Dodaj do ulubionych

Reklamacja kanapy

08.03.16, 20:28
Witam
Chciałbym zasięgnąć rady apropo reklamacji kanapy zakupionej w sklepie brw.
Reklamacja została złożona dnia 22.02.16r.
Do tej pory jestem wodzony za nos słowami, że reprezentant firmy skontaktuje sie ze mną osobiście, przy czym za każdym razem gdy jestem w sklepie dziwnym zbiegiem okoliczności jest poza zasięgiem. I tal do dnia dzisiejszego.
Czy mogę żądać zwrotu pieniędzy?
Może jakieś inne rady?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Reklamacja kanapy IP: *.play-internet.pl 10.03.16, 12:17
      Witam. Czy udało się coś wskórać? Pytam, bo przede mną taka sama akcja...
    • Gość: Inna Anna Re: Reklamacja kanapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.16, 08:21
      Witam,
      Wczoraj tj 07-11-2016 dostarczono mi wersalkę z bokami z brw. Na początku nie wiedziałam, gdzie tkwi problem, wyraźnie jest krzywa. Zaczęłam mierzyć i eureka, materac jest przyczepiony pod kątem, leży pod skosem na skrzyni - lewy bok wystaje o 5 cm bardziej od prawego.
      Wersalka podoba mi się ale nie wiem, czy mogę żądać zamiany? Czy taki produkt ma prawo wyjść od producenta?
    • Gość: Inna Anna Re: Reklamacja kanapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.16, 08:01
      Witam ponownie,
      Wersalka była krzywa z innego powodu niż myślałam, ale po dwóch tygodniach dostałam nową. Z wersalką zamówiłam również foteliki. Obecnie mam nowy problem, odcień brązu w fotelikach różni się od brązu w wersalce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka