m.kar 15.01.07, 08:38 Roman Sklepowicz - co o tym Panu wiecie i myślicie i jego Stowarzyszeniu na Rzecz Poszkodowanych przez System Bankowy ?? www.sklepowicz.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkel01 Re: Roman Sklepowicz 15.01.07, 17:56 jesli mam byc szczery to podchodze do tego sceptycznie. Duza czesc owych poszkodowanych o ktorych pisze ten pan to po prostu osoby ktore przeliczyly sie ze swoimi mozliwosciami finansowymi i wziely za duzo kredytow niz pozwalala na to ich sytuacja. Banki dzialaja na zasadach komercyjnych wiec trudno by nie mialy egzekwowac naleznych im praw. Dodac nalezy ze nad systemem bankowym czuwa Komisja Nadzoru Bankowego wiec dzialania niezgodne z prawem praktycznie nie wystepuja. Wiele problemow wynika z prostego niedoinformowania osob i nieznajomosci przepisow prawa. Z doswiadczenia wiem z ludzie nie czytaja chocby w domu na spokojnie podpisanych dokumentow. I wynikaja pozniej rozne problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
maklerstan Re: Roman Sklepowicz 21.09.15, 19:41 Moim skromny zdaniem ten Pan to oszust. Prowadzi fundację, reklamuje swoje usługi jako bezpłatne. Ale za każdym razem pobiera opłaty za swoją działalność jak każdy prawnik, przy tym nie rejestruje tego. Nigdy nie mówi przez telefon o pieniądzach natomiast na spotkaniach (nie wiem czemu wybiera kawiarnie) zawsze mówi swoim klientom, że za konsultacje (15min) bierze 200zł za rozpatrzenie sprawy, napisanie pisma 1500-2000zł, czyli jak każdy rasowy prawnik. Oczywiście fundacja zaprzecza. Jak by się znalazł ktoś kto by chciał usłyszeć opublikować w TV i zobaczyć nagrania ze spotkań z tym Panem serdecznie zapraszam. Jednym słowem szkoda czasu, bo wydacie tyle samo kasy na innych prawników,. A najlepiej odezwijcie się do prawdziwej fundacji. Odpowiedz Link Zgłoś