości tylko to co chca usłyszeć i będą wierzyc tylko w to co chca wierzyć. I nie ma znaczenia czy Twoje 2+2 =4 oni i tak będa wierzyc że robisz za czarnego luda i że wyliczenie ''profesora'' , 2+2=6 jest prawidłowe i jedynie słuszne.Rozumiem lenistwo - nie chce sie policzyc ale może ktos kto stoi obok może to zrobic - ale nie poniewaz ten ktos mógł by zgodzic sie z Twoja wyliczanka a to było by NIE POMYSLI potencjalnego piramidowicza . Odpowiedz Link Zgłoś
sylwester71 Re: Poznaj jak wyjść z długów dzięki darowiznom! 16.04.14, 18:06 Żadnych GPC i tego typu pomoc dla zadłużonych na zasadzie przesyłania darowizn między sobą . Zresztą byłem, jakoś to mi nie pomogło. Dlatego proszę nie proponować a osoby zadłużone powinny się dobrze zastanowić nad decyzją. andrzejtx napisał: > Nie proś banków o kolejne pożyczki i kredyty, nie zadłużaj się w > firmach udzielających pożyczek.Zapoznaj się z treścią z poniższego > linku. Odpowiedz Link Zgłoś