Gość: thegame IP: *.toya.net.pl 19.09.08, 19:07 witam potrzebuje kredytu na spłate długow 50 000 zł jestem w biku i mam komornika nie mam hipoteki da sie cos zrobic ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniol_stroz1 Re: pomozcie 20.09.08, 23:14 Osobiście widzę to kiepsko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: pomozcie IP: *.chello.pl 21.09.08, 00:52 niestety nic sie nie nda zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: pomozcie 21.09.08, 01:11 Jeżeli jesteś w prawdziwej desperacji, to możesz spróbować w firmie udzielającej pożyczek takim osobom jak Ty, czyli pożyczek obarczonych wysokim ryzykiem. Zdarzają się firmy uczciwe na tyle, że poza lichwiarskim oprocentowaniem nie robią większych przekrętów. Pytanie tylko jaki jest sens brania dodatkowych zobowiązań na siebie jeżeli ma się już 50 tysięcy w plecy i komornika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: pomozcie IP: *.3s.pl 21.09.08, 20:14 mogę prosić o podanie choćby jednej nazwy takiej firmy, jestem w podobnej sytuacji, myślę, że jest sens brać taki kredyt, spłacić wszystkie zobowiazania i płacic tylko jedną ratę, mogłabym wreszcie spokojnie spać, mam wreszcie upragniona pracę, na czas nieokreślony i mogłabym taki kredyt spłacać, jeszcze raz proszę o jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pomozcie IP: *.171.22.89.crowley.pl 21.09.08, 21:34 Skok Stefczyka, prowident - pozyczki na dowód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: pomozcie IP: *.chello.pl 21.09.08, 23:08 skok stefczyka - a co z bik przeciesz tam sprawdzają↑ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pomozcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.08, 07:59 Nie dowie sie jeżeli nie pojdzie nie zapyta - ponadto jeżeli da odpowiednie zabepieczenie- jakąs hipoteke czy weksel a moze zastaw rejestrowy? - mysle ze powinno się udac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: pomozcie IP: *.radom.pilicka.pl 23.09.08, 09:05 JESTEM W PODOBNEJ SYTUACJI MAM KOMORNIKA CO PRAWDA JUZ ZA TRZY MIESIĄCE MI SIĘ SKOŃCZY ALE JEST CIEŻKO POTRZEBOWALABYM 2000ZL BY ZALATAĆ TZW.DZIURY I KUPIĆ DZIECIOM KSIĄZKI NIESTETY NIC NIE MOGE ZNALEŹĆ,A TO CO OFERUJĄ OGLOSZENIA W INTERNECIE BOJĘ SIĘ ŻE JEST NIEUCZCIWE MOŻE KTOŚ ZNA RADE NA MÓJ PROBLEM Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: pomozcie 23.09.08, 13:27 Siedząc w BiK nie dostaniesz normalnego kredytu a odsetki od pożyczki udzielonej przez firmę pożyczkową musiałyby być mniejsze od kosztów obsługi obecnego kredytu. Policzyłaś to? Bo w takiej sytuacji dodatkowy kredyt to zazwyczaj doraźne rozwiązanie problemu kosztem znacznie większych niż obecne (w sensie ilościowym) problemów w NIEDALEKIEJ przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś