betoda 28.05.10, 23:11 Czy ktoś się może orientuje czy strzelnica w Chynowie nadal tam będzie? Bo słyszałam, że coś ma się tam zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Azja Re: Strzelnica - Chynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 22:12 tak to prawda. zwiększa ilość treningów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Strzelnica - Chynów IP: *.max.com.pl 28.03.11, 08:27 Ja mam pytanie jak może z niej skorzystać zwykły cywil? Powiedzmy, że chciałbym postrzelać a nie mam czym i nie mam doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
betoda Re: Strzelnica - Chynów 25.03.11, 22:35 Ponawiam pytanie. Coraz więcej domków się buduje w bliskiej okolicy strzelnicy. Sama się zastanawiam nad kupnem tam działki, tylko trochę mnie przerażają te strzały (a ponoć ich hałas przekracza dopuszczalne normy). Niby do wszystkiego można się przyzwyczaić, ale nie wiem, czy mi się uda. Słyszałam (od ludzi tam mieszkających), że mają ją gdzie przeniesć. Czy to prawda? Czy ktos cos wie na ten temat? Jaka jest szansa na jej przeniesienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Strzelnica - Chynów IP: *.aster.pl 26.03.11, 13:09 mam tam juz niedaleko dzialkę,po stronie strzelnicy i tak to prawda ze ma zostac przeniesiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokator Re: Strzelnica - Chynów IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 19:41 wyburzą strzelnicę i postawią kościół z jeszcze donosniejszą dzwonnicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Strzelnica - Chynów IP: *.aster.pl 28.03.11, 20:47 kościól chyba jeszcze nie przesądzony ale jak będzie to w miejscu za strzelnicą w stronę zg,koło tego koła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Strzelnica - Chynów IP: *.aster.pl 14.11.11, 13:38 Jakieś 2 miesiące temu ochrona środowiska zrobiła tam pomiary poziomu hałasu i okazało się, że znacznie przewyższają dopuszczalne normy. Słyszałam, że w związku z tym muszą coś zrobić, aby ograniczyć ten hałas - wg przepisów mają na to 6 miesięcy (od powiadomienia z UOŚ). Co dalej - nie wiem? Jak to się zakończy? Czy ktoś się jeszcze orientuje w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agazg Re: Strzelnica - Chynów IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.11, 11:28 w lipcu miałam tam wlasnie kupic działkę. Sprzedający mocno mnie przekonywał, że jeszcze miesiąc i strzelnicy nie będzie. Widać, mieszkańcy jeszcze trochę pocierpią Odpowiedz Link Zgłoś