IP: *.range109-159.btcentralplus.com 24.08.16, 22:44
w dniu 16 sierpnia 2016 na adres gdzie mieszkaja moi rodzice dostarczono listem zwyklym , nakaz zaplaty 4530 zlotych z tytulu wykonawczego wydanego prze sad rejonowy w Gorzowie WLKP. termin platnosci wyzanaczony byl na 19 sierpnia 2016 .podano numer konta wierzyciela .
musze zaznaczyc ze od 12 lat mieszkam za granica , przez cale 12 lat jestem w kontakcie z rodzicami .w przeszlosci posiadalem firme i wyjezdzajac za granice wszystkie platnosci byly uregulowane .
prze 12 lat ani ja ani rodzice nie otrzymali zadnego listu , wiadomosci , listu poleconego na temat toczacej sie jakiekolwiek sprawy , dodam ze list ktory zostal doarczony 16 sierpnia posiadal "zmiksowany" adres , gdzie polaczono moje mdawne miesce zamieszkania z dzialnosci ktora prowadzilem , dodam ze owa dzialnosc nigdy nie byla zarejestrowana na adres pod ktory przyslano list . tego samego dnia wyslalem do Vindexusa list z zapytanie o co chodzi , jaKO ZE IE MAM ZADNEJ SWIADOMOSCI ZE JAKAKOLWIEK SPRAWA KIEDYKOLWIEK TOCZYLA SIE PRZECIWKO MNIE , czy ktokolwiek ma jakakolwiek doswadczenie z firma Vindexus ,, ta cala sytuacja jest dla mnie wyjatkowo podejrzana , w liscie do Vindexusa wyrazilem zyczenie zeby za[poznano mnie z faktami , zbliza się termin 7 dni kiedy powinni odpowiedziec na zapytanie , jeszcze raz proszę o jakas rade bo nie chce przegapic ewentualnej mozliwosci odwolania się od wyroku dla mnie zaznaczam zupelnie nieoczekiwanego o niespodiewanego ,

Obserwuj wątek
    • Gość: marian paździoch Re: Vindexus IP: *.agg2.bnc.chf-qkr.eircom.net 25.08.16, 05:27
      skąd ten "nakaz" przyszedł - z vindexus, z sądu? sąd nie wysyła nic zwykłym listem...
      shark001@orange.pl - pokaż ten kwit, będzie można myśleć co dalej
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka