Gość: marek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.07.06, 13:01 ktoś coś słyszał o takiej usłudze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertfox Re: antywindykacja? 26.07.06, 14:38 TWOJE DŁUGI TO NIE TWóJ PROBLEM co za bzdura? k**wa kto wymysla takie slogany reklamowe? zaraz pojawi sie firma oferujaca pomoc pijanym kierowcom w uzyskiwaniu mniejszych wyrokow i odzysku zajetych przez policje pojazdow, a ich haslo bedzie brzmialo: TWOJA GLUPOTA TO NIE TWOJ PROBLEM Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: antywindykacja? 26.07.06, 14:45 > Zapewniamy naszym Klientom doradztwo w zakresie obsługi wszelkich > wierzytelności Czy aby na pewno Waszym klientem jest dłużnik? A może jednak to wierzyciel Wam zapłaci za Wasze usługi? Z pozycji dłużnika - "nieprofesjonalna" "antywindykacja" (polegająca na totalnym olewaniu pism innych niż sądowe) jest chyba skuteczniejsza od "profesjonalnej"... > TWOJE DŁUGI TO NIE TWÓJ PROBLEM Święte słowa (choć ja bym powiedział: Twoje długi to tylko w mniejszym stopniu Twój problem). Więc jeśli to nie mój problem, to dlaczego ja mam szukać jego rozwiązania? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majkel01 Re: antywindykacja? 26.07.06, 17:54 moglbys kolego przynajmniej postarac sie zeby OP nie bylo widac bo zadawac pytanie a pozniej na nie odpowiadac to nie zadna sztuka. Pozatym wkurza mnie ostatnio ilosc spamu na tym forum. Czas zrobic z tym porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
bertfox Re: antywindykacja? 26.07.06, 18:38 ależ majkel!!! toż to profesjonalna firma jest przecież!! widziałeś ich stronę? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: antywindykacja? 27.07.06, 11:00 Strona w pełni profesjonalna... Webpark z reklamą w tle. No i ten prestiżowy adres e-mail z @wp.pl. He, he, he... Cóż, miałem trochę kontaktów (zawodowo) z różnymi "firmami doradczymi" (np. wypełnianie wniosków o dotacje, doradztwo przy prywatyzacji, wdrożenie ISO) i muszę powiedzieć, że ta firma nie odbiega wcale od "średniej" (co tylko źle świadczy o średniej). Dwóch typków (braci?), pewnie po prywatnej szkółce której nazwa składa się z wielu literek (pierwsza prywatna wyższa europejska szkoła handlu prawa finansów zarządzania marketingu niepotrzebne skreślić), w dodatku zaocznej. I niezwykle szeroki zakres usług (tzn. nie znamy się na niczym, ale może na czymś uda się zarobić. Chociaż raz). Pochwalam przedsiębiorczość, gdy towarzyszy jej jakieś przygotowanie i oferta spełnia pewne minimalne wymogi jakościowe. Ale nie, gdy otwieram własną działalność, bo roboty na etacie nikt mi nie da. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidziak.war1 Re: antywindykacja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:48 Im szybciej zacznie tym szybciej się nauczy. Popieram- jestem młodym przedsiębiorcą i zaczyna się "nieżle" chociaż niewiele się znam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki29 Re: antywindykacja? 06.10.06, 03:10 Witam ,sama chciała bym się dowiedzieć czy wogóle warto prosić takie firmy o pomoc ? i czy jest to bezpieczne ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś